Christian Dating Regler

Hvem rammer vores begreber om dating? Fleste af dating koncepter er blevet dannet i vore sind er via hvad vi ser i film, talkshows, sæber osv. Men det op til os at vælge at blive klemt ind verdens skimmel. Romerne 00:02 siger, ikke svarer længere til det mønster af denne verden, men forvandle gennem en fornyelse af dit sind. Så vil du være i stand til at teste og godkende hvad Guds vilje – hans gode, velbehagelige og fuldkomne. Så hvordan kan vi anvende dette vers til dating? Er det meget simpelt, tillader vi verden, medierne, de mennesker rundt om os, osv. fortæl os ved, hvilke standarder, vi skal leve eller skal vi lade Bibelen at vejlede os?
Bibelen er “Guds Ord”, som har alle de oplysninger, vi har brug for i vores levetid. Er vi villige til tillade Gud at guide os på dette område af dating? Selvom Bibelen ikke specifikt liste ned en sæt kristen dating regler findes der forskellige retningslinjer givet for os der vil hjælpe os på dette område.
Christian Dating
Det primære spørgsmålet ‘bør du dato i første omgang?’ er én kun du kan besvare for dig selv. Den simple årsag, at være, er der ingen oplysninger om dating eller ikke dating i Bibelen. Dating er et kulturelt begreb, og hvis jeres kultur accepterer dating, så er det ikke så stort et problem. Imidlertid gøre masser regioner i verden ikke acceptere dating som en moralsk acceptabel praksis. For eksempel, i USA går er en meget almindelig praksis, dog i lande som Indien, Pakistan, de arabiske lande osv. går ikke almindeligt accepteret, som det er i Vesten. Christian dating nogle regioner er åbent tilladt for singler som beder for et liv partner. Forskellige kristne dating websteder er tilgængelige hvor Christian singler tiltræde og kigge efter deres soulmate.
Lad os se på hvad Bibelen har at sige om parforhold og ægteskab. Regler blev skabt af Gud ikke en byrde på os eller skræmme os, i stedet for at hjælpe os med at sætte sikker grænser for os selv, så man ikke farer vild. Så lad jeres sind være modtagelige!
Regler af kristne Dating
Opretholde Højre Focus; Hvis Gud ikke er dit første kærlighed, derefter ikke dato. Det er så simpelt er det! Unge søger hengivenhed fra deres pige ven eller dreng ven vil kun ender utilfredse. Du kan ikke indtaste et forhold at søge elske, stedet kun komme ind et forhold hvis du kan give kærlighed. Hvis du er tomme indenfor og søger nogen at fylde dette tomheden, dating er ikke løsningen. Hvis din pige ven eller kæreste også søger kærlighed, stedet for at give kærlighed, så er det en total katastrofe!
You, kan kun give ubetinget kærlighed, hvis Jesus har oversvømmet dit hjerte med kærlighed. Forestille jer to forsøgte at henlede vand fra en brønd, tænkning den anden er påfyldning brønden, eneste at finde at hver gang spanden kommer op det tom. Hvis du stadig gøre indtaste et parforhold uden konstatering kærlighed og sikkerhed i Jesus, derefter efter stjernerne og glitter af forelskelse har klinget, vil du finde dig indhyllet i anfald af frustration. De to af jer vil indse, at du fyrene er ikke lavet til hinanden og du gå videre for at lede efter en anden. Det er en patetisk ond cirkel.
Hvis din tomme går i kirke og læse din Bibel. Tillad Jesus at fylde jer med hans evigtvarende kærlighed. Spørg en person stærk i Kristus at vejlede dig og hjælpe dig. Således det vigtigt at have ret fokus mens indtastning dating. Dato kun hvis du har evnen til give kærlighed. Følg denne og du vil nyde din dating periode. Oevrigt hvis du ikke ønsker for dating til ende i ægteskabet, ikke dato. Dating med det tilsigtes at have midlertidige sjov er ikke rigtigt. Tjekke din hensigter og kun derefter flytte forude. Ikke sætter vognen før Bullock og alt vil være fint!
Hvem skal du Dato; Hvis Jesus er den første kærlighed dit liv og har oversvømmet dit hjerte med sin kærlighed, så gå videre til det næste spørgsmål om “hvem skal du dato?” Bibelen fastsætter klare retningslinjer for dette punkt. 2 Korinther 6:14 siger Vær ikke hammel med vantro. For hvad gør retskaffenhed og ugudelighed til fælles? Eller hvad fællesskab kan lys have med mørke? I simple ord dette hjælpemidler ikke dato ikketroende. Bare fordi vi fødes i kristne familier betyder ikke vi bliver kristne. Ja, i verdens øjne vi absolut kaldes Christne kan dog vi kun kalde os Christne hvis vi har lavet en personlige engagement Jesus Kristus efter sætte vores tro på ham og bekender at Han er Gud.
Mens dating skal du tjekke hvis du begge er lige spændte. Er han eller hun du er dating ett tilhænger Jesu Kristus? Har han eller hun lavet en personligt engagement? Må ikke klynger sig til håbet om, at en dag du kan konvertere den person og føre ham til Kristus. Dette er en almindelig fejl par laver. De føler efter at få gift med den person, kan hun eller han ændre deres ægtefælle. Forsøg ikke at ændre og konvertere enhver. Denne person vil kun hade dig endnu mere og vil harmes kristendom og kristne. Således kun spændte med troende. Hvordan dette spørgsmål? Nå, overveje eksempel af to heste med et reb bundet til det ene ben af ??hver hest. Hvis du placere to bunker af hø på forskellige ender, og efterlader hestene at gå og have deres måltid, hvad sker der? Hvis man hest ønsker at spise fra bunke ‘A’ og den anden hest ønsker at spise fra bunke ‘B’, og begge er lige stædige og nægter at give efter, hvad vil resultatet blive?
Den er enkel, begge går i retning af de respektive bunker, men på grund af ledningen binde dem de ikke kan nå deres hø. Øvrigt ledningen koblingssalget dem vil kun gnide vej ind deres hud og forårsage dem til såre og bløder. Dette er præcis, hvad der sker i et ægteskab binde to mennesker af forskellig tro, forskellige principper. Det er ikke, at folk på to trosretninger ikke har været i stand til at leve sammen, er snesevis af mennesker ulige spændte dog, ved at gøre dette er vi kun mister de velsignelser, Gud havde i vente for os, havde vi giftet sig med en person i hans vilje. Bed om den person du er interesserede i at date. Bringe ham for Gud og beder Gud, hvis han eller hun er i sin fuldkomne vilje. Bed om, at døren lukker, hvis han eller hun ikke er den rette person for dig. Gud vil aldrig tvinge sin mening på dig. You kan gifte sig med hvem du ønsker, er det dit valg. Det er også dit valg, hvis du ønsker at søge Guds vilje i dette område. Stole på Guds beslutning. Han vil kun give dig den “bedste”! Læs mere om på nåde og fri vilje.
Tegne linjer; Verden ser ikke sove med din date som en big deal. Faktisk lever i parforhold er så bredt accepteret, at ægteskabspagten ikke længere anses for vigtige for en mand og kvinde forenes. Utugt, førægteskabelig sex osv. er betragtet som så henkastet disse dage, det er så let for unge at blive suget ind i pit for seksuel Synd. Bibelen klart, i 1 Kor 6: 18, Flygt mod seksuel umoral. Alle øvrige synder en mand begår er udenfor hans krop, men han, som synder seksuelt synder imod sin egen krop. Ved du ikke, at din krop er et tempel for Helligånden, som er i dig, hvem du har modtaget fra Gud? Du er ikke din egen, du blev købt til en pris. Derfor ære Gud med din krop.
Således er det klart, at indtil der ikke et par ikke ind i ægteskabspagten, har seksuelle relationer er Synd. Seksuelle synd har frygtelige konsekvenser, så ikke spiller narre. Den bedste måde at undgå at blive fristet på dette område er at undgå møde, hvor du både vil blive alene. Gå rundt for at overfyldte steder eller hænge ud med andre par. Vi er alle mennesker og er alle sårbare. Ved at undgå afsondret steder, kan man faktisk blokere nogen plads til fristelsen at tage over. Husk, at selvom du både elsker hinanden og er pantsat at blive gift, intet retfærdiggør sex før ægteskabet. Ordren er kærlighed, ægteskab og sex, ikke kærlighed, sex og ægteskab. Ære Gud i dit parforhold, og han vil ære dig og din ægtefælle. Læs mere om, hvad siger Bibelen om abort?
Disse er blot tre af de grundlæggende kristne dating regler. Hvis grundlaget er indstillet rigtigt, bygningen er bygget den vil stå fast. Bring dit hjerte begær for Guds trone og se, hvordan han vil velsigne dit liv overflod! Gud velsigne dig!

Anti tragus Piercing
Sumac Tree
Basement Bar Idéer
Genbrug af plast Flasker
Internet Relationships
Tøjvask rumdesign
Kumquat Tree
Cocktail Party Idéer
Pingvin Tatoveringer
Toddler Bedroom Idéer
Faucet Håndtag Reparation