Car Batteriudskiftning

Selv om det ikke hundrede procent, er chancerne for sporing bilen starter problem hele vejen ned til nogle fejl med batteriet betydeligt. Og hvis fejlen er noget større, så du er tilbage med ingen valg men at gå en bilbatteri udskiftning. Men før du vælger at udskifte din bil batteri med et nyt, skal du sørge at det virkelig behov udskiftning. Efter alt, ett betydelig mængde penge og tid udgifterne til udskifte bilbatteriet, til kun indse at problemet ikke var med batteriet men nogle andre komponentsorter, kan aldeles frustrerende.
Bil Udskiftning af batteri Procedure
Til tider rense sulfat opbygningen eller opladning batteriet kan løse bil problemer forbundet med det. Men der er tilfælde, hvor udskiftning af bilens batteri er den eneste mulighed, du har. Nedenstående er trin–trin bil batteriudskiftning instruktioner du skal følge at fuldbyrde denne tilsyneladende vanskelige opgave.
Købe en Nye Bil Battery: Når køber en ny bilbatteri, sørg at du vælger den rigtige model. Cross kontrollere dets specifikationer med dem på gamle batteri. Kontrol for dimensioner er også vigtigt, som bilbatterier kommer i forskellige former og størrelser dag.
Sikkerhed Gear: Det vigtigste når du arbejder i hætten af ??køretøjet er brugen af ??værnemidler, som beskyttelsesbriller og handsker. Beskyttelsesbriller er nødvendigt, som du har at gøre med elektriske komponenter, som har tendens til at frembringe gnister. Handsker på derimod er nødvendige som disse batterier indeholder svovlsyre som kan være skadelige for huden.
Initial Forberedelse: Du kan starte ved parkering bilen på ett nivelleret overflade, og sørg at du bruger parkeringsbremsen. Åbne emhætten og find batteriet. Vil dette ikke være et vanskeligt opgave som batteriet ligger i nogle lettilgængeligt hjørne i hætten.
Identificerer Terminaler: Inden du fjerner gamle batteri, identificere de positive og negative terminaler du bliver nødt vedhæfte dem ordentligt til nye batteriet. Henblik identifikationsmedlemsstaten pluspolen vil være præget af (+) fortegn, mens den negative terminalen vil være præget af (-) underskrive. Hvis de ikke er mærket, bør du ideelt set markere dem med de respektive tegn, så du ikke bliver forvirret senere.
Fjernelse terminalerne: Altid Afbryd negative terminalen første som frakobling pluspol først forøgelserne chancerne for kortslutning i bilerne elektriske system. Disse terminaler er vedlagt batteriet med klemmer. Ved hjælp af en skruenøgle you kan løsne disse klemmer, og skub klemmerne ud terminalen stillinger af batteriet.
Fjern Batteri: Næste opgave er at fjerne batteriet fra batteriholderen, som du vil skulle fjerne alle skruer som fastgøre den til indehaveren. Du bør også tage en efterretning, at selvom batteriet kan synes ganske lille i størrelse er det betydeligt tung.
Ny Batteri Installation: Nu at den gamle batteriet fjernes, er halvt opgaven gjort. Næste du har at placere nye batteri i batteriholderen, og erstatte alle skruerne til deres respektive steder. Hvis påkrævet, rengør batteriet indehaver inden du placerer nye batteri. Læs mere på bilbatteri installation.
Tilslut Terminaler: Næste skridt mod bilbatteriet udskiftning er at sætte terminalerne tilbage til deres respektive steder. Ideelt, bør du også rense terminalen klemmer før knytter dem batteriet. Mens fastgørelse terminalerne, fastgør positive terminalen første. Skub klemmen på terminalen post og stram den ved hjælp af en skruenøgle. Gentag samme proces med den negative terminalen. Læs mere på hvordan du rengør batteripolerne.
Bruge lithium Grease: Efter du er færdig med erstatter din gamle bilbatteri med nye, kan du anvende nogle lithiumfedt på terminalen for at forhindre batteriterminaldæksler korrosion. Efter du er færdig med bilens batteri udskiftning, bare kontrollere sørg at alle elektriske komponenter af bilen fungerer korrekt. Læs mere på hvordan du udskifter ett bilbatteri.
Du bør også gå gennem:; Check Bil Batteri; Bil Battery Test; Sådan Test ett Car batteri; Dette var ett simpel bilbatteri udskiftning guide formål at gøre opgave lettere for dig at udføre. Hvis du stadig tror det er svært, kan du altid ty til professionel hjælp. Generelt bilbatteri genanskaffelsesværdien varierer et sted mellem $ 30 til $ 150, afhængig af mærke, du vælger, din bil model, osv. Men den bedste vej ud er at følge nogle simple bilens batteri vedligeholdelse tips, som vil sikre, at alle bilens batteri problemer holdes i skak, og man vil spare nogle af dine hårdt tjente penge.

Legerum Udsmykning Idéer
50 års fødselsdag Jokes
Internet Dating Etiquette
Baby Shower ordsprog
Banket Idéer
Casual Sommer Kjoler
Egyptiske Tattoo Design
Ægtepagt Prøve
Yard Art Idéer
Razor Cut Hairstyles
Knitting for begyndere