Check Engine Light Blinkende

Næsten alle køretøjer har en elektronisk styring modul (ECM), som er et edb-motor management system. Dette modul styrer alle operationer motor og transmission, lette en høj ydeevne af motoren og fjerne alle muligheder for emissionen. Disse elektroniske styreenheder har selvtestning kapacitet, der gør os bevidst om motorproblemer, så snart de dukker inde i motoren. Et af disse indikatorer for ECM er et tegn på check engine lys. Dette lys lyser, når der er et problem inde i motoren. Før at finde svaret på – hvad betyder en blinkende check engine lyset betyder, at vi har brug for at lære om placering og funktion check engine lyset. Mere om auto dele.
Check engine lys, check engine lyset er også indkaldt som fejl indikatorlampe (MIL). Det er en indikator for nogen fejl i den elektroniske styring modul af biler. Typisk er check engine lyset findes på instrumentet konsollen af ??bilerne. I nogle ældre biler, blev check engine lyset plejede at være mærket som motor eller problemer, hvoraf det fremgik, mindre problemer som overophedning eller lavt olietryk i motoren. Checken Motoren lyset er generelt af gule eller røde farve, og den har to faser, som en konstant check engine lyset og check engine lys, der blinker. Et konstant check engine lys indikerer mindre problemer, mens check engine blinker, når der er et alvorligt problem i de edb-styringssystem af motoren.
Årsager til Check Engine Light Flashing; Begrundelse for check engine lyset blinker er forskellige for hvert køretøj. Men, en gul eller rød check engine lys, der blinker, er en alvorlig årsag til bekymring i sig selv, hvilket er langt mere alvorlig end en konstant eller stabil check engine lyset. Hvis du bemærker check engine lyset blinke, når du kører bilen i byen området, som går ud på en motorvej, så skal du se efter den overordnede ydeevne i dit køretøj i begge tilfælde. Hvis der er noget problem i ydeevne og mekanismen i bilen, så tag bilen til service center. Mere om bil problemstillinger.
Fejltænding; Check motoren lys, der blinker kan være en indikator for fejltænding inde i bilens motor, hvilket fører til katalysator skade, såfremt der ikke løst snart. Sammen med katalysator problem, check engine lyset at blinke, kan også være en indikator for et stort problem i det forureningsbegrænsende system af motoren. Emissionskontrolsystemerne består af mange aktive sensorer, der styrer mængden af ??forurenende stoffer, som frigives af køretøjet. Check engine lyset blinker, kan også være en denotation dysfunktion, i ilt sensorer, som læser forholdet mellem brændstof og luft inde i motoren.
Tændrør Wire, Den gamle tændrørskablerne bliver svage og skrøbelige og føre til elektrisk fejltænding inde i motoren. Er din check engine lyset at blinke og derefter få konstant, når du starter motoren? Hvis dit svar er ja, så er du nødt til at slukke for motoren straks og kontrollere, om der tændrørskablerne, ved hjælp af OBD (egendiagnosesystem) kode. Hvis ledningerne er slidt op, så er det tid til at skifte dem så snart som muligt. Mere om bildele.
Løse Gas Cap, hvis tankdækslet ikke er snoet korrekt, så kan det medføre check engine lys, der blinker. I sådanne tilfælde, at blinke med check engine lyset stopper, så snart tankdækslet er strammet. Nogle gange kan du observere check engine lyset blinker eller stabil i mere end en dag. I en sådan situation er det vigtigt at tage bilen til servicecenter, og lad eksperterne bestemme den nøjagtige bil problemet. Mere om bil reparation.
Nå, det var et par mulige årsager der kan tænde check engine lyset blinker. Det er vigtigt ikke at forveksle de check engine lyset med vedligeholdelsen lyset af køretøjet, at lyset tændes, når køretøjet service er forfalden.

Flimrende lys Løg
Echinacea Plant
Gothic Home Decor
Ferie Around the World
Telefon Etiquette
Brudekjoler med ærmer
Plastic Bag Holder
Naturlig Lip Gloss
Bedste Jokes nogensinde fortalt
Ægteskab Counseling Spørgsmål
Kruset hår