Bryllup RSVP Etiquette

Sammen med de andre aspekter af brylluppet som appellerer, invitationer, dekorationer, mv lille RSVP notater eller brylluppet svar kortene skal også være forberedt på ved at følge ordentlig bryllup RSVP etikette. RSVP noter eller svar kort, hvis initialer er forkortet fra et fransk sætning Repondez s’il vous Plait, der betyder ‘du svare’, er grundlæggende sendes med værterne sammen med invitationerne, beder gæsterne til at fortælle dem om deres intentioner eller planerne på eller før den angivne dato, som normalt er to til fire uger før brylluppet. Mere om bryllup etikette.
I tidligere tider, aldrig folk brugte RSVP kort sammen med bryllup invitationer og gæsterne ville reagere med deres egne stationære, der tilbyder tillykke, og hvorvidt de ville være i stand til deltage i brylluppet. Men med stadig multiplikation af kommunikationsværktøjer og apparater i dag er det blevet almindeligt at inkludere et svar-kort til formelle invitationer, og bede gæsterne til RSVP enten via telefon, e-mail eller kort til casual invitationer. Men hvad skal et bryllup RSVP kortet siger? Eller hvad er RSVP etikette til bryllup? Hvis disse spørgsmål er tøvende i dit sind, skal du rulle derefter ned til kende deres svar. Mere om bryllup invitation kort.
Bryllup Invitation RSVP Etiquette
Bryllup invitationer omfatter normalt en selvstændig rettet, stemplet svarkortet, at gæsterne e-mails tilbage til værten for at bekræfte, om de vil deltage i brylluppet eller ej. Det er vigtigt at gøre oplysninger om brylluppet så klare som muligt for at undgå enhver usunde situationer bagefter. Nedenfor er bryllup RSVP etikette, som vil hjælpe dig til at sende invitationer i ordentlig måde.
Gæster navne: Stav ud tydeligt, der er inviteret, og derfor er det bedre at skrive navnet på gæsten direkte på svarkortet, da dette vil afskrække din gæst fra invitere folk, der ikke ytrer sig i din gæst listen. Derfor, uden ekstra plads eller navnet på RSVP kortet kan ingen retfærdiggøre medbringende børn eller en ny kæreste.
Tid Deadline: Den RSPV fristen bør omkring to eller tre uger før bryllupsdagen, så du får nok tid til at afgøre tælle med brylluppet cateringvirksomheder, dekoratører, bartendere og andre leverandører. Men i situationer, hvor du skal vente om nogle få hvem der har svaret efter den endelige dato, er det bedre at kalde dine gæster at kende deres planer.
Nødvendige oplysninger: Sørg for, at du giver alle de nødvendige detaljer som dato, tid, sted og oplysninger om nærliggende logi for out-of-town gæster. Hvis du planlægger at få en reception et andet sted end bryllup placering, skal du sørge medtage denne information i din RSVP kortet så godt.
Bryllup RSVP Etiquette Ordlyd
Brylluppet RSPV ordlyd hovedsagelig afhænger af dit smag, og hvordan den formelle brylluppet bliver. For eksempel giver gæsterne mulighed for at ‘acceptere med glæde “eller” falde med beklagelse’, hvis udseende for bastante og formelle, kan du skrive noget ‘er / glæder os til dans hele natten “eller” må gå glip af parts til brylluppet reception. Men, uanset hvilken metode du vælger, her er et par prøver til bryllup RSPV formulering, der kan lette din opgave.
Prøve # 1, den går ind for et svar anmoder august 25
M __________________; # gæsters _______; ______ Ja jeg / vi vil deltage i ceremonien og reception.; ______ Nej, men vil tænke på dig.
Prøve # 2, den fordel for et svar der anmodes om; venligst reagere ved; 20 juni
M_________________________, Will_______________________, # gæsters ______
Prøve # 3, den går ind for et svar, der anmodes om eller før; 6 marts
Name _____________________; Antal deltager ___________; Beklager, men forhindret i at deltage _______
Du kan også godt lide at læse:; Wedding Gift Etiquette; Wedding Guest Etiquette; Wedding Invitation Etikette, Nå, det var alt om brylluppet RSVP etikette, der skal behandles af værterne, før du sender invitationer. Ligeledes for de inviterede gæster er der også etikette regler, som omfatter at reagere, før RSVP deadline, eller hvis der er nogen ændring i planen i sidste øjeblik, altid lade bruden og gommen vide så tidligt som muligt. Jeg håber efter gennemlæsning af denne artikel, dine alle tvivl om bryllup RSVP etikette ville have været ryddet især efter at vide, hvad der præcist skal indgå i dit bryllup RSVP kort.

Acai Berry Scams
Tung Oil Ansøgning
Haj Tattoo Design
Kort Moderne Hairstyles
Deck Byggeplaner
Baby Diaper Kage instruktioner
Udekøkken Idéer
Sleepover Idéer
Fryser Reparation
Kniv Care
Neonskilte Reparation