Brown Smokey Eyes

Smokey Eyes er blandt de mest sker makeup ideer i denne sæson. Det bliver en almindelig fulgt mode tendens som følge af den meget sidste nye look det giver. Hvad mere er, dette er en nem at arbejde øjenmakeup. Den vanskeligste del, som du har brug for til at skibsføreren er afsmitning, som du kan bære, at morderen ser nemt. Brune smokey øjne er ett stor idé fordi disse passer meste af ansigtsfarve. Du kan eksperimentere en masse i denne stil og få ett unikt udseende hver gang. Nå, er du måske bare ivrig efter at lære, hvordan man gør brune smokey eyes, right? Så lad os gå videre at vide om det samme. Sådan gør du:
Sådan Få Brown Smokey Eyes
Ting du har brug; Den primære smokey eye teknik er at mørkere øjenlåg og fremhæv den øjenbrynsbenet. Holde dette i tankerne og fortsæt. Også, så tjek de forskellige nuancer af brun som chokolade, kobber, metallisk brun, kaffe mv Dybest du har brug for to nuancer af øjenskygge. En grundlæggende skygge og en dybere skygge. Sørg også for at bruge en blyant eyeliner. Flydende liner er bedst til at få defineret udseende, ikke for smokey eyes. Have en primer, mørkebrun farvet mascara og ett små og store øjenskygge pensel.
Oprettelse af Base; Start ved anvendelse en eyeshadow base grunder over din hele øjenlåg, før du begynder arbejde på yderligere ting. Dette er væsentligt at få højre effekten af ??brune smokey øjne. Nu tager blyanten eyeliner og linje både toppen og bunden piskeslag linjer dine øjne. Også, anvende den på indvendige rand af dine øjne, rører øjenvipper, så fylde rummet mellem vipperne. Svagt tvære linjerne til blødgøre looket med finger tips eller vatpind.
Udtværing og blandingsanlæg Påfør lysere eller basisprospektet øjenskygge hjælp ett større øjenskygge børste hele dine øjne. Fra lash indtil Pande knoglen, dække hele området. Brug nu mørkere nuance og arbejde med de mindre øjenskygge pensel. Du er nødt til at anvende denne i løbet af de lash linjer, ja over den tidligere anvendte eye liner. Nu skal du blande det op til den krølle. Dette betyder farven intensitet behov at være maksimalt langs lash linjer, især yderste hjørnet og sænke retning den krølle. Husk, dette er hovedparten af ??hele udøvelsen af ??få brune smokey øjne. Nu anvende ett mørk brun mascara grundigt over din øvre og nederste vipper give brune smokey øjne makeup ett finish touch.
Fuldfører Smokey Look
Nå en smokey øjenmakeup skal parres med ret ansigtet makeup at gøre det ser bedste. Holde resten af ??makeup til minimale er trick at fremhæve de brune smokey øjne. En nøgen læbestift er et vigtigt til at blive parret med dette øje makeup, så hold øjnene markeringen funktionen. Sørg du går til en lys rødme efter efterbehandling med foundation og concealer. Også, som jeg nævnte ovenfor, at eksperimentere med forskellige nuancer af brunt få smokey eye look. Du kan også springe eyeliner helt og bruge en øjenskygge som en liner i stedet. Huske glitre eller metalliske nuancer er dejligt at give ett mere dramatisk virkning dine øjne, prøve dem.
Læs mere på:; Sådan må Smokey Eyes, Eyeshadow Idéer, Så hvad venter du på? Få de krævede kosmetik og prøv denne ubesværede brune smokey øjne makeup henlede instant opmærksomheden dine øjne og slid ett helt sexet look.

Fjern maling fra Brick
Ghetto Tatoveringer
Gothic Home Decor
Emo Kunst
Rock Chip Reparation
Pool Landskabspleje Idéer
Helix Piercing
Black Tie Påklædning for kvinder
Suede Brush
Blødgøringssystem Anmeldelser
Meningsfuld Quotes About Life