Business Dining Etiquette

Business spisestue etikette regler har altid været vigtig for ethvert menneskes corporate liv. Der kan være mange gange i dit professionelle karriere, da du vil være spisning med dit kontor kolleger enten i en restaurant eller hjem. Du skal huske, at selvom du er ude af dit kontor, dine handlinger og måder for adfærd er under observation.
Ved at vise anstændighed, elegance og smartness, kan du bevise flere point til din seniorer, der kan være til stede sammen med dig. Et godt kendskab til disse virksomheder spisestue Etiquettes kan give dig et tag af en disciplineret og civiliseret person. Dette kan garantere en stor respekt og beundring i samfundet. Forretningen spisestue etikette tips og forslag, der er nævnt nedenfor vil hjælpe dig en masse.
Vigtigt Business Dining Etiquette
Den vigtigste af alle de forretninger spise Etiquettes skal nå det sted, hvor du er meningen at spise middag med dine kolleger til tiden. Ved at gøre dette, viser du, at du er punktlig og pleje for andre. I tilfælde, hvis du tror at du ikke ville kunne nå det sted på det rette tidspunkt, bør du ringe til en af ??dine kollega og informere ham om din sen ankomst. Så vidt muligt, fortæller også grunden til at du vil komme for sent. På spillestedet af middagen, hvis du nå før tid, skal du vente til dine kolleger at ankomme. Hvis du ankommer sent, skal du undskylder for det samme.
Business spisestue Etiquettes også iført anstændige tøj til middagen. Det kan være meget irriterende og frustrerende for de andre mennesker spisestue med dig, hvis du ankommer i sjusket tøj. Blive godt præparerede og følg dresscode så vidt muligt, hvis du er spisning på en restaurant.
Bordskik skal følges, mens du spiser din mad. Vask dine hænder grundigt før du sætter dig for din middag. Må ikke begynde at spise før resten af ??dine kollegaer-det forventes, at alle du starter sammen. Mens du spiser på en restaurant, ikke bestiller for meget mad på samme tid. Må ikke sige lyde, mens du spiser maden. Undgå at tale meget højt, mens man spiser, da dette kan være ganske forstyrrende for dine kolleger og også de andre mennesker spise på restauranten. Så vidt muligt undgå at tale, mens du spiser din mad. Kender også forretning etikette.
Mobiltelefoner kan være den største afbrydelse under en middag. Du bør holde din mobiltelefon tændt af eller på lydløs tilstand for at undgå enhver form for forstyrrelse af dine kolleger, mens du spiser. Hvis det overhovedet du får et opkald, så skal du sige “undskyld mig” og derefter deltage i opkaldet. Det ville være godt, hvis du spørger dine kolleger om de kunne lide maden eller ej. Deltage i alle dine kolleger og ikke et par af dem. Interagere med blot få kolleger kan ikke gå ned godt med de andre mennesker spise med dig. Undgå at spise for hurtigt eller to langsomt og prøver at opretholde en moderat tempo.
Forretningen spisestue Etiquettes ender ikke her. Når du er færdig med din middag, du skal sidde på bordet og vent på dine kolleger til slut deres middag. Dette viser, at du tager dig af dem og er godt manierede. Du kan læse mere på:; Restaurant Etikette Tips, rigtig Dining Etikette; Det var nogle af virksomheden spisning Etiquettes som du bør følge, mens du spiser med dit kontor medlemmer. Du behøver ikke at arbejde meget hårdt for at lære disse Etiquettes – du vil lære dem i tiden med god observation og indlæringsevne. De bedste hilsner,

Tøj pletfjerning
Pin Up Girl Tatoveringer
Vandplanter Care
Etikette Regler
Slidbane Wear Indikator
Sentimental Gaver til mænd
Barack Obama Citater
Styling kort hår
Kræft Tatoveringer
Pastelfarver
Skovle sne Tips