Black Tie Påklædning

Hvad betyder sort slips påklædning betyde? Sort slips påklædning definition er en dress code, hvor mænd bærer smoking med sort butterfly og kvinder bære aften kjoler normalt ladlængde. Selvom mænd ikke har megen variation i valget af deres outfit til en sort slips begivenhed kan kvinderne og gøre kjole i den nyeste mode og stil. Så længe kjole er formel, ikke kvinder ikke lider af nogen begrænsninger, når det kommer til at deltage i et sort slips begivenhed.
Smoking Påklædning mænd
Traditionelt sort slips begivenhed påklædning for mænd består af en Tuxedo også indkaldt som en smoking, som er jet sort i farven. Kan du også vælge en smoking i midnat blå, hvis du ikke foretrækker sort. Det kan både være enkelt breasted eller dobbelt breasted med en toppet lapel or takkede farve. Mænd ser mere trimmer og stilfuldt i en enkelt jakke så gå efter det indre breasted smoking, hvis du er på tungere side. The revers dæklagene er normalt satin med samme farve som smoking og ærmet knapperne også er i samme materiale. Farve og materiale af buks skal matche det med jakken med en enkelt fletning langs sømmene for at matche revers dæklagene. Veste er slidt med en enkelt jakker lavet af silke eller det samme materiale som jakken. En god kvalitets hvid skjorte med en plisseret front er også en vigtig post for sort slips påklædning. Anden meget vigtig emne, der ikke mænd kan undvære, mens han gik en sort slips begivenhed er butterfly. Det skal være sort i farven og bør foretages i samme materiale som reverserne af jakken. Laklæder pumpe sko og guld eller platin manchetknapper fuldføre kigge efter en sort slips påklædning.
Black Tie Påklædning til kvinder
Sort slips påklædning til damer er ikke så restriktiv som for mænd og kvinder kan følge de nyeste trends og mode, mens deltager en sådan begivenhed. Er det bedst at gå efter en ladlængde aften kjole i en solid farve som guld, champagne, violet eller sølv i satin, velour eller chiffon. Kan du også gå til en elegant cocktail kjole, der falder under knæet hvis du ikke er fortrolig med ladlængde kjoler selv meget korte kjoler er en strengt ikke accepteres. Kjolen kan også være dekoreret med krystal Ramme-og accessorized med en kobling i satin, brokade eller fløjl. Bær din bedste smykker med store cocktail ringe og glitrende broche.
Black Tie Bryllup Påklædning
Valg af den sort slips påklædning til bryllup kan være meget forvirrende og skræmmende, men med en smule planlægning man kan lyse ved brylluppet. For mænd er påklædning for at deltage i et sort slips begivenhed såsom et bryllup en smoking med en hvid skjorte og matchende bukser. Kvinder kan bære en formel aften kjole med fancy wraps og en beaded pung. Dette er tiden, at kvinder kan fordybe sig i nogle formelle smykker som en viktoriansk halskæde og lysekrone øreringe. Sørg for, at aften kjole ikke er for monteret i bunden eller på anden måde vil du have problemer, hvis der er noget, der er involveret danse. Læs mere på; Formel Kjoler til piger; Formel part Kjoler; Formel snitmønstre; Så vide, at du ved, hvad der er sort slips påklædning, vil du ikke have noget ballade med at vælge påklædning for sort slips arrangementer. Hvis indbydelsen står sort slips valgfrit, kan du klæde en lidt mindre formelt. Creative sort slips påklædning består i at foretage nogle ændringer gerne tilføje en detaljering af knapper i stedet for en butterfly og iført en anderledes farvet skjorte. Du kan endda leje en smoking hvis du ikke har nogen passende beklædning til at deltage i et sort slips begivenhed.

Formel Dress Kode
Badeværelse Udstødning Fan erstatning
Gardin rumdelere
Labret piercing Information
Dating & Forhold
Weave Hairstyles
VVS Spørgsmål
Badeværelse Vanity Idéer
Bryst Tattoo Design
Begravelse blomsterarrangementer
Aquarius Tattoo Design