Black Light Tatoveringer

Nej, dette ikke en X ray, det er den hotteste trend i tatovering verden. Sort lys tatoveringer eller UV tatoveringer har zillions af beundrere over hele verden. Black Light tatoveringer er lavet med UV reaktive blæk. Hvis hele tatovering er udskåret med denne specielle blæk, så er det kun ses i sort lys.
Jeg finder disse tatoveringer varmt og en god måde at få noget kreativt færdig med kunst. Du kan have to fantastiske tatoveringer, hvis du anvender UV-blæk i eller omkring din almindelige tatovering. Du kan have dit almindelige dagtimerne tatovering og natten your skinnende klub tatovering. Black Light tatoveringer er helt usynlige i normalt lys, selv om nogle ar fra tatoveringen pistol kan se. Black Light tatoveringer naturligt bliver synligt under sort eller UV lys. Så vær sikker på, før du ønsker at få sorte lys tatoveringer på kroppen. Lær symboler og betydninger for tatoveringer.
Black Light Tatoveringer Fordele og ulemper
Kom godt i en færdig tatovering er en alvorlig beslutning. Du skal være parat til at acceptere, at en permanent design vil være der på din krop, indtil du får det fjernet. Aflæses også på skorpedannelse tatoveringer.
Fordele; Sort lys tatovering blæk har været på markedet i mange år i verden af ??tatoveringer. Men i løbet af året kvaliteten af ??de UV tatovering blæk er blevet bedre. ; Rapporter viser også, at der er mange tilfælde, hvor sort lys tatovering blæk har grund lav eller ingen reaktion overhovedet. ; Overvejende sort lys tatoveringer er usynlige, hvilket gør dem populære hos folk fra alle samfundslag. ; De mest almindelige UV tatovering blæk producenten har været Chameleon tatovering blæk. Kamæleon UV tatovering blæk indeholder ikke fosfor og andre radioaktive stoffer, som forårsager skadelige reaktioner huden. , Ifølge virksomheden, der gør dette blæk, påstår de Crazy Chameleon UV-blæk indeholder 97,5% polymethylmethacrylat, som indeholder 2,5% af fluorescerende farvestof. Polymethylmethacrylat, der er populært kendt som PMMA anvendes i en række medicinske stoffer og er neutral. , Ulemper, UV tatoveringer blæk bruges sjældent, kun nogle få sorter af disse farver er tilgængelige i USA. UV tatovering blæk generelt ikke er kontrolleret af FDA og er ikke altid sikkert. ; Anvendelse af et sort lys tatovering kan brænde hul i lommen, er det dyrere end prisen for en almindelig tatovering. ; Nogle mennesker har også haft reaktioner på huden på grund af ingredienser i UV tatovering blæk. ; Undersøgelser viser også, at UV tatovering blæk får du desuden mistænkte i tilfælde af hudkræft og allergi. , Nogle UV-blæk, kan også forårsage tatovering område af huden til at ændre sin farve til lys brun eller gul. ; Størstedelen af ??tatovører undgå doing Black lyset tatoveringer grund de relevante medicinske komplikationer. Mange hud eksperterne er imod brugen af ??sort lys tatoveringer. ; Sammensætningen af ??Chameleon UV-blæk er ikke godkendt af FDA og er dermed ikke en tatovering blæk. Tatovering blæk ikke falder ind under kontrol kategori af FDA. Imidlertid har FDA godkendt tatovering blæk til mærkning fisk og dyr fra vildtlevende, der for nylig opdaget, eller at komme ind i dyret fødekæden. ; Den største bekymring i forbindelse med UV-tatovering blæk er dens anvendelse. Mange tatovering kunstnere ved ikke, hvordan man bruger det rigtigt. Firmaer, der fremstiller sort lys tatovering blæk instruere, at UV tatovering blæk ikke må blandes med almindelig tatovering blæk og skal anvendes under sort lys. , Prisklasse og Farver i Black Light Tatoveringer
Black Light tatoveringer er dyrere end almindelige tatoveringer. Black Light tatoveringer koste omkring USD 75 til USD 150 afhængigt af størrelsen af ??tatovering. Prisintervallet afhænger også af kompleksiteten af ??tatovering og hvorfra det bliver gjort. Black Light tatovering Farverne går fra lilla til hvid, igen det hele afhænger af dit valg.
Læs mere på:; Glow in the Dark Tatoveringer, Tatoveringer til Mænd: Tattoo Ideer til mænd, og jeg håber, at ovenstående givne oplysninger har hjulpet dig besvare spørgsmålet, er sorte lys tatoveringer sikker? Mit råd er at konsultere en hud specialist, før det bliver sorte lys tatoveringer gjort.

Solar Panel Effektivitet
Tæppe Rengøring Tips
Fest Centerpiece Idéer
Kitchen Color Idéer
Søger din ægtefælle Snyd
Volleyball Quotes
Fælles Sidste Navne
Laser Tattoo Side Effects
Wolfram Ringe til kvinder
Ice Maker Ikke i orden
Legerum Udsmykning Idéer