Bikube Frisure

Mens frisure kommer og går, bikube er en sådan frisure der er populært i dag så meget, som det var i slutningen af ??1950′erne, da det startede som en populær frisure. Almindeligvis iførte med kjoler i disse dage, denne frisure opstod i USA. Denne ultimative frisure er kendt nå sit højdepunkt popularitet i 1960′erne, og blev et hit i USA og andre vestlige lande. Kvinder var bare vild med en bikube updo, også kendt som B-52. Nå, jeg er sikker på, at du ikke er interesseret i at vide om bistadet frisure historie, men ivrige efter at lære, hvordan du opretter en bikube frisure. Lad os gå videre at vide om, hvordan man gør en bikube frisure. Læs mere om 1950′erne frisurer.
Beehive Frisure: Trin for trin instruktioner
Trin 1: Start denne updo frisure ved at vaske dine hår med en bodybuilding shampoo og balsam. Håndklæde tørt håret.
Trin 2, Tag et fast greb styling gel eller styling skum at få den perfekte base for denne frisure. Anvend det fra rødderne og gå i retning af tips.
Trin 3; Tag en føntørrer og bøje hår at oprette så meget som krop som du kan. Når håret er fuldstændig tør, tage en fleksibel hår styling spray. Spray den grundigt på dine låse. Dette vil hjælpe dig arbejde på dit hår.
Trin 4, første klip forreste sektion af dit hår, fra panden til håret kronen, for at holde dem ude af vejen. Håret på kronen og i nærheden af ??ørerne, vil blive stylet til sidst.
Trin 5; Hold hår fra nakken, og dem bag ørerne op til toppen af ??dit hoved (bare et par centimeter under din krone). Kam dette afsnit sammen pænt. Nu tage dem op, som du gør, mens der binder et højt pony, tage Bobby stifter og klip dem i X mønster hen over bagsiden af ??dit hoved for at holde dit hår op. Klipper disse korrekt er det vigtigt at danne en perfekt base for denne frisure.
Trin 6; Start styling disse låse som du har hold op i det foregående trin i hvirvler. Arbejde lag på lag. Tag de tråde og stil dem i hvirvler, sikre dem med hårnåle bare en linje under Bobby pin linje. Bruger nu hårspray for korrekt indstilling. Arbejdet med den næste lag og ligeledes gør hvirvler og sikre dem i forrige swirls. Fortsætte med at arbejde, indtil alt hår, du har trukket op er krøllet, hvirvles og stylet. Finish med håret spray.
Trin 7; Begynd at arbejde på håret tættest på kronen. Træk dem med enden af ??rotte halen kammen mod tidligere stylet krøller. Hold sprøjtning hårspray og fortsætte med at gøre dette til at have mange krøller og hvirvler for at oprette en højde.
Trin 8, nu fjerne hår klip, som blev brugt til at holde håret fra panden til din krone. Tag en rotte hale kam og arbejde afsnit for afsnit. Back-kam en lille sektion ad gangen, men vær forsigtig. Når du færdig tilbage kæmning fronten hår, bruge hårspray at fastgøre stil. Læs videre for at få ideer om de bedste prom updo frisurer.
Er det bedst at bruge den forreste halv del af oprindelig studsede sektion for have pandehår på dit ansigt. Dette vil give et færdigt se til frisure. Efter du har færdig arbejder på din hår, igen spray det grundigt med hår spray så låse look. Nå, er en populær og flot bikube frisure gjort! Prøv og få din egen variationer i denne halvtredserne måde at få et unikt look. De bedste hilsner,

Nem Gaver til Make
Tæppe Rengøring Tips
Crib Madras Dimensioner
Udvendigt Home Farver
Toilet Tank Udskiftning
Først Dato Regler
Celtic Moderskab Knot Tattoo
Fransk stil Beklædning
Anti tragus Piercing
Granit Rengøring Tips
Haven Bryllup Modtagelse