Blå hårfarve

At farve hår blåt, kan en af ??de mærkelige og også en “modig” ting at gøre. Den ukonventionelle og en smule højt, ‘blå’ hårfarve kan gøre dig til at se mærkeligt i mængden. Men for visse af dem, kan den blå farve gå meget godt, hvis de er den rigtige indstilling og at se til sport det.
Processen med farvning af hår blå og information om forskellige blå farvning af hår produkter tilgængelige på markedet er angivet nedenfor.
Hvordan man Dye for hår blå
Følgende instruktioner skal fungere som en guide i farvning af hår blå. I processen med farvning hår, er det første skridt til at afblege håret. Blegning er nødvendig, hvis man har for at sætte en permanent blå hårfarve. Det er bedre at afblege håret med hjælp fra en professionel. For midlertidig blå hårfarvningsmidler, er hår blegning ikke nødvendig.
Det næste skridt er skylning af blegemiddel og tørring. Skal du følge instruktionerne på pakningen i hårfarve produktet. Hårfarve er aldrig anvendes på base / roden af ??håret. Man bør starte ca ½ tomme over roden og farve dem indtil tips. Kæmning hjælper med at sprede farven jævnt. Massere er også gjort for at farve hver eneste hår ordentligt. Når den hårfarve jævnt anvendes, bør en badehætte kan anvendes til forebyggelse af dens udbredelse; man skal ikke fjerne hætten i det mindste for de næste 3 timer. Hårfarver med vegetabilsk oprindelse kan få lov at sætte i mere end 3 timer. Faktisk er at lade dem at fastsætte natten helt fint. Generelt den blå farve går bedst med blonde hår. Blå hår farve til mørkt hår kan gøre det til komplet sort. Mere om farve mørkt hår.
Tørring hår med en føntørrer hjælper farve at trænge ind hårstrået. Således vil farven ikke blive vasket ud nemt. Efter tørringen er overstået, bør eddike bruges til skylle håret, det hjælper i forsegling farve ind i håret. Det sidste skridt i denne proces er vask håret med koldt vand. Læs mere på:; Midlertidig hårfarve; hårfarvning Tips; Blå hårfarveprodukter
Få produkter, som kan være nyttige i farvning af hår blå er beskrevet nedenfor.
Pialan Blå hårfarve; Denne blå farvning af hår produkt kan bruges både af mænd og kvinder. Fås i creme form, kan farvestoffet anvendes på hår på bare 7-10 minutter. Den blå farvning af hår kan bruges til hår i hovedbunden, skæg og overskæg så godt. Man skal dog ikke gælder Pialan blå hår farvestof til bryn eller øjenvipper. Den kemiske phenylendiamin i dette produkt kan forårsage hudirritation. En enkelt rør, der er 0,25 ounce i vægt er prissat til $ 10.
Ian Zachary Blå Hårfarve Creme Dye, det er en permanent hårfarve creme, der indeholder hydrogeneret olie og andre naturlige elementer. Dette hårfarve produkt har en cremet konsistens, som giver en dejlig duft og er lav i ammoniak indhold. Man kan bruge denne farve ved hjælp af varme med henblik på at farve hvid og grå hår, som er kendt for at være resistente over for farvning. Processen med opvarmning bruges også til fremskynde hårfarvning processen. At En flaske 100 ml af denne blå hårfarvningsmidler er prissat til $ 5,95.
Manisk Panic semi-permanent hårfarve, den specielle ‘Amplified Formula «af» Manic Panic Hair Semi-permanente hårfarvningsmidler’ bruges til en langvarig effekt. Det fås i 4 ounce pakker og prissat til $ 14. Man bør pre-lysere hår for at opnå de bedste resultater. Blegning hjælper med farvning farven dybt. Den deraf følgende hårfarve efter farvning varierer afhængigt af tekstur.
Læs mere på:; hårfarve Farver; farvning af hår farver, Det var en kort information om forskellige blå farvning af hår produkter og proces for at anvende den samme. Et vigtigt punkt, der skal bemærkes er, at man bør tage ordentlig pleje af hår, selv efter at farveprocessen bliver over.

Elbow Tattoo Design
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Business Dining Etiquette
Fransk Manicure hjemme
Kort Moderne Hairstyles
Hestehale Palm Care
One Liners om Life
Indiansk stammefolk Tatoveringer
Brude Brusekabine Gave Idéer
Gæsteliste Skabelon
Carnival Party Games