Candle Wax Removal

Med de stressende liv, at de fleste mennesker lever i dag, har aromatisk, duftende designer stearinlys, som hævder at slappe af og rolig en person, fundet mange takers. Så i dag har vi stearinlys, der er brugt som dekoration stykker i mange huse, samt stearinlys, der bruges til at fænge romantik mellem et par, ved at være placeret på bordplader i et stearinlys, romantisk middag for to. Stearinlys er også en integreret del af de fleste festligheder, og de er tændte i jul, påske og mange andre festivaler. De ser godt ud, dufte godt, og er elsket af alle, men kun indtil det tidspunkt, hvor grimme stearinlys dyppelse, forårsage pletter på tæpper, duge, møbler, osv. Selv lad mig fortælle dig, disse pletter er ikke meget at være bekymret over , kan som stearin fjernelse er meget let og skal udføres i hjemmet selv. Du ønsker at vide, hvordan? Nå, her er nogle enkle måder at slippe af med voks fra duge, tæpper, glas samt træ. Læs mere om pletfjerning.
Candle Wax Removal fra Dug
At slippe af med voks, der er tørret på en dug, kan du starte med at anvende en isterning på det område af kluden, hvor voks er. Anvendelse af is vil gøre voks meget sprødt. Næste ved hjælp af en smør kniv, skrab voksen ud af kluden, så meget som du kan. Husk at bruge en smør kniv og ikke andre kniv, da det kan forårsage skade på klud.
Nu skal du tage to papirsposer, og læg en af ??dem på det område, hvor nogle voks er der stadig, og den anden pose på den anden side af dugen, lige under voks. Med et strygejern, anvende varme på papirsposer, indtil voks på dugen bliver overført til papiret pose. Gentag denne procedure, med frisk papirsposer, indtil alt vokset fra dugen er blevet fjernet.
Candle Wax Removal fra Carpet
Til lys voks fjernelse fra gulvtæppet, skal du starte med at fjerne så meget voks, som du kan ved hjælp af en smør kniv. Efter dette, gnide en ispose over området for at hærde voksen. Når voks er blevet hårdt, skal du bruge en smør kniv igen for at fjerne voks. Hvis der er stadig nogle voks rester på gulvtæppet, tage en avis og læg den over den del af tæppet, hvor voks er der. Derefter med et strygejern, anvende varme på avisen. Dette vil hjælpe med smelte voks. Smeltet voks vil blive let absorberes af papiret, så gentage denne procedure med friske aviser, indtil hele voksen rester fjernes. Læs mere om tæpperens og hvordan man får stearinen ud af gulvtæppet.
Candle Wax Removal fra Glass
Mange gange, sin set, at voks sætter sig fast inde i glasset lysestager, og er meget vanskelig at fjerne. For at forhindre dette, hvad du kan gøre er at udfylde noget vand i holderen, og derefter sætte lys i det. Dette vil hjælpe med at holde voks klistrer til lysestage.
I tilfælde er voks allerede holdt sig til bunden af ??stearinlys indehaveren, en god ide at fjerne det ville være at placere stearinlys indehaveren i fryseren, så voks bliver hård og frossen. Efter, at tage en smør kniv og fjerne voks forsigtigt, så ingen ridser der er oprettet på glasset.
Candle Wax Removal fra Wood
Hvis du vil fjerne stearinlys voks fra træmøbler, start ved at anvende is, ligesom i den foregående procedure. Senere tager en smør kniv eller en plastik lineal til at tegne voksen. Da vil hele voks rester ikke kommer ud som dette, så vil du nødt til at anvende creme møbler voks, som findes på de fleste isenkræmmere, at det område, hvor voks rester er der. Så med en ren klud, gnid området forsigtigt, indtil de resterende voks kommer ud.
Stearin fjernelse, som du kan se fra oven, er ikke en meget kompliceret procedure, og enhver kan udføre den derhjemme. Men i nogle tilfælde kan stearin være farvede og kan efterlade en voks plet bag, selv efter at voks er fjernet, især på en dug og tæpper. I et sådant scenario, bejdse anvende gnide alkohol på det voks, sende voks rester fjernes, vil gøre det trick og hjælpe dig i fuld stearinlyset fjernelse.

Enzymatiske Cleaner
Granit Tile Bordplader
Labret piercing Information
Lowlights med lys hår
Anvende falske øjenvipper
Toddler Bedroom Idéer
Bil Vedligeholdelsesskema
Kerneværdier Socialt Arbejde
Facial Razor Bump
Crazy Tattoo Idéer
Ice Maker Ikke i orden