Binde en Windsor Knude

En uafgjort er stadig en nysgerrig træk af standarden udøvende påklædning. På et funktionalitet niveau, serverer slips noget reelt formål i en mands påklædning, men overlever på grund af sin dekorative formål, mere end noget andet. Kan man ikke slippe fra kløerne på overensstemmelse og frivilligt eller ufrivilligt må man lære at binde en Windsor knude for at virke “præsentabel”! I denne artikel vil jeg forklare hvordan du kan gå om at binde en Windsor knude på den nemmest mulige måde.
Før vi kommer ind i de praktiske grynet for at tale om hvordan man binder en Windsor knude, her er nogle interessante trivia. Det er blevet matematisk bevist af Thomas Fink og Yong Mao, at der ikke kan være mere end 85 rette måde at binde en slips! Hvoraf fører kun 9 måder at en symmetrisk knyttede slips. Disse omfatter de fire traditionelle typer knyttede bånd, som er: »Windsor«, »Half Windsor«, »Pratt« og »Four in Hand ‘. Den gode nyhed er, at ud af de 85 måder, du kun behøver at vide en! Vi vil ikke fokusere på at binde en Half Windsor knude, men kun på at binde Windsor knude i denne artikel.
Enkle instruktioner for, at koblingssalg en Windsor Knude uafgjort
The Windsor knude er opkaldt efter en af ??hertugerne af Windsor fra den britiske royalty (hvilket forklarer kapital “W”). Der er forvirring om det var opkaldt efter Edward VIII eller hans bedstefar Edward VII. Men, behøver du ikke bekymre dig om det så længe, ??du ved, hvordan man binder en Windsor knude! Binde et fuldt Windsor knude svarer til at binde en dobbelt Windsor knude som en fuld eller dobbelt Windsor er det samme! Nu, at vi har overvejet de sociale tvangshandlinger, matematiske finesser og historiske oprindelse af Windsor knude stil iført en slips, kunne vi komme ned til det væsentlige. Her er en simpel måde forklarer hvordan man binder en Windsor knude.
De ting, du bliver nødt til at lære at binde en Windsor knude er et stykke standard størrelse uafgjort (helst en ikke-grusomme farvet) og en fuld mand størrelse spejl rent nok, så du kan se dine fine flytter til at binde Windsor knude !
Binde en Windsor Knude
Bær din skjorte og knap det op indtil kraven og løft kraven op. Lad os starte med den måde, binde en Windsor knude. Slipset i hånden, som du vil observere, to ender. Den ene er en bred ende, og den anden er den smalle ende. For det første skal udgangspositionen forklares. Læg ud slipset omkring halsen i sådan ett måde, der den brede ende kommer på din højre side og smalle en på venstre. Kontroller, at brede ende strækker omkring 12 inches lavere end smalle ende. Dette er standard udgangsposition for de fleste slips manøvrer.
Begynd med passage den brede ende af bindingen over den smalle ende og derefter indsætte det gennem løkken skabt i mellem. Derefter bringe den bredere ende af bindingen ned, ud af løkken og derefter lægge det bag den smalle ende, før bringe den op på højre side.
Denne bredere ende af bindingen, som du har bragt op på den rigtige bør genindsættes nede inde i løkken næste. Træk det derefter ned stram. Træk vejret i en dyb indånding og hive en lettelsens suk. Mere end halvdelen af ??dit job er overstået, og du er kun tre bevæger sig væk fra den perfekte Windsor knude.
Næste, vend den brede ende af bindingen på tværs af snævre ene og indsætte det gennem løkken, og hold den højt. Sidste trin er at indsætte den store ende i knude du ser foran dig at skabe en perfekt Windsor knude. Stram hele knuden og trække det op på en sådan måde, at det op i kraven. Så fold krave og du er færdig med jobbet.
Læs mere på:; Sådan Tie en Double Windsor Tie knude; Sådan Sæt en Tie, en vejledning i at Tie uafgjort, Hope, er denne artikel efterladt dig i tvivl om, hvordan man binder en Windsor knude! Øvelse i foran spejlet er uundgåelig at mestre den esoteriske kunsten binde et slips. Gentag trin, indtil du kan binde en i søvne!

Tatovering Healing
Fornærmelser og comebacks
Shamrock Tatoveringer
Rengøring Sølv Smykker
Følelser: Liste over følelser
Fryser Temperatur
Feminin Tatoveringer
Online Dating Tips og tricks
Turkis Betydning
Bedste Gaver til mor
Teamwork Spil