Blonde Hair med Black Højdepunkter

Blonde hår er populær og en fantastisk blandt hårfarve ideer. Den populære højdepunkt farver i blonde hår er brune, brunlig-røde og andre nuancer af blond der skiller sig ud på den originale base blond hår. Men, når man går efter sort fremhæver i blonde hår, er det nødvendigt at være forsigtig, fordi sort kan holde ud meget tydeligt i blonde hår og kan give en uønsket farvet hår effekt. Men ved at vælge den rigtige nuance af sort og går med det rigtige antal striber af blonde hår med sorte højdepunkter, kan du oprette en attraktiv teksturerede hår look. Husk på følgende tips og tricks, til farve og pleje din blonde hår med sorte striber.
Sort Hovedpunkter i Blonde Hair
Blonde Hair med Black Højdepunkter Suits Den …; Folk, der kan gå for sort hår højdepunkter kan have hud tone, der kan bleg Teint med pink undertoner eller ingen farve, bronze eller brun teint efter garvning, oliven ansigtsfarve set i asiater og latinoer, medium teint med gyldne undertoner, medium teint med lys lyserød farve i kinderne eller ingen farve eller mørkebrun teint. Øjenfarven kan hazel farvet med lys pletter, mørk blå, grålig blå, mørk brun eller sortbrun. Sådanne mennesker kan gå med skinnende sort højdepunkter i deres blonde hår.
Folk, der ikke falder ind under ovennævnte kategori, bør undgå at gå for skinnende sort højdepunkter, men snarere vælge en mørk lowlights skygge, som kan være sort. Men, hvis du ønsker at gå i sort højdepunkter, så sørg for at de ikke er meget sort, men tættere på mørkere grå og ikke skinnende, men af ??aske skygge.
Hår platterne, hvis du har kort blond hår med sorte højdepunkter, så gå med dyb lagdelte haircuts, og flip dit hår udad. Du kan også ledsage nogle bivirkninger fejer pandehår med den lagdelte snit. Hvis du ønsker at se hype, overveje at gå med barberkniv klippe eller den lagdelte snit. Razor haircuts fjerne hovedparten af ??håret og giver håret et blødt tjavsede ender look. For folk med mellemlang eller lang blond hår med sorte højdepunkter, kan krøllede frisurer give en fantastisk look. Du kan klippe dit hår i forskellige lag skåret, og giver en lidt urolig hår klippe i enderne, for at se endnu stor. Du kan nyde denne stil med side feje pandehår eller stumpe Cleopatra stil pandehår.
Yderligere Styling med Black Højdepunkter; at blande de sorte højdepunkterne i din blonde hår, kan du overveje at tilføje 2-3 mere fokus farver, så du har pænt blandet multi-tonale effekt, kan du gå med highlights mørk brun og brunlige blonde skygge . Hvis du ikke ønsker at gå med flere farver højdepunkter, så kan du overveje at gå til nogle lowlights med lys hår, som kan være 2-3 skygge mørkere end din oprindelige base blonde hårfarve. Når man lowlights, at du får det gjort i en god salon.
Hair Care Tips til farvet hår, for at vedligeholde dine højdepunkter længere, prøv at undgå at udsætte farvet hår til Sun. Til hår pleje, kan du også bruge shampoo og balsam, som er mild eller specielt fremstillet til farvet hår. Du vil også nødt til at besøge en stylist hver 3-4 uge, for at opretholde dit hår klippe.
Læs mere på:; mørkt hår med blonde Højdepunkter; Blonde Hair Farver, Red Hair med blonde Højdepunkter; Det var alt om blondine hår med sorte striber. Så skal du vælge den rigtige nuance af sort-og nøgletal for blonde hår grundfarven og ledsage dem med en god klipning, så fremhæver skiller sig ud pænt. Og følg ovenstående tips om hårpleje, for at bevare din højdepunkter i længere tid.

Irsk Tattoo Design
Gardin rumdelere
Evergreen Tree Care
Papir Flower Instruktioner
Teddy Bear Tatoveringer
Christian Citater og ordsprog
Volleyball Quotes
Egyptiske Tattoo Design
Steder at gå på en date
Fix Squeaky Gulve
Sympati Gave Idéer