Brick Patio Designs

Hvis du er uafklaret om den slags materiale finder mønstre, og sten, som skal bruges til mursten gårdhave mønstre, ikke bekymre dig, det er hverken besværligt eller så kompliceret som du tror. Som en kendsgerning, kan fleste mursten gårdhaven designs nemt gennemføres og det bedste del er at du kan gøre det selv i et par enkle trin. Det vigtigste er at bruge rigtige værktøjer og du ville få ett langvarig gårdhave designs. Her kan vi diskutere nogle mursten gårdhave design idéer, som du kan bruge til give en bedre føling til dit hus. Læs mere baggård gårdhave designs.
Typer af Brick Patio Designs; Der er en række muligheder mens du vælger ett mønster for mursten gårdhave designs. Nogle af dem er:
Sildebensmønster Mønster; I sildebensmønster hver løbet af brolægning klodser lagt ved en vinkel 45 eller 90-grader. Med hver sekvens vinklen roterer. Dette mønster giver ett høj grad af interlock mellem murstenene derved gøre det en populært valg blandt folket.
Kurv Weave Mønster; Kurven Weave Pattern kaldes også Checkerboard brolæggere, fordi dette mønster lagt i form af ett skakternet. Dette mønster er let at installere og er attraktivt for øjet.
Cirkel Design; Cirkulæret murstens gårdhave designs er en af ??de mest populære, men et af sværeste designs at installere. Belægningen materiale, som i dette tilfælde er mursten i dette design lægges i ett cirkulært mønster give dine gårdhave udseendet af en cirkel. Kan du lide at vide mere om installation af terrasse fliser.
Random Design; Hvis du tænker på at bruge tilfældige mursten gårdhave design til din terrasse, vil du bruge forskellige former for klodser, også af forskellige størrelser. Dette giver terrassen en dristig og attraktiv effekt. Random design gårdhave kan også bruges til indkørsler og gangbroer.
Nogle af de andre mursten gårdhaven design omfatter kører obligations-og stakken obligation design. Afhængigt af dine valg du kan vælge at ændre disse designs som pr dit valg. Du kan prøve ændre deres udseende ved skiftende vinklerne af designene ovennævnte. Når du regne ud det ønskede design, skal du oprette en mock-up, inden du sætter dem permanent. Du måske gerne vide mere på konkrete patio designs.
Bricks skal Brugt til Patios; Der er to store slags mursten som bruges til mursten patio designs – fælles mursten og ansigt mursten. Ler er hovedkomponenten af ??begge disse typer, men den vigtigste forskel er at ansigt klodserne er glaseret før bliver fyret. Dette gør ansigtet mursten glat og hård. Ulempen af ??ansigt klodser er at de typisk bliver glatte løbet vådt vejr.
Der findes to typer fælles mursten – SX og MX, som populært bruges i patioer. Hvis temperaturen om vinteren, hvor du bo, ikke dukkert nedenfor frysepunktet, bør du bruge ‘SX «klodser, mens hvis vinteren temperaturen hyppigt dips nedenfor frysepunktet, bør du bruge’ MX« klodser.
Mørtel eller Mortarless Brick Gårdhave Designs; Et af første mursten gårdhave designideer er at beslutte hvorvidt du ville bruge mortarless eller mørtel mursten gårdhave designs. Mørtel er intet men ett slags cement som bruges mellem hver mursten, f.eks under opførelsen af ??en murstensbygning. Brugen af ??mørtel er en traditionel metode, men de har nogle faldgruber. Hvis du planlægger at bruge mørtel huske på, at de let kan blive beskadiget ved vibrationer, frost og jorden gearskift. Revner kan dannes nemt og de kan være vanskelig at reparere. I tilfælde du tror mørtel er bedst at bruge, tage hjælp fra en professionel kan en bedre valg i det lange løb.
Dag mursten gårdhave designs som ikke anvender mørtel er langt mere populære. Snarere end at bruge mørtel, er hver mursten stødte op mod den anden, og pladsen der er tilbage i mellem er fyldt med sand. Selvom Der er slid af denne type konstruktion over tid, det installationen er nemt, mest for dem af jer der ønsker at gøre denne ting ved dig selv. Mere om terrassen konkrete farvning.
Hvis du planlægger at bruge køretøjer over din terrasse, ville udlægningsmaskiner mursten patio designs være bedst egnet til dig. Kontroller, at størrelsen af ??mursten er ca 4×8”med en tykkelse på 1 ½ til 1 ¼ inches. Selvom der er andre størrelser, de nævnte størrelse er bedste størrelse anbefales. Der er nogle specielt konstrueret brolægning mursten som er meget hårdere og holdbare, så gå for dem snarere end bløde dem. Kan du også vælge at bruge historiske mursten designs, mursten designs som blev engang brugt på gamle bygninger, fortove, gyder og gader. Hvis du bruger disse er det bundet at forhøje prisen på din gårdhave til ett stor udstrækning. Læs mere på:; Patio rhus, Patio Ideer til Backyard, Patio Ideer til små rum, Jeg håber denne artikel har givet dig nok information på mursten terrasse designs og den slags mursten, som, hvis de bruges ville give den bedste virkning på din terrasse .

Kinesisk Drage kostume
Haj Tattoo Design
Hjemkomst Hairstyles
Pastelfarver
Rengøring flisegulve
Lædermøbler Rengøring Tips
Bil Vedligeholdelsesskema
Lightening Hair
Teak Træ Care
Søger din ægtefælle Snyd
Bathtub Rengøring