Cactus stueplanter

Cactus planter er på deres bedste i form af skønhed i blomstringsperioden, men det betyder ikke, at de ikke ser smuk, når den ikke blomstrer. Hvis en lav vedligeholdelse haven i hjemmet er, hvad du ønsker at have, gå til blomstrende kaktus potteplanter, er uden tvivl den bedst mulige løsning. Endnu vigtigere er, at disse planter vokser godt i containere kan være en ekstra fordel, da de kan placeres og flyttes hvor som helst i huset afhængigt af kravene.
Typer af Cactus stueplanter, Når man planlægger at dyrke kaktus planter i huset, skal du være velbevandret med de grundlæggende oplysninger om kaktus planter. Der er grundlæggende to sorter af kaktus, der er foretrækkes som stueplanter – det ‘ørken kaktus «, som det gyldne tønde kaktus, kolonne kaktus, osv., og” skov kaktusser «, såsom påske kaktus, rotte-hale kaktus, osv. Begge disse sorter adskiller sig fra hinanden på flere grunde, og derfor kræver forskellig behandling. Ørkenen kaktus planter, som navnet antyder, er hjemmehørende i tørre områder i verden. These kaktus arter er dem, der normalt er dækket med torne og hår, en tilpasning for at overleve vandmangel. På den anden side er skoven kaktus planter som normalt findes i skovbevoksede områder af tempererede og tropiske områder. Andre almindelige kaktus stueplanter omfatte Giant Saguaro kaktus, jul kaktus, osv. Læs mere om typer af kaktus.
Hvordan man passer Cactus House planter, kaktus planter kræver en rigeligt sollys og dermed eksperter anbefaler, at de bør ideelt set holdes i nærheden af ??et sydvendt vindue. Nogle sorter af kaktus kun en tendens til at blomstre, når de modtager rigelig mængde af sollys. Til tider, kan du kræve at holde særlige arter udendørs, så det basks i solen til at producere smukke blomster. Cactus anlæg kræver ikke meget vand. Være saftplanter, har de tendens til at opbevare vand og kan gå uden at det for 8 til 10 dage på en strækning. På den anden side kan for meget vand viser sig at være til skade for arten, da vand logge ofte resulterer i forrådnelse af rødderne. Man skal aldrig bruge koldt vand til kaktus, og endnu vigtigere, bør aldrig hælde vand på toppen af ??planten. Selv relativt mindre, gør kaktus stueplanter kræver gødning. Den anvendte jord to anlæg kaktus bør være høj på kalium og fosfor, selvom det kan være lav i nitrogen. Læs mere på kaktus plante pleje.
Både kaktus sorter har forskellige krav og vækstbetingelser. For eksempel kræver skoven kaktusser mere vand end deres ørken kolleger. I tilfælde af skov kaktus planter, skal du holde jorden fugtig hele vejen igennem, men i tilfælde af ørken kaktus, skal du lade jorden tørre helt, før du vand igen. På grund af disse forskelle, kan forskellige sorter af kaktus ikke vokse sammen i en enkelt container.
Hvis du er opsat på at vide mere om kaktus planter:; Sådan Grow Cactus, hvordan man opbygger en Cactus Garden, voksende kaktus hus planter kan være let, men så er der nogle aspekter af kaktus pleje som re-indstøbning og kaktus beskæring, som kræver behørig opmærksomhed. Som en amatør havearbejde entusiast, skal du ideelt gå efter arter som orkidé kaktus, som er nemme at passe. Dybest set, en tommelfingerregel er, at kaktushuset planter vokser bedst, når de er uden opsyn. For meget opmærksomme på disse arter er bundet til resultere i nogle fejl på dine vegne, som enten vil ødelægge plante eller en del heraf.

Kornel Flower
Vindue skærm Reparation
Honey Face Mask
Eco Friendly Gaver
Plastic Canvas sømme
Bryllup Pew Dekorationer
Funny Bryllup Sange
Tag Genanskaffelsesomkostningerne
Jeans for Short Women
Mother Teresa Citater On Life
Genopladeligt Debitkort for Kids