Chrysanthemum Tattoo

Krysantemum er et af mest dyrkede blomster i verden. Populariteten af ??disse blomster har nået sådan en højde, der krysantemum er nu gået at blive den ubestridte dronning Fall Flowers. Det har taget århundreder af omhyggelige avl af gartnere og blomster elsker at komme op med det store udvalg af blomster farver, former og størrelser. Disse dage Chrysanthemum blomster findes i forskellige nuancer af pink, rød, lilla, gule, orange, bronze og hvid. Ordet krysantemum stammer fra græsk, hvor det betyder gyldne blomst. I Japan er krysantemum været betragtet som en »sol-blomst ‘. Som en Faktisk har den japanske kejserlige familie blev vedtaget den som deres emblem og Segl for den japanske kejser selv. Det har været afbildet i forskellige kulturer som et symbol på perfektion. Grundet en række betydninger vedlagt dette blomst, har krysantemum tatoveringer vundet popularitet blandt tatovering aficionados. I denne artikel vil vi læse om disse smukke blomst tatoveringer.
Chrysanthemum Flower Tattoo Meaning
For Konfucius, var krysantemum en genstand for meditation. På den Derimod, i Japan er processen med udfoldelse af kronbladenes en krysantemum siges at være afspejling af perfektion. Munterhed er attributten vedføjet denne dejlige falde blomst. Derfor, det sikkert gør en fremragende valg skal anvendes til lykkelige lejligheder som bryllup og fødselsdage. Der er dog en ironisk dér. I de europæiske lande som Belgien og Østrig er krysantemum blomster siges at signify død og anvendes på begravelser. I Italien er krysantemum siges at være hensigtsmæssigt på begravelser, måske fordi de er forbundet med udødelighed. Klik at læse på japanske tatovering kunst.
Der mange følelser fastgjort til krysantemum blomsten. Det kan bruges at betyde håbe, glæde, loyalitet og lang levetid. Partnere ofte valgte at give krysantemum blomster til deres kære, at indikere at deres kærlighed er ren og at de vil altid forblive loyale overfor deres partner. Universelt den røde farve har blevet forbundet med kærlighed. Et rødt Krysantemum en perfekt måde at fortælle din ønskede en om kærlighed. Yellow krysantemum på derimod symboliserer ringeagtet kærlighed. Klik at læse på krysantemum blomst mening.
Chrysanthemum Tattoo Designs
Japansk krysantemum tatoveringer er store værker lavet som back stykker, krop passer eller som ærme tatoveringer. Hvis du identificerer med efteråret og blomster blomstrer, så kan du vælge at have en krysantemum tatovering lavet. Hvis du tror på fordybelse, så er dette et design for dig, da det også symboliserer tilbagetrækning og tilbagetrækning. Den kan også bruges til at skildre en lykkelig-go-lucky billede. Der er et antal af farver, hvor du kan få en krysantemum lavet tatovering. Rød og hvid krysantemum er ofte valgt at afsløre den aktuelle følelsesmæssige tilstand. En rød Krysantemum betyder kærlighed i luften. På den anden side vil hvide krysantemum afspejle, at din kærlighed er sand og fromme. Du kan også vælge at kombinere det med nogle andre tatovering designs. Nogle mennesker også bruge det som fyldstof til anden tatovering designs, når de bruger en større lærred for at få en tatovering.
Large krysantemum tatoveringer er ofte på bagsiden eller på skulderbladene. De kan også gøres på skuldrene. Overarmen, er en anden kropsdel ??der kan prydet med krysantemum tatovering. Det gør også en stor tatovering til at dekorere fødder eller anklen. Læs den japanske tatovering designs.
For mere information, læs videre, ærme tatoveringer, Fuld Tilbage Tatoveringer, Ankel tatoveringer; Når du har besluttet at få en krysantemum tatovering, at du har det rigtige billede af blomsten. Da tatovering fjernelse er en smertelig proces, at få en midlertidig tatovering er en god idé i første omgang. Når du er i tvivl om designet, kan du få en permanent tatovering lavet.

Baby Diaper Kage instruktioner
Tumlede Marble backsplash
Restaining Køkken Cabinets
Front Wheel Alignment
Banket Idéer
Magnolia Tree
Fire Pit Planer
Corsager for Wedding
Hydroponiske Næringsstoffer
Frøgræs Typer
Hvornår skal man skifte tændrør