Chin Piercing

Selvom det er sjældent, er hagen piercing et unikt form for piercing. Det sker mellem bunden af ??læbe og hagen. Du har to muligheder, lodret og vandret. Valget er rent dit. Men det er tilrådeligt for dig at gå til lodret hage piercing, som det tager forholdsvis kortere tidsperiode. Mange mennesker foretrækker at have en kombination af både lodrette og vandrette piercing. Der er også mange, der gerne have to eller flere hage piercinger. Lad os lære om nogle grundlæggende fakta om hage piercing.
Hvad er smykker for Chin vedhæng?
Der er en bred vifte af smykker stykker, der kan bæres som en hage piercing. De mest almindeligt brugte hage piercing smykker omfatter overfladen vægtstang, fangenskab kugle ring og buede vægtstang. Når du besøger et piercing professionel, vil han først markere det sted, hvor du ønsker at få gennemboret. Vil han derefter sætte de smykker efter eget valg i den markerede stedet. Antag, du har valgt overflade barbell, den professionelle vil indsætte det gennem huden og bringe det ud. Enhver form for hage smykker består af den ene eller den anden type af metal. Hvis du er allergisk over for noget metal, ikke informerer de professionelle om det, så han kan undgå, at særlige metal.
Har Chin Piercinger Hurt?
Hullet er lavet hele vejen igennem huden. Ligesom alle andre former for body piercings, årsager hage piercing vis smerte. Smerten er ganske tydeligt, som det tager et lille beløb af kød fra stedet. Smerten normalt acceptabel. Sandsynligvis, det er en lille ting, som du skal bære af hensyn til mode. Chin piercing er en form for flade piercing. Derfor er det involverer en høj risiko for afvisning. Du skal sørge for, at piercing er sket på en ordentlig plads. Det indebærer også risiko for migration og slagskader.
Hvordan man passer Chin vedhæng?
På et gennemsnit, tager hage piercinger omkring 8-10 uger til at helbrede fuldstændigt. Helbredende tid afhænger i høj grad af mængden af ??væv, der er blevet fjernet for at skabe hullet. Helingsperioden er ganske afgørende. Skal du give målet stedet med en atmosfære for helbredelse. Vigtigst er det, beskytte det mod at blive smittet. Rør aldrig ved hage piercing med uvaskede hænder, da de indeholder bakterier, svampe, osv. Rens gennemboret huden med en kvalitet anti-bakteriel sæbe, men ikke mere end en gang om dagen. Sæben skal indeholde chlorxylenol or tricosan da disse kemikalier giver gode resultater. Må ikke unødigt berøre hage piercing. Det hjælper meget på helbredelse og forebyggelse hage piercing infektioner. Kan du tage kosttilskud af vitamin C og zink (kun hvis din læge er enig) at styrke dit immunforsvar og naturlige evne at helbrede en såret. Du skal skifte smykker, når du bemærker komplet heling og ingen smerte, rødme, blødning eller hævelse i gennemboret hage.
Læs videre:; Facial Piercinger liste over Facial Piercinger Guide; Det er tilrådeligt, at du får hage piercing gjort fra et anerkendt piercing malkestalden. En professionel vil ikke kun gøre piercing job i en ordentlig måde, men vil også give dig de nødvendige instrukser om dens efterbehandling.

Fælles Sidste Navne
Indiansk stammefolk Tatoveringer
Magnolia Tree Typer
Funky Bedding
Queen Size Bed Målinger
Gode ??sætninger
Baby Diaper Kage instruktioner
Flimrende lys Løg
VVS Spørgsmål
Gipsvæg Tykkelse
Honey Face Mask