Calla Lily Wedding Invitationer

Picking en fantastisk bryllup invitation kort design er en vigtig opgave i bryllup præparater. Et bryllup invitation er mere end den almindelige invitationskort, der har oplysninger som mødested, tider, osv. Fordi disse også formidle tonen i dit arrangement gennem papiret, skrifttype, design og stil. Husk, mere formelle brylluppet, vil mere formelle være bryllup invitation.
Invitationer får en masse af betydning, så vælge den rigtige design er noget, der skal gøres omhyggeligt. Efter alt, hvem ville gerne give en kedelig og kedelig bryllup invitation kort! Et populært valg for brylluppet invitation kort er Calla liljer. Denne blomst, et symbol på tidløst renhed, beskedenhed, jomfruelighed, majestæt og uskyld er en bedste valg til brylluppet invitationer. Desuden er dette med rette komplimenter Calla Lily brude buketter og er det ultimative valg for den Calla Lily tema bryllup. Her er nogle ideer til mulige udformninger af Calla Lily bryllup invitationer.
Design Idéer til Calla Lily Wedding Invitationer
Farverige Calla Lily Invitationer; Hvis du ønsker at have en farverig kort derefter vælge en af ??de smukke, farvede Calla liljer. Hvordan om at have en flok gul calla liljer over en hvid bryllup invitation kort? Det vil se rigtig sød. Gad vide om en lilla Calla lilje? Ja, du kan have lilla Calla Lily bryllup invitationer med en flok af disse eller blot 2-3 store lilla calla liljer på venstre side af kortet.
Du kan have en elfenben eller skinnende sølv baggrund, der vil gå godt med lilla farve. Hvis du ønsker at have en sort baggrund for Calla Lily bryllup invitationer, gå til brændt orange Calla Lily buket over det. Du kan også have en combo af bleg orange og brændt orange blomster til at danne en balanceret design. Calla lilje bryllup invitationer med disse romantiske røde Callas ville se simpelthen fantastisk. Du kan også have en combo af røde og hvide calla liljer, der er sikker på at se awesome på en mørk kort papir. Lys pink, en fave mange brude er godt for en formel bryllup invitation. Du kan have disse i en flok, eller du kan bare have 1-2 store blomster.
Præget Cally Lily Invitationer, under en præget print er et populært Calla Lily bryllup invitationer mønster. Dette giver en meget flot at se til invitere. Disse normalt kommer i hvid eller skinnende elfenbensfarvet farve blomst samt baggrunden. Det prægede effekt ser bare smuk. Disse ser smuk i blank mønster, nogle kommer også med et strejf af glans. Et andet mønster er at have en almindelig baggrund og en skinnende blomst prægede over det. Her kan du få blomst i samme farve som den, kortet eller har det i en anden farve. Normalt farverne er brugt i lysere nuance, som pink, gul, lavendel eller falme grøn eller fade blå. Her er nogle tips om Calla Lily bryllup buketter.
Invitationer med Calla Lily Baggrund; Disse er temmelig leder af invitationer, der har en baggrund Calla liljer. Der er en masse muligheder i dette mønster, i form af farver og placering. Du kan først afgøre, om du ønsker at have en svag, vandmærke type baggrund eller en mørk baggrund. Også beslutte, om du vil blomsten baggrunden for spænder over hele kortet, bare en grænse på omkring 2 inches front hver side, centerområde, venstre halvdel eller højre halvdel. Nå, du har mange muligheder at vælge imellem! Hvis du har en mørk baggrund, skal du i det væsentlige bruge en sort farve til skrifttype. Et klassisk idé til unikke bryllup invitation er at have en enkelt stor Calla Lily i hvid eller nogen af ??de svage nuancer og derefter har det indhold, den udsættes for.
Invitationer med Cally Lily Blomsten eller Buketter; Calla lilje invitationer kan bestå af forskellige mønstre. Mens nogle kan have en hel buket Calla liljer med et bånd, kan nogle bare have en enkelt calla trykt over det hele. Mens du vælger en af ??de mønstre, der er nævnt ovenfor, er du også nødt til at træffe beslutning om dette element. Hver af de ovennævnte mønstre har denne mulighed, hvorvidt vi skal have en enkelt blomst eller en buket.
En god ide er at have 2-3 blomster på venstre side af indhylle og har en buket på inviterer. En enkelt blomst ser rigtig flot og gør kortet ser enkel og trendy på samme tid. Når du har farverige blomster, kan du have en buket i to farver. For prægede type, buket eller enkelt blomst en både ser godt ud. Til baggrunden, skal du undgå at buketten mønstre, har en stor eller blot 2-3 Callas omkring overlay. Læs mere om Calla Lily betydning.
Der er en række websteder, der tilbyder billige Calla Lily bryllup invitationer kits. Du kan vælge en fra de mange Calla Lily design skabeloner og skabeloner af kreative formulering af bryllup invitationer til rådighed online og bestille et kit. Så tager idéer fra ovennævnte mønstre, har en passende blanding af disse til at skabe vidunderlige Calla Lily bryllup invitationer.

Affaldsskakt Cleaner
Wet Bar Designs
Formel snitmønstre
Eye Tattoo Design
Fodscrub Opskrift
Fransk Intensive Havearbejde
Bil Heater blæser kold luft
Mother Teresa Citater On Life
Radiant Cut Engagement Rings
Fjern rust fra metaloverflader
Creosot Fjernelse