Casual Updos

Updos er afgjort den mest fantastiske frisurer, man kan vælge. Det være sig en travl morgen, en oplevelsesrig dag eller en særlig aften, er disse bedste af dem til at bære og let at gøre. Hvad mere er, disse ser godt ud på afslappet samt formel påklædning. Updos er de mest alsidige frisurer. Mens de formelle updos måske brug for lidt øvelse, de fleste af casual updos er enkle og mindre tidskrævende. Også en afslappet updo er ikke så afslappet og kan bæres på alle dine formelle kjoler og korte søde kjoler. Hvis du elsker sådan cute casual updos så her er nogle fantastiske typer af den samme, som du kan afprøve.
Dejlig Casual Updo Hairstyles
Rodet Updo; Dette er nogle af de bedste og let at style frisurer. Dette er også en af ??de bedste casual updos til krøllet hår. Start med at anvende mousse i håret, især på bagsiden af ??dit hår. Nu twist dit hår aktionsdel efter linje. Tag store og brede dele. Drej og vend dem og pin dem i den nederste del af dit hoved. Arbejde på samme måde på hver linje. Husk, ikke at følge en bestemt rækkefølge, mens du pin de tråde. Gå på at gøre det tilfældigt at skabe en virkelig rodet look. Når det er gjort, slut af med en hårspray og tilføje en stilfuld hovedbøjle. Sådanne rodet frisurer er bedst casual updos for kort hår og mellemlangt hår så godt. For krøllet hår, kan du have nogle krøllede pandehår falder på dit ansigt til at komplimentere rodet updo. Dette er en sød feminint frisure, du skal helt sikkert prøve at bære. Dette er også en nem updos til kort hår.
Kruset Updo; Her er en krøllet updo for nogle casual begivenheder, hvor du måske ønsker at iføre sig en semi-formel påklædning. Start med at binde to ponytails og sikker hver med en elastik. Man vil være på nakken og en anden på kronen på dit hoved. Spray lidt lys hårspray. Nu krølle fri hår og pin det rundt ponytails. På nogle områder skal også være pinned indtil midten af ??deres længde. Efterlad frie ender på bagsiden af ??hovedet. Når du er færdig med skødesløst pinning håret omkring ponytails, slut af med en hårlak og hårbånd, hvis det ønskes. Her er mere om nogle hår updos for Proms og updos til bryllup.
Side Bun Updos, Dette er en unik udkig updo, der giver et frisk touch til dit ansigt. Det giver en mere ungdommelig at se til dit ansigt. Du skal faste del håret til denne frisure. At bære dette, bare trække sig tilbage dit hår på den ene side og sno dem. Pin op snoede håret og derefter vend den frie ender, og pin dem streng efter linje rundt for at danne en hvirvlende bolle. Sørg for at du har denne bolle på siden af ??din side fejet pandehår. Dette giver en fin søger frisure, som kan blive omfavnet af hårpynt. Dette er en af ??de bedste casual updos til lange hår eller mellemlangt hår. Lære nogle søde kort hår updos.
Fem minutter Updo; Dette er blandt de virkelig fantastisk casual updos for mellemlangt hår, som du kan have for en aften fest eller et kollegium begivenhed. Bare samle håret tilbehør som Bobby pins, 1-2 jeweled hår klip, mousse, føntørrer og en tynd hovedbøjle. Klar til at få det super hurtigt frisure? Lad os starte. Tag mousse i hånden og anvende det i dit hår. Holding føntørrer i den ene hånd, flytte det i nedadgående retning, mens du arbejder i håret mellem fingrene. For en smuk udseende, flæse lige foran lag og forsigtigt drille dem på kronen. Nu tager tilbage tråde og en del i mange ujævn sektioner. Twist hver sektion og pin på nakken. Du kan også vride sammen suppleant sektioner og sikker på nakken. Spray lidt lys hårspray. Tilføj jeweled hår klip på den ene eller omfavne dem med en tynd bøjle for en chic look.
Læs mere på:; Easy Updos for Long Hair, Updos til krøllet hår; Bortset fra disse dejlige casual updos kan du også få dit hår stil på din egen måde. Et halvt loop hestehale af disse scrunched hår er et populært valg for mange college goers. Iført disse ultra feminin updos er en smart måde at få klar på mindre tid. Så får styling mousse, Bobby stifter, hårspray, hovedbøjle og don en glamourøst look på få minutter!

Olive Tree Care
Internet Relationships
Duck Tatoveringer
Laminatgulve Priser
Alkoholiske adfærdsmønstre
Pretty Eye Makeup for Brown Eyes
Paracord armbånd
Lip Ringe
Kælder Design Idéer
Sweet Citater fra Songs
Love Quizzer for par