Blå blomster til bryllupper

Vigtigheden af ??friske blomster på et bryllup kan ikke understreges nok. De udgør en af ??de primære udgifter i kategorien indretning, men er pengene værd brugt. De fleste af os har set bryllupper, hvor kunstige blomster er blevet anvendt. Selv om de kan være temmelig, de aren’ta plaster på den ægte vare. Bortset fra de regelmæssige arrangementer, kan blomster anvendes i mange forskellige måder at dekorere. De kan bruges i arch ved indgangen af ??kirken eller modtagelse, eller skal indarbejdes i Stolen dekorationer. Anden idé er at bruge et kugleformet oase og dække det med tulipaner eller halve blomstrede roser. Selv usædvanligt farvede blomster, som blå blomster eller lilla blomster kan store helt en visuel effekt.
Når du har besluttet på din farve tema, skal du foretage en scanning af markedet for at finde ud af hvilke er de blomster du lide og hvilke er dem, der passer ind i dit budget. Mens de pink befinder sig i rigeligt, at vælge et tema farve som blå betyder at skulle finde blomster i denne farve. Mens rækkevidden af ??din blomst optioner absolut vil blive færre, end hvis du vælger pink, men du vil have en forholdsvis unikt udseende. For at gøre op for færre typer af blå blomster, kan man farve blomster som margueritter og nelliker blå. Det er også tilrådeligt for hver brud at være åbne for blå blomster i forskellige nuancer, i stedet for at være fikseret på en bestemt nuance. Læs mere om bryllup blomsterbuketter.
Hortensiaer, disse er blandt de bedste lyseblå blomster til bryllupper, fordi deres tyngden gør dem nemme at bruge. Hortensiaer er en blomstrende busk, der producerer store kugleformede blomster i et utal af farver, herunder pulver blå. Som en populær blomst af den victorianske, kan det tilføje et strejf af victoriansk romantik til dit bryllup. En anden fordel ved denne blomst er, at de vokser i overflod om sommeren, og er således en omkostningseffektiv løsning. Man bør overveje at købe dem planter, ikke bare klippe blomster, i hvilket tilfælde de kan pottes senere. Lær om beskæring hortensiaer.
Delphinium; En stativ i haven grænser, især omkring huse i England, er Delphiniums høje, spir som blomster, der vokser i mange levende farver. De er også kaldet Larkspur de blomstrer i slutningen af ??foråret til begyndelsen af ??sommeren og er en glimrende mulighed for mørkeblå blomster til bryllupper. Det interessante faktum om denne blomst er, at det normalt vokser til mellem seks til otte meter høj. Men den mindste sort, D. nudicaule ‘Laurin’ er kun 15”høj. Vælg den delphinium sort på basis af, hvordan du planlægger at bruge dem. Kan du bruge den høje spir sammen med strudsefjer for dramatisk arrangementer eller omfatte mindre sorter i buketter. Lær om delphiniums: hvordan man dyrker.
Hyacinter, hvis du ønsker at fylde dit bryllup reception hall / plæner med lugten af ??foråret, så hyacint det blomst til dig. Er du kan få så i blød blå, violette eller violet blå. Druen hyacinter (Muscari), også kaldet baby’s-ånde er også en mulighed. Et interessant arrangement, er at anvende individuelle urtepotter som tabel centre. Alternativt kan de arrangeres i en buket, eller indbygget i én. De er også velegnede til blomst tiaras. Lær om hyacint-blomster.
Læs om mig selv:; Fall Wedding Blomster; Blå blomster: Typer af Blue Flowers, blåfarvet Roses; Et andet valg for blå blomster til bryllupper er Morning Herligheder. Disse smukke tragtformede blomster vokser på klatring vinstokke. Fordelen med denne blomst er, at det er temmelig stor. Også, formes som en klokke, det passer perfekt ind brylluppet tema! Du kan bruge dem til at dekorere kirkebænkene eller modtagelse bordløbere. Den ene er rådes til at gå gennem en liste af blå blomst og beslutte baseret ikke bare på udseende, men også afhængigt af hvor længe blomsterne holder.

Foot Massage Techniques
Vandtæt Concealer
Killing Lopper i Carpet
Organic Gardening Tips
Pastelfarver
Wolfram Ringe til kvinder
Thigh Tatoveringer
Bad Brændstof Pumpe Relæ Symptomer
Guldfisk Plant
Castor Bean
Faux Hawk til krøllet hår