Bornholmerur Dele

En af de mest berømte bornholmerure slog en som musen gik op på uret og slog to gange, når musen kom ned det. Bedstefar ur afbildet i børnerim Hickory Dickory Dock kan have en blevet godt vedligeholdt en, da det slog til tiden. Men moderne gengivelser ligner ikke de ældre versioner i, at de hverken indeholder bornholmerur dele heller ikke være sår, for at vise os det rigtige tidspunkt. Den blotte omtale af bedstefars tid ure tegner et billede af en høj statelig træ ur placeret i hjørnet med en lang pendul svinger væk på alle tidspunkter. Oprindelsen af ??navnet bedstefar er uklar, men en generel antagelse er, en pendul ur over 6 m (1,5 m), der betegnes som en bedstefar ur. Udviklingen af ??disse typer af ure blev knytnæve udført af en engelsk urmager i slutningen af ??det 17. århundrede. De fleste af disse ure strejke eller dørklokke ved afslutningen af ??en time og nogle også på den brøkdel af en time. Lad os se på antikke bornholmerur dele og deres funktion i kort.
Grundlæggende arbejde med bornholmerure
Kernen i hver bedstefar pendul ur er dens bevægelse. Bevægelsen dikterer timeviseren, minutviseren, strejke, kime og dermed tid at holde. Pendulet og vægt er afgørende for driften af ??en mekanisk ure bevægelse. Pendulet regulerer og justerer tiden holde. En mekanisk ur kan indeholde tre lodder til at give strøm til time strejke, tid og kime. Alle tre vægte er forskellige, og hver vægt skal være korrekt ophængt for at sikre velfungerende. Vægtene er hængt fra undslipningsprocent enheden via et kabel eller kæde. Vægtene skal hæves efter hver 7 dage eller uret vil stoppe. Gennem brug af en krank, forhøjelse af vægte er gennemført. Det slående og kime lyde er opnået ved en række hamre ramme stænger af varierende længder.
Bedstefar pendul ur Dele
Traditionelt blev longcase ure eller bedstefar ure dette navn på grund af den lange sag, hvor penduler ville blive lukket. De kunne følge en af ??de to typer af bevægelser, otte dage og én dag bevægelser. En otte-dages bevægelse døgnet kræves snoede kun en gang om ugen, mens en-dags bevægelse ure skulle såret hver dag. Lad os tage en kort oversigt over de bornholmerur dele.
Drivfjeder; En strømkilde, enten en vægt på en snor, der forvandler en remskive. Det er et metal bånd, der er strømkilde i de fleste mekaniske ure, er det her i foråret, som vi kalder snoede, der gemmer den mekaniske energi flytte uret hjul til gengæld.
Hjulet Train, også kaldet gear, det regulerer hastigheden fra strømkilden eller drivfjeder til pendulet eller vægt. Hænderne på uret er knyttet til de spindler af forskellige redskaber i et højere gear tog. Derfor kan vi se timeviseren bevæge langsommere end minutviseren.
Pendul eller vægtene Penduler er oscillerende genstande set i bornholmerure og er mest fremtrædende træk er forbundet med antikke ure. En pendul eller vægt er suspenderet fra en pivot, så de svinger frem og tilbage. Den tid, et pendul til at svinge fra venstre mod højre er afgørende ved beregningen af ??tid.
Escapement, Et af de vigtigste dele af en mekanisk ur, denne enhed drev pendulet eller vægt og dermed konvertere roterende bevægelse af de redskaber i oscillerende bevægelse af pendulet. Undslipningsprocent Enheden er drevet af drivkraften eller strømkilden. Når pendulet svinger, frigiver det en tand af et højere gear i gear toget, og dermed skifter fra en låst tilstand til en roterende tilstand. Dette varer for en kort periode, der slutter, når en anden tand på gear toget rammer modsatte arm af pendulet, som låser gear igen. Det er den primære årsag til tikkende lyd af et ur.
Ur Face eller Dial, Dette er forsiden af ??uret eller gradueret skive ur, der registrerer rotationer af gear drevet af at det lykkes. Kort sagt, indikerer det tidspunkt ved hjælp af roterende hænder. I de mest alment accepterede og anerkendte form en skive har numrene 1-12 på dem. Nogle ure har også sub ringer for dato og månefaser.
Crank eller optræksmekanisme, en nøgle eller en cranking løftestang er en vigtig del af enhver mekanisk ur, da det bruges til at vind eller oplade den primære strømkilde (drivkraften) af enhver mekanisk ur. Tidsrummet mellem hinanden viklinger varierer fra den ene ur til den anden. Nogle ure, som tidligere nævnt, kræver snoede en gang om ugen eller endda en gang om dagen.
Du kan læse mere om ure i:; Atomic Clock, World Ure og internationale tidszoner; Så det var en kort beskrivelse af nogle af de væsentlige bornholmerur dele. Mens bornholmerure nu er for det meste værdiansættes som dekorative antikviteter siden indførelsen af ??kvarts teknologi har resulteret i mindre og effektiv ure. Disse gamle stylet ure var udbredte og betragtes som den mest nøjagtige tidtagere i næsten tre århundreder. Men den klassiske håndværk og kongelig pragt af bornholmerur er, hvad vil stadig gøre dem søgte efter så mange århundreder.

Snake Bite Piercing
Does Hun Love Me
Grow Lights indendørs Planter
Sympati Quotes
Billedrammer med citater og ordsprog
Snefnug Dekorationer
Henna Hair Color
Creative Forslag Idéer
Wing Tatoveringer
Bordplade Resurfacing
Påske Kranse