Cocktail Party Idéer

Cocktailparties er sjove og et must i somre. Efter alt, hvad kan være mere fantastisk end en kølig cocktail part i den brændende hede! Udover cocktails, er der mange andre ting, der skal tages hensyn hertil, samtidig vært for et cocktailparty, som naturligvis indeholder alt lige fra invitationer til favoriserer. Et antal af ting som det antal af gæster deltog partiet, som var stedet for den part, hvis det er en formel eller uformel fest etc. Det følgende er nogle cocktailparty ideer, kan du tage hjælp af disse ideer til at gøre din cocktail fest en hit.
Ideer til et cocktailparty
Cocktail Party Invitation Idéer, Invitationer den vigtigste del af enhver part. Invitationer ikke kun formidle tid og dato for den part, men også fortælle meget mere end det. Invitationer give en idé om, hvad partiet rent faktisk kommer til at være! Hvis værten er begejstret partiet, vil hans ord i invitationen sige det! Så gør dine gæster fornemmelsen af ??feststemning lige igennem invitationerne. En anden ting, der skal nævnes i cocktail part invitationen er dress code. Cocktail kjole have en masse af betydning i partiet verden, så hvis du har en tema fest, nævner dress code eller endda hvis du forventer dine gæster at bære en ordentlig cocktail party kjole, kan du give et vink, da der ikke jeans og T -shirts venligst etc. Da det er et cocktailparty, så prøv og omfatter et par af illustrationer som en cocktail glas eller linje ligesom, ‘lad os få tipsy’ osv., men kun i tilfælde af uformelle cocktailparties. For formel parter har det klassiske format af tid, dato, sted, RSVP og dress-code, hvis nogen. Læs mere om fest temaer.
Cocktailparty Dekoration Idéer, det er nemmere at arrangere en part, hvis det er baseret på et specifikt tema. Du kan have luau cocktailparty, retro cocktailparty eller kan den sociale interaktion cocktail party! For Luau part, ændre partiet placering i en Hawaii-strand! Have værelse dekoreret med blomster, palmer og små trommer. Opfordre gæsterne til at klæde sig i Hawaii skjorter og kjoler. For retro tema dragten er mere vigtigt. Du kan dekorere værelset i disse typiske disco lys og har i 1970′erne musik, der spilles i hele partiet. Du kan endda have en klassisk cocktail fest. Tjene masser af ledig plads i dit hjem, så folk kan bevæge sig. Dekorere huset med lava lamper og andre dæmpet lys. Have sækkestole eller små sofaer i det hjørne, hvor folk kan sidde og slappe af og have en privat tid. Har du ikke nogen høj dekorationer, for at give en klassisk look, er elegant blomsterarrangementer rundt i lokalet. Har lounge musik spillet hele partiet, er det perfekt til lejligheden. Læs mere om sommeren cocktails.
Cocktail Party Mad Idéer; Intet er mere vigtigt end mad og drikke til enhver fest! Og som det er en drinks speciel fest, drikkevarer være den bedste kvalitet og unikke! Du naturligvis brug for mad, der skal ledsage de drikke, så maden skal også velsmagende. Følgende er nogle cocktailparty forretter ideer. , Krabbe Dip, kaviar, sushi, Grillet Kylling, Spicy mandler Har vin, øl, martini, Bloody Mary, pina colada, Long Island ice tea mv Disse er nogle af de mest populære drinks i en cocktail fest. Book en bartender til at gøre og tjene drinks, på denne måde gæsterne vil komme til at opleve den ægte smag af drinks og ikke den hjemmelavede en! Har forskellige slags briller for forskellige drikkevarer, ligesom highball glas til cocktails og en lidt lille glas for frugt punch. Læs mere om grill opskrifter.
Det var nogle cocktailparty ideer til dig. Cocktail shakers, vin glas stearinlys, party servietter osv. er nogle gode cocktail part favoriserer. Tilføj dit kreativitet til ovenstående cocktailparty tanker og bliver berømt for at huse de bedste fester i byen!

Bordskik
Hjemmelavet Dish Sæbe
Elektrisk vandvarmer fejlfinding
Gas Valve erstatning
Bølget Haircuts
Pæon Blomster
Teamwork Spil
Brændefyring pejseindsatser
Alpeviol Pasningsvejledning
Hud Stramning Home Retsmidler
Remodellering et lille køkken