Bygning Planter Boxes

Planter kasserne er meget handy og meget funktionel genstande i haven. De kan flyttes rundt lejlighedsvis at skabe en helt anderledes udseende. De kan også anvendes til at dekorere din terrasse, terrasse eller dæk. De er utroligt alsidige og ser godt ud, når de plantes med flere farvet blomster. Plantageejer bokse kommer i mange forskellige materialer og størrelser, og du kan nemt købe en der passer til dine behov. Building plantageejer kasser er slet ikke svært, og hvis du besidder de fornødne redskaber og materialer, kan du nemt bygge en til din have. Her vil vi guide dig om, hvordan man opbygger en plantageejer boks og også give dig tips til at bygge en plantageejer boks. Mere om container havearbejde.
Hvordan man opbygger en planter boksen
For at opbygge en plantageejer boksen kræver, at du følgende materialer:; Cedar paneler, Stærk lim, Galvaniseret søm, skruer, håndholdt boremaskine, hammer, Sandpapir, Metode
Det første skridt i opbygningen af ??plantageejer bokse er at konstruere top og bund rammer æsken med 1×2 cedertræ strimler. Nu slutte sig til to cedertræ strimler, der er 26 inches i længde med to andre cedertræ strimler, 13 inches lang tid at danne en rektangulær ramme. Sørg for at du måler træet korrekt, før du fortsætter at droppe det. Alle cedertræ strimler bør nøjagtigt skæres til den nøjagtige måling. Påfør lidt af den stærke lim på kanten af ??træ bord og derefter søm dem sammen med en enkelt galvaniseret søm. At holde feltet struktur mere sikker, bor langs hjørnerne med håndholdt boremaskine. Sæt skruerne i samtlige borede huller og drej dem fast.
Læg nu to rammer på deres sider og anvende en lidt lim på indersiden af ??den nederste ramme. Nu vedhæfte de fire siderne på hver side og søm den indefra for at holde dem mere sikker. Sikre, at panelerne passe ordentligt på rammen. Påfør lidt af lim på indersiden af ??den nederste ramme og fastgør bundpanelet. Kontroller, at bunden panelet sidder perfekt over planter boksen, og juster indtil den passer stramt. Cut fire træ stykker, der er omkring 2 inches i tykkelse og bredde og 13 inches i længden. Vedhæft disse fire stykker i bunden af ??boksen til at danne bunden af ??plantageejer. Sand kanterne af boksen med en sandpapir til at udjævne kanter og hjørner. Bor et par huller i bunden panelet for dræning. Efter at have bygget plantageejer bokse på denne måde, kan du lide at bruge en træbeskyttelse eller en maling til at gå med dit hjem’s indretning. For et rustikt udseende, kan du endda lade de it usminkede og umalet.
Hvordan man opbygger en grøntsag Planter
Til opbygning plantageejer kasser til dyrkning grønsager, skal du købe to 18 gallon plastik opbevaring bøtter der er tilgængelige i enhver hardware butik. Karrene skal være nøjagtig samme størrelse og form, så de kan en balje kan glide ind i den anden. Placer en dam kurven omkring 5 cm i en diameter på toppen af ??plastik og spore omkring sin omkreds. Med hjælp fra en skarp kniv, skæres ud spores cirkel. Sæt nu dammen kurven, højre side op på cut plastik badekar og markere højden af ??kurven på siden af ??karret. Skær toppen halvdel af plast badekar, ved hjælp af mærket som styr. On afskaaret plast karbad, bore en en tomme hul. Skub karret med de store bund hullet med en med en tomme hul. Placér the dammen kurven indeni bøtter og fyld den med pottemuld jord og via det ene inch hul i karret slide en 3 fodlængde, et inch diameter PVC rør af afvanding.
Læs mere på:; Container Herb Havegrebe; Container Havearbejde Ideer; Container Vegetabilske Havearbejde, Det var alt om opbygning plantageejer kasser til din have. Når du har styr bygning enkle plantageejer bokse du kan prøve at bygge dæk plantageejer bokse. Planter kasser anbefales også til folk, der bor i lejligheder og gerne vil vokse en lille og kompakt urtehave.

Gode ??sætninger
Soltag Reparation
Jødisk Bryllup Traditioner
Fotografering Citater og ordsprog
Gothic Vielsesringe
Realiseringen af ??et Diaper Cake
Bamboo House Plant
Midt Navne til drenge
Brændefyring pejseindsatser
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Salt Crystals – Opskrift