Brusebad Faucet erstatning

En utæt brusebad vandhane irriterer mig til ingen ende. Jeg ved ikke, om det er den samme med jer. Støjen fra dryppende vand får mig alle rastløs og det store spild af vand er en ekstra ulempe alle sammen. Så jeg gør det ett punkt til gøre en brusebad armatur udskiftning hver gang denne problem sker. Og jeg ville råde dig til gøre samme saavel. Selvfølgelig er læring bruser armatur udskiftning afgørende for det. Og hvis du tror det er ett meget vanskelig opgave, godt, det ikke i mindst. forudsat du ved hvad du gør, dvs. Så hvis det er bruser vandhane udskiftning du vil vide om, derefter læse følgende artiklen og følg trin. Læs mere om hvordan man fastsætte en dryppende vandhane.
Hvordan du udskifter en bruser Faucet
Bruser vandhanen reparation ikke være opgave hvor du vil blive tvunget at kalde en blikkenslager og bede ham udføre opgaven gennem professionelle VVS. Vil du være i stand til at gøre det helt godt for dig selv, hvis du ved hvordan.
Vælg den rigtige hane; Det første skridt i brusebad vandhane udskiftning er at måle den nøjagtige størrelse af vandhanen. Gør det fra center til center. Et bedre mulighed er at tage den knækkede vandhane med dig til butikken, så du kan få den nøjagtige montering. Valg af armatur i den rigtige størrelse er det vigtigste skridt.
Rette værktøj, vælge det rette værktøj til det rette job er vigtigt. Beslutte, hvilke værktøj ville passe jobbet ved hånden bedst. Sørg for, at værktøjet vil bidrage til at gøre opgaven godt, i stedet for at gøre opgaven vanskeligere. Nogle værktøjer er specielt konstrueret til håndtering af specielle udstyr. Hvis disse bruges i visse andre områder, kan de ødelægge brusebad. Så vælg et værktøj, der passer dit brusebad bedst.
Adgang ekspertpanel Start bruseren vandhane erstatning ved at fjerne det bageste adgang panel. Dette er fundet på bagsiden af ??badekar. En bageste panel er lavet sådan, at muren, som brusebadet er egnet, ikke lider nogen skade på grund af det arbejde, der skal gøres på denne væg.
Ventilhætten; fleste badekar har en vandhane forsamling, der har en to-ventil måde. ; Fjern ventilhætten. ; Du finder håndtaget skruen under den. , Skru det og derefter trække ud i håndtaget. ; Fjern dørgreb, dernæst fjerne dørgreb. For at gøre dette skal du finde stilleskruen (Dette kan have en hex eller slidset hoved.) The justerskrue kan være omfattet af en small cap. Find det og løsne.
Cover Plat, Betrækket plat findes mellem ventilhuset og håndtaget. Fjern denne. Så også, hvis der er nogen andre dele der, kunne de have at blive fjernet så godt.
Ventil Ventiler kan have stop kontraventiler. Stop kontraventiler vil have varme og kolde feeds, som fører til ventilerne. Lukke disse beslag ved at dreje dem i en cirkulær bevægelse, der går fra venstre til højre retning. Hvis du ikke kan finde lukke offs eller den varme og kolde paneler, så blot slukke for strømmen af ??vand til dette område.
Skyl Vand; Flush ud snavs i ventilhuset ved at åbne vandlinjen. Gør suer, at vandet ikke komme ind i væg åbning ved at sætte en grov klud rundt. Eller endnu bedre, blot dække ventil med det.
Blækpatronen Dernæst finde U-formede holder klip og træk det ud ved hjælp af en skruenøgle, der er af den justerbare eller kanal type. ; Fjern møtrik, der låser patronen ind i ventilhuset. ; Nu tager en låsning randør og træk patronen ud. , Nu den ren med en børste og erstatte den O-ring i bunden af ??stilken. ; Gør suer, at du har markeret alle de dele, som du har fjernet, i den rækkefølge, du har fjernet dem. Eller også erstatte dem tilbage vil være vanskeligt. ; Nu re-installere alle de dele tilbage og tjekke for lækage igen. ; Dette burde have repareret lækage, men hvis ikke du kan altid købe et professionelt lappegrej og følg disse instruktioner. ; Læs mere på:; Cartridge hane Repair; Sådan Fix et utæt bruser hane; Sådan Fix en brusekabine hane, Bruser vandhane udskiftning vil være meget lettere, hvis du bare følger disse enkle instruktioner. Så du skal ikke lade vandet dryppe irritere dig mere og enkel bære frem, at brusebad hane udskiftning.

Chin Længde Hairstyles
Te Party Etikette
Easter Gave Idéer
Brændefyring pejseindsatser
Tropiske Wedding Flowers
Laminatgulv Cleaner
Bryllup Card Boxes Idéer
Hjemmelavet Dish Sæbe
Wall maling farver – Ideer
Enzymatiske Cleaner
Oldies musiklisten