Cedertræ Tree Information

Cedertræ træer tilhører de fyr familier træer. Den biologiske Navnet på denne træ er Cedrus. De har nål som blade og som alle fyrretræer, bærer de deres frø på skalaer grupperet i kegler. Cedar træet adskiller sig fra forskellige træer i fyrretræ familien, på grund af deres fire vinklet stedsegrønne blade bæres på korte side-grene.
Cedertræ, er forskellige fra sted til sted. Geologer siger, at de er hjemmehørende i bjergene i det vestlige Himalaya, mens nogle siger, at de blev først opdaget i Middelhavsområdet.
Ceder træerne vokser op til 30 meter (100 fod) højde. Undertiden vokser op til højden af ??60 meter. Træet af træet er duftende, tykke og brede. Træet producerer sprede grene, der udskilt fra hovedstammen. Bladene er 8-50 meter på lange skud og 15-40 meter på korte skud. Frøet Koglerne er tøndeformet. Keglen 7-11 cm lang og bredde er omkring 3-8 cm. Længden af ??frøene indtil 13 mm, og det har en vinge på 25 mm. Læs mere om typer af cedertræ.
Red Cedar Tree Information; Red Cedar eller Western Red Cedar as det populært kendt, er en stedsegrøn nåletræ 50 meter højt træ fundet i det nordvestlige USA og sydlige del af Canada. ; De kommer fra Cupressaceae anlægget familien. ; Red Cedar er en af ??de mest vidtstrakte træer i det nordvestlige USA. Det drejer sig primært vokser i frodige skove og på bjerge. ; Det er biologisk navn er Thuja plicata. Gartnere også kalde det Giant Arborvitae. ; Red Cedar træer kan leve op til 1000 år. The Quinault søen rød ceder er den største rød ceder træ i verden. Det ligger nær kysten af ??søen Quinault i Aberdeen, Washington. Højden af ??dette træ er 55 m. og det har en diameter på 6,04 meter. Træet mængden af ??denne cedertræ er 500 kubikmeter. , Den kogler af de røde Cedar er 14-19 mm lange og 3-5 mm bred. , Den modne røde cedertræer producerer Thujaplicin en kemisk væske, der fungerer som en fungicid og forhindrer at træet rådner. ; Den bløde træ af den røde cedertræ ganske dyrt for det anderledes show, duft og det er modstand mod forfald. Det bruges primært til opførelse af udvendig beklædning, pyntede og stillinger. ; Barken fra træerne bliver brugt til at gøre måtter, reb, tøj og regn hatte. Barken skal fjernes med omhu, ellers træet ville dø. ; Læs mere på rød ceder træ.
Information om Cedar, Bladene af cedertræer er mørkegrønne farve. Bladene kan blive op til 2,5 cm, og nålen formes, farver bladene varierer fra mørk grøn, til lys blå grøn afhængigt af tykkelsen af ??de hvide vokslag produceret af blade, som beskytter dem mod dehydrering. ; The Cedars er tilpasset til bjergrige klimaer. I Middelhavsregionen, de modtager regn som sne, mens der i Himalaya de modtager monsunen regn. ; Cedars bruges som dekorative træer især i områder, hvor temperaturerne ikke falder til under -25 grader C.; Cedar træ også kendt for sin duftende træ, og det er forfald modstand egenskaber. , Cedar olie og ceder træ er en naturlig frastødende for insekter såsom møl. ; Skabene i moderne hjem er som regel lavet af cedertræ. Som cedertræ kan absorbere fugt og kontrol lugt, er det bruges til at lave sko træerne. ; Cedar træer bruges også for at gøre toppen af ??musikinstrumenter, den cedertræ er klassificeret i tre typer; Deodar Cedar, Libanon Cedar, Atlas Cedar, Deodar Cedar, de Cedrus deodara or Deodar Cedar er en art af Cedar træet. Det findes i det vestlige Himalaya, østlige Afghanistan, nogle nordlige indiske stater og i det vestlige Nepal. Det har alle de egenskaber cedertræ træet og er meget nyttigt i byggeri og Ayurveda.
Libanon Cedar; i Libanon Cedar findes i bjergene i Middelhavsregionen og findes i bjergene i Libanon, vestlige Syrien og centrale Tyrkiet. Libanon cedertræ er af afgørende betydning for offentligheden af ??Libanon. Cedar træ er det nationale symbol og er også den libanesiske flag.
Atlas Cedar, Atlas Cedar er fundet i Atlasbjergene i Algeriet og Marokko. Undersøgelser siger, at det er en underart af Libanon ceder.
Læs mere på; Cedar træpleje, hvid cedertræ, cedertræ olie fordele; Cedar Træolie Bruger, jeg håber alle jer gartnere og træ elskere havde det sjovt at læse denne artikel om cedertræ information. Må kommentar hvis du kan lide det eller selv hvis du føler jeg har gået glip af nogle oplysninger om denne pragtfulde træ.

Core Values ??and Beliefs
Guest House Floor Planer
Majestæt Palm Care
Squeaky Gulve
Giftige Blomster
Ørken Landskabspleje Idéer
Mexican Tattoo Art
Snake Plant
Dwarf Orange Tree
Lille køkken makeovers
Hair Highlight Idéer