Boutonnieres til bryllupper

Endelig mest ventede dag er kommet – dit bryllup ceremoni. De kom, der vil binde knude kan være travlt forkælelse sig til at se de bedste på deres bryllupsdag. Men har du givet en tanke til dit bryllup boutonnieres? Hvordan det skal udformes, som blomster til at vælge eller hvordan man kan placere den på reverset af din frakke eller jakke? Tja, hvis du stadig ubeslutsomme, læse indholdet på boutonnieres til bryllupper, for at tilføje elegance til din bryllupsdag påklædning og se fantastisk på din W-dag.
Bryllup boutonnieres, Boutonniere er den fælles betegnelse, der anvendes i USA, for blomsterne bæres af den mandlige folk on bryllupsceremonier eller på Proms på deres formelle frakker eller jakker, til at tilføje en følelse af stil. Tror du, at duften af ??din parfume og dine yndefulde accent er det eneste ting at søge opmærksomhed fra din brud? Nå, ja, må jeg sige dig – noget andet kan også gøre hende falde for dig på en gang. Ja, den dejlige boutonnerie på din jakke eller frakke. Den røde rose eller den gule tulipan kan gøre en enorm forskel for dit look. Kolleger, få hånd fuld af wows fra den kvindelige folk prøve følgende brylluppet boutonnieres ideer at vælge den rigtige form for boutonnieres på dit bryllup ceremoni.
For eksempel, på en satin jet sort jakke pin en boutonniere af rød eller hvide roser. En Bourgogne cravat kan suppleres med boutonniere lavet af tulipan eller liljer. ; Du kan endda vælge en boutonniere med det samme blomster, din bruden er iført på hendes bryllup kostume. ; Fyrene hvis du ikke kan lide blomster, kan du stadig bære en boutonniere lavet af blade, rosmarin krydderurter eller blåbær. ; Fabric blad boutonnieres lavet af hvede, stof blade og miniature acrons ser meget sober på mænd. ; Du kan endda prøve at supplere dit boutonniere med sæson af dit bryllup ceremoni. Du for eksempel om sommeren kan vælge papir bregner, daises, silke liljer og strik dem med skaller og perler og om vinteren med bær og pinecone blomster. ; Kunstig blomst boutonnieres kan også bruges, hvis naturlige blomster ikke er til rådighed på lager., Hvordan man laver boutonnieres til bryllupper, og gøre boutonnieres til bryllupper kan du enten bruge dine egne kreative evner til at gøre det perfekte boutonniere for dig selv eller vælg design og placere ordren på en blomstret butik. Bare se på følgende punkter på hvordan man laver boutonnieres til bryllupper. Læs mere om bryllup blomster og brude blomst.
Vælg en lille mid størrelse blomst fra blomsterhandleren til dit bryllup boutonniere. Roser, tulipaner og nelliker er mest almindeligt anvendte. ; Du kan tilføje grønne til boutonniere med små blade og bægerblade for en frisk look. ; Stænglen og beskære det til rigtige størrelse (3 inches). ; Bind blomsten sammen med greenary på stilken, ved hjælp af blomster tape. ; Du kan også pynte med baby ånde, at Stephanotis med en krystal center, bregner og nellike med dekorative bånd, eller en satin bue eller gyldne tråd hold blomst. ; Hold blomsterne frisk ved at holde det fugtigt, indtil du bære det. ; Efter boutonniere er klar, kan du bære det udenfor på knappen hullet i venstre revers. Ordne det fra bagsiden af ??revers med en perle-ledet eller guldnål, eller hvis du ønsker at vise din dekorative pin, og fastgør derefter boutonniere på reverset forfra. ; Bær disse attraktive bryllup boutonnieres, skal du oprette en forskel i dit look, få komplimenter fra din elskede og føle charme på din særlige dag. Med disse forskellige typer af boutonnieres til bryllupper, ønsker jeg alle de brudgomme en HAPPY WEDDING!

Side Swept Bangs på Long Hair
Shamrock Tatoveringer
Yard Sale Priser
Salmer til Begravelser
Party Spil – Idéer
Loftisolering Omkostninger
Glidende rumdelere
Fjern rust fra metaloverflader
Brown Smokey Eyes
Check Engine Light Blinkende
Medium Layered frisurer for kvinder