Christian Citater og ordsprog

Kristne tror på tilstedeværelse og rolle den Almægtige i livet “af ethvert menneske. De mener, at Gud altid vil være der for at elske dem og tage sig af dem. Følgende Christian kurser og ordsprog inspirere folk, rådgivning for dem at have tro på den Almægtige, og også bede dem om at takke ham alt. Læs mere på berømte citater.
Inspirerende Christian Citater og ordsprog
Jeg kunne ikke sige tror jeg. “Det ved jeg. Jeg har haft den oplevelse af at være grebet af noget, der er stærkere end mig, noget, som folk kalder Gud.; ~ Carl Jung
Hun, som knæler for Gud kan stå foran nogen.
Jeg kan ikke forestille mig, hvordan et urværk af universet kan eksistere uden en urmager.; ~ Voltaire
Jeg tror på kristendommen, da jeg mener at solen er steget. Ikke kun fordi jeg ser det, men fordi jeg kan se alt ved det.; ~ CS Lewis
Tro er en levende og urokkelig tillid. En tro på Gud, så sikker på, at en mand ville dø tusind døde for dens skyld.; ~ Martin Luther
Julens ånd skal afløst af Kristi Ånd. Julens ånd den årlige, Kristi ånd er evig. Ånden i Julen er sentimental, den Ånd Kristus er overnaturlige. Julens ånd er et menneske produkt, Kristi Ånd er en guddommelig person. Det gør hele forskellen i verden. ; ~ Stuart Briscoe
Er det en stor Trøst for mig at huske at Herren, hvem jeg havde draget nær i ydmyg og barnligt tro har lidt og døde for mig, og at Han vil se på mig i kærlighed og medfølelse.; ~ Wolfgang Amadeus Mozart
Dit talent er Guds gave til dig. Hvad du gør med det er din gave tilbage til Gud.; ~ Leo Buscaglia
Hvis Gud har givet dig roser og så du spørger, hvorfor er der ingen torne?; Gud vil bare smile og vise hans blødende hænder sige … ; Jeg tog dem væk, at spare dig fra smerte.
Vi har denne dag genoprettet den Herre, som alle mænd burde være lydig. Han hersker i himlen og fra stiger til solnedgang, lad hans rige komme.; ~ Samuel Adams
Jeg tror på solen, selv om det ikke skinner. Jeg tror på kærlighed, selv når jeg er alene. Jeg tror på Gud, selv når han er tavs.
Formålet med kristendommen er ikke at undgå vanskeligheder, men at producere en karakter tilstrækkelige til at imødekomme det, når det kommer. Det gør ikke gøre livet let, men derimod den forsøger at gøre os store nok til liv.; ~ James L. Christensen
Det slår mig altid, og det er meget ejendommeligt, at når vi ser billedet af ubeskrivelig og usigelig fortvivlelse – af ensomhed, af fattigdom og elendighed, i slutningen af ??alle ting, eller deres ekstreme – så stiger i vores sind Tanken om Gud .; ~ Vincent Van Gogh
Blive sikret hvis du går med ham og se ham, og forventer hjælp fra ham, vil han aldrig svigte dig.; ~ George Mueller
Læs mere på:; Bibelen Citater; Famous Bibelen Citater, Inspirational Quotes; Funny Christian Citater og ordsprog
Dumhed er også en gave fra Gud, men man skal ikke misbruge det.; ~ Pope John Paul II
Flere mennesker plages af, hvad der er almindeligt i Skriften, end af det, der uklar.; ~ Roy L. Smith
Jesus, beskytte mig fra din tilhængere!
Bibelen siger, vi skal elske vores naboer, og også at elske vores fjender, sandsynligvis fordi de er generelt de samme mennesker.; ~ Gilbert K. Chesterton
Læs mere på:; Motivational Bibelen Vers; Bibelen Citater om styrketræning; Det var nogle kristne citater og talemåder, der skal have inspireret dig til tro på den Almægtige og har tro på ham for evigt, selv om du ikke kan se eller høre ham. Som en afsluttende note, skal du huske, at der efter sigende:
Gud er ikke, hvad du forestiller, eller hvad du tror, ??du forstår. Hvis du forstå, du har fejlet.; ~ St. Augustine

Skytten Woman
Fladskærms-TV Ophæng
Termostat Ledningsføring
Bedste Jokes nogensinde fortalt
Grow Lights indendørs Planter
Fine Dining Etiquette
Græsplæne Luftning
Dryer Ikke Varme
Antiperspirant Vs Deodorant
Møl Repellent
Fryser Reparation