Bordskik

Hvis du ikke kender bordskik det kan være et tegn på, at du stadig ikke har integreret med samfundet. , Mens man spiser de fleste mennesker spilder mad eller slubre mens der suppe, og det er præcis, hvad der anses for uanstændigt.
Korrekt bordskik omfatte de anvendte fødevarer, fremstillingsmetoden, den måde, det serveres, og hvor maden bliver spist. Hvis du bruger en forkert gaffel, mens man spiser, kan det overvejes offensiv. Ligeledes bruger ikke en gaffel kan synes uanstændigt by nogle kulturer, mens brugen af ??gaffel kan betragtes som overflødig af andre. Du skal lære nogle grundlæggende bordet etikette og skal forsøge at praktisere dem hver dag, mens man spiser. Her er nogle ordentlig spise etikette, som, hvis det bruges ikke ville gøre dig flov og samtidig have mad blandt en gruppe af mennesker.
Vær rolig Mens ved bordet
Mens du er på bordet, ikke bare trække stolen og sidde ned. Lad din vært slå sig ned først og derefter kan du tage din plads (undtagen når værten fortæller dig at sidde først). Gør ikke noget indtil værten gør den først. Dette omfatter alt fra det tidspunkt, du sidde på bordet indtil du er færdig med dit måltid. Altid huske, at det er værten, der betaler for måltidet, så gør ham føler i afgift. Siddende for et måltid altid huske at placere din plade på foran dig, serviet og gaffel på din venstre side, og skeen, kniv og glas på højre hånd.
Brug Bestik Korrekt
Det er vigtigt for dig at lære at bruge ting i den rigtige rækkefølge. Servietterne skal placeres på skødet, så snart du sætter dig ned. Må ikke snap det være åbent, hellere sætte den over dit skød. Mens De tager maden på din tallerken, så sørg for at du tager kun en skive brød på et tidspunkt. Er det fint at bryde brødet, men du skal være ren. En almindelig fejl på dette punkt er smøre brødet, hvori de fleste af de mennesker begynde at anvende smør lige efter indtagelse af brød. Her bør du huske at tage nogle smør på din tallerken, og ikke anvende det på brødet. Når du har smør på din tallerken, behøver du ikke at tage smør igen og igen fra en fælles smørskål. Nu kan du bryde en stykke brød og anvende smør fra din tallerken.
Hvis du er en højrehåndet, skal du sørge for at holde kniven i højre hånd og gaflen i venstre hånd. Du bør ikke holde gaffel eller kniv som en dolk i stedet holde dem med tommel-og pegefinger. Hvis kød serveres, blidt så og skær kødet i mindre stykker. Brug gaflen, Pierce stykket og sætte det ind i din mund. Sørg for at gøre alt for meget støj, mens tygge.
Et andet vigtigt tabellen, er der ikke lade brugte redskaber røre bordet. Grunden til dette er den redskaber kan beskidt dug, hvilket resulterer i øgede rengøring omkostninger for din vært. Mens der suppe, fylde 3/4th af skeen med væsken og bring det tæt på munden. Tag et sip, og sørg for at du ikke slubre. Når din suppe er i færd med at afslutte kan du tip skålen lidt, så du er i stand til scoop resterende suppe i det, men ikke gentager den samme bevægelse mere end to gange. Samtidig sænke skeen, placer den forsigtigt på skålen. Læs mere på restaurant etikette tips.
Tips, mens man spiser
, Mens man spiser, sidder altid lige uden lænede sig frem eller tilbage. Bør du aldrig lade dine albuer at røre bordet. Mens du spiser, bør kogegrejet bringes mod dig i stedet for dit ansigt mod pladen. Hvis du taber noget, siger gaffel, ikke bare hente det snavsede gaffel og læg den på bordet, i stedet signal tjeneren (hvis du er i en restaurant) eller pige af din host. Men hvis du har opgivet serviet, kan du undskylde dig selv, lean nede, samle den op og fortsætte med dine spise.
Hvis nogen beder om noget, der skal videregives, så sørg for at du gør det, kun hvis du er tættest på elementet spurgt. Hvis du passerer noget, så læg den ved siden af ??naboen, i stedet for at videregive fra hånden-til-hånd. Fortsæt forbi indtil anmoderen har fået varen han / hun ønskede. Når personen er færdig, kan du bede ham om at passere varen tilbage til dig. Hvis du har spildt noget, bare være rolig stedet for at gøre en ballade af det. Stille undskylder og prøv at forhindre maden sprøjt på person, der sidder ved siden af ??dig. Når du er færdig med dit måltid, forsigtigt placere din kniv og gaffel på pladen parallelt med hinanden med skarpe punkter vender væk fra hinanden.
Læs mere på:; Dining Etikette, bordskik for Kids, således ovennævnte punkter vil hjælpe dig med at lære det grundlæggende i bordmanerer. For børn, de jo hurtigere begynde at følge bordskik jo bedre er det, da det ville spare dem bestræbelser på at skulle lære og følge disse enkle men afgørende etikette på et senere tidspunkt.

Toilet Tank Udskiftning
Dating Profil Eksempler for Mænd
Telefon Etiquette
Bad Tændspole Symptomer
Planlægger et bryllup om et budget
Bil Vedligeholdelsesskema
Badeværelse Farver
Store blomsterarrangementer
Glidende rumdelere
Ice Dam Fjernelse
Bølget frisurer med pandehår