Bordplade Resurfacing

Hjem remodeling kan være en bekostelig projekt. Med en række ting, der skal arbejdes på, og hver af dem tilsyneladende at være en vigtig, måske de udgifter overstige dit budget. Finde billigere, men kvaliteten muligheder er, hvad du forsøger at gøre i sådanne tilfælde. Mange ting som at skifte væg maling farver, erstatter ødelagte fliser, tilføjer en væg flise og gøre nye frysere ikke har muligheder. Men hvis du planlægger at få et nyt køkkenbordet, bare fordi det eksisterende ser “ikke så tiltrækkende” eller er en smule beskadiget, lad mig fortælle dig, at du smart kan gemme denne udgift. Hørt om køkkenbordet resurfacing? Tjekke ud.
Hvad er Bordplade Resurfacing?, Nå, lad os først forstå begrebet køkkenbordet resurfacing. Det er dybest set en proces, der undgår udskiftning af hele bordplader. Den fulgte procedure med til at give en strålende ny at se til køkkenbordet i mindre udgifter. Der findes to forskellige former for procedurer, som du kan vælge bordplade resurfacing. Nå, lad mig fortælle dig, dig, at selv om du kan leje en professionel til dette job, er dette også en gør det selv projekt, som du kan overveje at arbejde videre med hjælp fra en af ??dine familiemedlemmer. Hvis tiden er en begrænsning, og hvis du ikke er sikker nok, er det bedst at udnævne en professionel og få de bedste output.
Countertop Resurfacing: Procedure # 1; Det første omfatter stripping off de eksisterende laminat af krydsfiner køkkenbordet. Når dette er gjort, er den lim skrottet off. Du kan vælge en stripper til at opløse limen og bruge en maling scrapper. Nu bruger en medium sandpapir at slibe overfladen for at gøre det glat. Når du er færdig, vil du bare have en tæller, som er en almindelig, ren overflade. Nu er overfladen klar til at blive arbejdet på.
Påfør limen på denne flade. Sørg for, at limen påføres jævnt på hele overfladen. Dette er et vigtigt skridt, da laminat er tynd og en ujævn lag lim under den kan føre til ujævn forekomsten af ??denne laminat. Så tjek det lag og få laminat plade. Der er talrige muligheder i laminater i form af farver og designs. Pick den ene til at matche med indretningen af ??det rum. Ligesom til køkken køkkenbordet resurfacing, kan du matche de nye laminat med den køkkenskabe. Nu bare lægge den fladt på denne limet overflade. Brug en stor rulle til at flade laminatet, vil dette også medvirke til at fjerne eventuelle luftbobler. Når dette er gjort, lad det til tørring. Det er bedst at have en lidt større stykke laminat og derefter afbrød udhæng, så kanterne flugter med tælleren. Du kan også overveje at tilføje ekstra kant kontrast laminat, når du er en ekspert i denne opgave. Lære at installere laminat bordplade.
Countertop Resurfacing: Procedure # 2, for en stærkt beskadiget køkkenbordet, er den førnævnte procedure kendt for at være en ledig én. Men i tilfælde dit eksisterende køkkenbordet er i god stand, kan du bare arbejde på eksisterende stykke. Alt du skal gøre er at bruge et medium sandpapir korn og ridser laminatoverfladen grundigt. Når du er færdig med at arbejde på hele længden af ??laminat, bare fjerne støv dannet over det. Nu spredes lim på denne flade jævnt. Som nævnt ovenfor, skal det gøres forsigtigt. Nu lå den nye laminat over det. Afslut med udfladning det med en rulle. Denne procedure tager meget mindre tid. Læs mere om laminat bordplade omkostninger.
Hvis du spekulerer på om konkrete køkkenbordet resurfacing eller granit køkkenbordet resurfacing, lad mig fortælle dig, at disse to opgaver skal overlades til de professionelle. Du kan prøve at arbejde på tynd granit fliser resurfacing, men for belægning fuld granit top, det er bedst at ringe til en professionel. Dette vil sikre, at du får de bedste resultater og en flot bordplade. Ovennævnte procedure resurfacing køkkenbordet er prisen effektive måde at krydre din indretning. De bedste hilsner,

Hardwood Floor Efterbearbejdning Omkostninger
Solsikke Bryllup Buketter
Medfølelse for Death
Party Dress Codes
Hurtig og nem Hairstyles
Baby Gaver til Make
Følelsesmæssige Affair
Bryst Tattoo Design
Funny Pick Up Lines for Girls
Love Quizzer for par
Kombination Skin fugtighedscreme