Blomstrende stueplanter

Flowering stueplanter er en stor kilde til liv og glæde når de placeres i et rum. Disse indendørs blomstrende stueplanter føje til farven, dynamik, indretning og duften af ??et rum. De lyse op i ethvert rum eller leverum og bringe en positiv energi i huset. Følgende liste af indendørs flowering stueplanter vil hjælpe med at vælge noget af det mest attraktive og minimal pleje planter til dit hjem. Du kan læse mere om blomstrende planter.
Nem Blomstrende stueplanter
Følgende er nogle af de øverste 10 nemme flowering stueplanter dyrket i hjemmene verden over. Disse flowering stueplanter også gøre store gaver der skal gives til en, du holder af.
Fred Lily: Disse er virkelig hårdføre blomsterplanter, som oftest givet som hus opvarmning gaver. De trives i skarpt lys og også godt så lavt lys flowering stueplanter. De har brug for vand, efter at jorden er helt tør og har brug for befrugtning en gang om måneden. Du kan læse mere om fred lilje pleje instruktionerne i artiklen fred lilje plante pleje.
Clivia: De Clivia der dyrkes planter fra løg. Går ind i en sovende fase i november og skal holdes på et køligt, mørkt sted. After de sovende fase, vil du bemærke nye stalks spiring og anlægget skal holdes i sollys omkring dette tidspunkt. Du er nødt til vand det regelmæssigt og fodret med gødning regelmæssigt. Du kan læse mere om Clivia blomst.
Oxalis: Disse blomstrende stueplanter er forbundet med St. Patrick dag og kaldet som Shamrocks. Disse planter blomstrer løbende i forskellige nuancer af hvid, gul og pink. Disse er de nemmeste flowering stueplanter.
Orkideer: De møl orkidé, der kommer i hvid, gul eller pink sort er en af ??de mest attraktive indendørs flowering stueplanter. De har brug for lys, indirekte lys og høj luftfugtighed. Du kan lære nogle begyndere tips til dyrkning orkideer i artiklen tips om pleje orkideer.
Pelargonier: Disse flowering hus planterne skal opbevares i nærheden af ??solrigt vindue. De har brug for fugtig jord og ikke våd jord. Du vil finde nogle munter blomstrer om vinteren.
Tålmodighed Plant: Disse planter blomstrer hele året og er lave lys blomstrende planter. De har brug for meget lidt vand, og vedligeholdelse. Du kan læse mere om geranium i artiklen duftende geranium pleje.
Christmas Cactus: Dette er en plante, som vil fortsætte med at trives, selvom du næppe give nogen frist for dens pleje. De vil overleve i lang tid, og behøver ikke engang manipulation af lys til at udvikle knopper. Du kan læse mere om julen kaktus i artiklen Christmas kaktus planter.
Begonier: Mange mennesker er under indtryk af, begonier findes udendørs blomstrende planter. Men der er mange sorter, der findes at være let flowering stueplanter Når du giver dem gode betingelser, vil de fortsætte med at blomstre hele året. Du kan læse mere om begonia planter i artiklen Begonia pleje.
Jasmine: Disse eksotiske planter lokke din visuelle såvel som lugtesansen med sine hvide blomster og berusende duft. Du bør vælge den “Maid of New Orleans ‘sort som et af de bedste indendørs flowering stueplante. Anlægget skal holdes på en solrig vindue og behov fugtig jord. Anlægget vil fortsætte med at blomstre hele året rundt. Du kan læse mere om jasmin plantepleje i artiklen jasmin anlægget.
Kalanchoe: Disse er særdeles nemme at dyrke let og bekvemt flowering stueplanter. De blomstre med klynger af små, opretstående blomster. De behøver skarpt lys og tilstrækkelig vand til at dyrke.
Low Light Blomstrende planter
Du let kan skelne svagt lys blomstrende planter fra dem, der kræver klare lys ved at tjekke nogle faktorer. Et skarpt lys anlæg vil have:; Stor og farvestrålende blade. , Ringe eller manglende blomstrer på blomstrende planter. , Forkrøblede or tynde vækst; unormalt lange mellemrum mellem blade; nederste blade bliver gule og falde ned; Følgende er en del af de lave lys flowering stueplanter:; kinesiske Evergreen, Snake Plant, Støbejern anlæg Zebra Plant, jul Cactus; bromeliads , Fred Lily, Red Blomstrende stueplanter
Der er mange blomstrende stueplanter, der blomstrer røde blomster end roser. Følgende liste over røde blomstrende stueplanter, vil dække nogle planter med meget attraktive røde blomster. , Inxora, Hibiscus, Red Passion Flower, Desert Kaktus, Amaryllis, Kalanchoe, bromeliads, Anthurium; Du kan læse mere om lilla blomsterplanter
Disse er nogle smukke blomstrende stueplanter, der vil sprede juble omkring dit hus. Du finder flere oplysninger om indendørs blomstrende planter i artiklen blomstrende planter for lyssky områder. Håber jeg du har fundet nogle interessante blomstrende sorter, der passer hus indretning.

Pessimisme vs Optimisme
Kinesisk Drage kostume
Glow in the Dark Body Paint
Taurus og Scorpio kompatibilitet
Topiary Planter
Crabgrass Control
Snake Plant
Cross Tattoo Design for mænd
Anti reflekterende belægning
Ekstremt Dry Hands
Gothic Home Decor