Castor Bean

Ricinus (Ricinus communis) er hjemmehørende i den etiopiske region tropisk Østafrika. Ricinus anlægget har altid været kilde til mange økonomisk vigtige produkter. Forskere har fundet hjul bønner i gamle egyptiske grave, der stammer tilbage til 4000 f.Kr. Ricinusolie blev brugt tusinder af år siden i vægen lamper til belysning. Mest folk overveje ricinus træet som tilgroede, uønsket ukrudt selvom det giver os et af naturens fineste naturlige olier.
Ricinus Plant
Ricinus plante vokser godt i de tropiske og varmt tempererede områder over hele verden og er nu blevet en stadig rigeligt ukrudt i det sydvestlige USA. Ricinus planter kan blive almindeligt bemærket langs åen banker, flodsenge, bund lande og næsten alle varmt område. De kan vokse hurtigt i jorden, som er godt drænet, men der er nødvendige næringsstoffer og fugt for at opretholde deres kraftig vækst. ‘Er ricinus giftig?’ Er den almindeligt stillede spørgsmål. Hjulet bønne frø og ricinus yderst giftig. Hjul bønnerne betragtes som en af ??de første kommercielle produkter. Ricinus anlæg overlever mange år i områder med mild, frostfrit vintre og så kan det blive ganske woody og træ-lignende. Selv om det er kendt for hurtig og robust vækst, ringe omhu eller skadedyr, er dets anvendelse i dyrkning frarådes på grund af den ekstremt giftige frø eller ‘hjul bønner «. Cultivating ricinusolie planter omfatter risiko som små børn kan blive tiltrukket af de store, plettede frø, der er produceret rigeligt.
Castor Bean Seed
Hjulet bønner frø pod eller kapsel er tornet, og den består af tre sektioner eller carpels, som bevirker spaltningen hinanden ved udløb. Ét frø stammer fra hver frugtblad og når frugtblad tørrer og spalter åbne, er frø ofte smidt ud med stor kraft. Hvis du nogensinde har gået blandt store hjul buske, på en varm sommerdag, kan du have hørte lyden af ??eksploderende carpels og frø flyver gennem luften og glider væk fra vejskilte, fortove og dit hoved. Ricinus frø er kendt som Ricinus communis og det primært indeholder giftige protein ricin «. Selv en milligram ricin kan dræbe en voksen. Ricinus plante i en have, bør ikke have lov til at blomstre og frø. Du skal smut det i opløbet.
Frø fra hjul planter er skinnende, have et meget smukt og indviklede mønstre. De er lidt større end pinto bønner. Den lille, svampet struktur på en ende, er kaldet caruncle, som hjælper frøene i absorptionen af ??vand, når de plantes. De indviklede mønstre på frøene ud som menneskelige ansigter, fingeraftryk eller pletter på en leopard. Det er forbløffende, at ikke to frø præcis det samme mønster. Der er ingen tvivl om, at ricinus frø er blandt de mest dødelige frø på jorden, og det er deres uimodståelige udseende, der gør dem så farlige. Den smukke designs on ricinusfroe også udviser uendelige genetiske variation. Frøene ligner ligene af flåter, især flåter mættet med blod.
Castor Bean Flower
Man kan observere blomsten klynge (blomsterstand) af ricinus, hele året i tætte terminal klynger, med hunblomster lige over den mandlige blomster. Denne art klart monoecious med separate han-og hunblomsterne på samme person. Ricinus blomster ikke har kronbladenes og hver kvindelige blomst er en lille spiny æggestok og en lys rød konstruktion med flagrende filialer (stigmatisering lapper), der modtager blomsterstøv fra hanblomster. The spiny æggestok senere udvikler sig til frugt eller frø kapslen. Hver mand Blomsten har en klynge af mange støvdragere som bogstaveligt talt røg som de kaster pollen i et vindstød. Bestøvning finder sted ved hjælp af vinden.
Castor Bean Oil
Ricinusolie er populær for sin anvendelse som et afføringsmiddel. Det anvendes i produktionen af ??lægemidler, som helbredelse hudproblemer. Den bruges at fremkalde arbejdskraft. Læs mere på ricinusolie induktion. Det kan tilbyde dig lindring af smerter og mange andre problemer som forstoppelse, uregelmæssigheder i menstruationen, osv. Det bruges til fremstilling af anti-inflammatoriske og anti-svampe medicin, diverse kosmetik, sæbe, trykfarver, smøremidler, maling, plast, bremsevæske, osv. Det hjælper blødgøre kunstlæder under fremstillingsprocessen.
Mange varianter af ricinus anlæg er grønne, men nogle er rødbrun. De grønne blomster er uanselige, men lyserøde eller røde blomster er bemærket i det pigmenterede sorter. Ricinus anlæg er dyrket som en prydplante i haver, ligesom andre potteplanter. Den vokser hvert år i syd og er aa flerårig plante i troperne, og det kan vokse 15 meter høj udendørs. Det er den træagtige urt, der hører til familien af ??Euphorbiacea (vortemælkshør).

Planlægger et bryllup om et budget
Eye Tattoo Design
Attic Ladder Installation
Grout Stain
Anden Baby Shower Etiquette
Glasfiber Tub Reparation
Does Hun Love Me
Crabgrass Control
Fix DVD Ridser
Samoansk Tattoo Design
Laminatgulve Priser