Bronzer Makeup

Kærlighed, der bronze, garvet udseende, men bekymret for, at UV-stråler kan skade din hud? Så her er nogle muligheder. Selvom der er mange muligheder som UV-frie garvning, garvning lotion osv., men have givet denne classy bronze touch til ansigt på få minutter er noget, du kan gøre med en bronzer. Ja, bronzer makeup er »i ting ‘, som du kan bære for straks at se fantastisk ud. Det betyder ikke noget, hvis du har en mørk eller fair teint, dette er sikker på at give dig en sexet look. At vælge den rigtige bronzeren og anvende det rette er, hvad du skal gøre med omhu. Her er flere om at arbejde på bronzeren makeup.
Valg af Bronzer
Hvad er de forskellige former for bronzere til rådighed i markedet, og som er den rigtige farve til dig. Her er detaljerne om det samme.
Flydende bronzere; These er gennemsigtige i farven, fordyber let ind i huden og give en klassisk glødende bronze look. Et af den fordel, disse har er, at du kan blande disse med grundlaget for at få forskellige toner. Mange holde sig væk fra disse på grund af den vanskelige ansøgningen disse skal. Du er nødt til anvende dem med dine fingerspidser eller svamp.
Pulver bronzer, Dette er det mest almindeligt brugte type til en perfekt bronzer makeup på grund af let at påføre. Dette er også den bedste form for bronzer for dem, der har fedtet eller kombineret hud. Hvad mere? De kan også benyttes som øjenskygge i visse tilfælde til afgive en klassisk ensartethed i bronzeren udgør.
Fløde bronzere; Cream bronzere er generelt anvendt i vintre og året rundt af dem, der har tør hud. Disse hjælper fugter huden. Disse kan bruges på hele ansigtet for at få en bestemt hudfarve eller bare fremhæve særlige kendetegn dit ansigt.
Valg af den Bronzer farve En af de grundlæggende bronzeren makeup tip er at du skal vælge en farve, der er lige fra 1 til 2 nuancer mørkere end dine naturlige ansigtsudtryk hudfarve. Hvis du har en fair eller rosa hud, gå efter en bronzer med et strejf af pink. Bronzer udgør færdig med nuancer som honning, orange eller gule ser flot ud på oliven hudfarve. Mørkere hud ser flot ud med bronzere i kanel, brune eller tawny nuancer. Til medium fair eller gullige hudfarve, ser gyldne bronzere stor.
Anvende Bronzer Makeup
Nå, her er den sektion, som du må have været ivrige for at læse om. Lad os gå videre for at se, hvordan du anvender bronzer fyldes op.
Start ved anvendelse af foundation og pudder. Nu tager en stor børste til perfekt anvendelsen af ??bronzer. Du vil bruge en pensel for anvendelse løs eller presset pulver bronzer. Tag bronzer af børsten, skal du trykke på pensel før brug for at undgå overskydende bronzer.
Nu tager et spejl og står foran vinduet, så lyset falder på dit ansigt. Tjek, hvilke områder der er higlighted med let. Nu, det er præcis, hvor du har brug for at anvende bronzer. Begynde at anvende den med et let tryk på hage, kindben, næseryg, over brynene og pande.
Følg de samme tips, mens anvendelse af et creme eller flydende bronzer, bare udskifte børsten med en makeup svamp. Sørg for at du blander makeup godt. Det er bedst at holde resten af ??makeup enkle, således at fremhæve den trendy bronzer look. Skal du også børste lidt solskinspudder på din nakke og skuldre hvis du bruger en dyb hals eller off skulder kjole, således at matche denne eksponeret hud med din ansigtshud.
Læs mere på:; Bronzing Lotion; Garvning; Iførelse, at Sun-kyssede look er bare nemt med bronzer makeup. Bare vælge den rigtige nuance og typen af ??bronzer, at du er fortrolig med og begynde at arbejde den fluffy børste til Don en morder look.

Lip Ringe
Blomstrende stueplanter
Middelhavet rhus
Hardwood Floor Reparation
Nail Strengthener
Påske Kranse
Vittig Bemærkninger
Klapperslange Bite Behandling
Nummerplade Opslag
Hane Tattoo
Rose Vand til hud