Bil Dent Fjernelse

Det kan være nedslående at se din bil med buler og dings. Det er altid tilrådeligt at undgå tilfælde, hvor din bil kan blive udsat for risikoen for at blive bulet. Dog kan det betragtes som næsten umuligt hvis du bruger din bil jævnligt. Bortset fra påvirker den ser ud i bilen, kan buler forårsage afskrivning af sin værdi også. Så det er altid bedre at reparere disse buler tidligst. Studerende kan repareres af fagfolk, men nogle gange kan en sådan bil bule flytninger være virkelig dyrt. Du kan minimere disse udgifter ved at indføre nogle metoder, som kan være nyttige i at fjerne bilen buler derhjemme. Denne artikel omhandler nogle metoder til, hvordan du fjerner en bule i en bil.
Sådan fjernes en bule i en bil
Vi har altid vælge professionel hjælp, når det kommer til bil bule fjernelse og reparation. Bil Dent fjernelse omkostninger afhænger af sværhedsgraden af ??buler, og det kan være rigtig dyrt i nogle tilfælde. Mens store buler kan kræve professionel hjælp, kan du spare nogle penge, ved at reparere små buler ved dig selv. Der er forskellige metoder, som kan hjælpe dig i bilen Dent fjernelse. Følgende er nogle af de almindeligt anvendte teknikker til at fastsætte mindre bil buler.
Bil Dent Fjernelse Kits
Forskellige typer af bil bule fjernelse kits er tilgængelige på markedet, og disse kits indeholder forskellige værktøjer, som er nødvendige for bil Dent fjernelse. Normalt, så sæt har sugekopper, varmt limpistoler, plast-adaptere, metalforarbejdning hammer, og / eller andre værktøjer, der anvendes ved fastsættelsen buler. Hvis du bruger værktøjer som, sugekopper, plast adaptere osv., så er der ingen grund til at bore huller til Dent fjernelse. Alt du skal gøre er at placere sugekopper på midten af ??bule, og træk dens snor. Denne metode viser sig at være effektiv i tilfælde af små buler, men større eller ujævn dem har brug for andre værktøjer til reparation. En anden metode er at lime en plastik-adapter til midten af ??bule, med hjælp fra en varm lim pistol. Du skal vedlægge en bule træk-værktøj til plastik adapteren og træk værktøjet, således at bule kan blive flad. De fleste af disse værktøjer er tilgængelige i bilen bule fjernelse kits, som er meget nyttige i reparation af mindre buler på din bil. Læs mere om Dent reparationsomkostninger.
Tør Ice Bil Dent Removal
Tøris er intet andet end fast kuldioxid, som ellers er kendt som cardice eller kort is. Det kommer i fast form og smelter til at danne kulsyre. Alt du skal gøre er at anvende det på buler. Men sørg for at bære beskyttelsesudstyr, gerne kraftige handsker, mens du gør denne opgave. Selv om der tøris ikke kendt for at forårsage nogen ridser, det er altid bedre at dække det med en blød, fugtig klud, før du anvender det på buler. Rengør overfladen af ??buler og området omkring dem. Varm buler og de omkringliggende områder med en hårtørrer, før du anvender tøris. Det næste skridt er anvendelsen af ??tøris på buler. Tryk tøris over buler i ca 60 sekunder. Dette gør metal kontrakten, og dermed samkopiere buler. Dette er en af ??de letteste metoder til at fastsætte en bule. Det er også sagt, at denne metode er meget effektiv i de varme klimaer. Læs mere på tøris Dent fjernelse.
Læs mere på: Paintless Dent Removal – PDR Tools.
Nu har du en idé om bilen bule fjernelse derhjemme. Mens mindre buler kan nemt blive løst, kan mange store brug for professionel hjælp. Du kan prøve nogle af de ovenstående er sagt bilen bule reparationsmetoder for dig selv og se resultaterne. I tilfælde, undlader du at reparere buler med disse metoder, kan du søge professionel hjælp.

Nummerplade Opslag
Gipsvæg Tykkelse
Dwarf Orange Tree
Carnival Party Games
Udendørs Møbler Planer
Valve Cover Gasket Udskiftning Cost
Små Tattoo Idéer
Enkelt håndtag Faucet Reparation
Generator Omkostninger
Fryser Reparation
Brick Patio Designs