College Party Temaer

Ikke igen. Ikke de samme gamle parti rutine! Jeg er ikke komme til denne ene, hvis jeg nødt til at gå igennem endnu en kedelig fest. Det er college for gud skyld! Vores partier bør … «Legendary! ‘ i ordene fra den store Barney Stines. Og hvad gør vi i stedet?! Sammenkomst på en gammel kedelig fitnesscenter værelse, lytter til det samme gamle ‘sker’ sange igen og igen, og se nogle jerks laver en øl drikker konkurrence. Nope. Ikke for mig. Hvad vi har brug for er store college fest temaer! Nogle forskellige! Forestil dig at parterne vil vi kaste med, at man i vore hænder! Og når de indser, hvad vi er i stand til at gøre med disse fantastiske college fest temaer, de vil flokkes til os som ingen virksomhed! Så alt jeg skal gøre, er at komme op med nogle af disse college parti tema ideer, at alle er ved at dø for, og jeg vil være den nye ‘det’ fyr!
Jeg ved ikke, om du havnen de samme interesser at blive til en ‘det’ fyr, som denne ud her, men hvis du leder efter nogle unikke college part temaer, så ja, kan jeg helt sikkert hjælpe dig med det ! Så klar, når du er, så lad os se på nogle af kollegiet parts tema ideer og gøre det, som det er meningen der skal gøres! Med en masse sjovt og grin!
Funny College Party Tema Ideer
Hvor ville det sjove være i noget, hvis du ikke kunne få en grine af det. I vidnesbyrd af denne følelse så her er nogle sjove college fest temaer, som du kan bruge.
ABC part Denne ene står for “Alt andet end tøj”. Få kreative. Påberåbe sig Muse af op over. Tænk tilbage til Adam og Eva og simpelthen gå amok med denne her! Tænk på noget ud over det sædvanlige. Papir, blade maling, smykker kokos avner, affaldsposer, eller måske trække en Alanis Morrisette hurtig en, a la ‘Tak’ video og gøre det med bare dit hår?
Kom As You Are ‘part Denne ene er en rigtig knæ-slapper idé! En af gæsterne gør en runde til hver af gæstens sovesale og tags dem. Og hvad den pågældende er iført på daværende tidspunkt pinde. Så hvis du er i shorty-shorts og har gjort barbering med den ene halvdel af ansigtet, gæt hvad! Du er nødt til at komme præcis sådan. Forestil dig sortiment af stater mennesker vil dukke op i. For at gøre tingene mere interessante, klikke på et snap for hver af dem, når du tagge dem, og se, hvem der kommer tættest på at gentage, der ser til festen.
»Skift Køn ‘Party; Guys klæde sig ud som piger. Piger klæde sig som drenge. Simpel? Prøv det og du vil vide, hvad det indebærer. Gøre det mere interessant ved at forsøge at don om personligheder af den anden. For eksempel, hvis du komme som et par, så efterligne ikke blot deres dressing stilarter, men også deres manerer. Så har en rampe tur og se de andre falder ned i splits af latter! Denne ene kan være sjovt, hvis det ikke er taget til SLAP pind niveauer af dressing op og gå over toppen med den fungerende.
»Dare Du part Husk spillet ‘Truth or Dare”? Tag inspiration og har en kun-tør part spil. Sørg for, at de er ekstremt finurlige og sjove tør! For eksempel:; Seduce en fremmed; Falsk en orgasme, mens du taler til en tilfældig fremmed. , For at et glas vin uden at bruge nogen af ??disse ord – spiritus, alkohol, øl, drik, glas, skudt … ; Må ikke disse lyder rigtig sjovt college party spil at spille?
Andre College Party Temaer
Vil du have mere college fest temaer? Here goes:
Time Line part har en tid linje parti. Nul i en periode, ligesom 70′erne, 50′erne eller 90′erne og derefter udfylde den part, med alt, hvad der er egnet til denne periode. Tøjet, musik, sprog. Altid et stort hit. Læs mere på college temafest ideer.
»Around the World ‘part Få festlokalet opdelt i separate segmenter for forskellige lande. Har derefter alkohol og fest mad i det pågældende land serveret der.
»Arabian Night ‘part Design plads til at ligne en arabisk fælles, med gardiner, vandpiber og flyder musikken. Derefter klæde sig ud som Alladin og Jasmine.
Skum part Denne ene er en masse sjovt. Har rum fyldt med skum op til din talje og derefter vralte igennem den. Gran det op med nogle kampe for mere effekt.
Casino Party, Dette er en af ??de mest sjov fest ideer college fest temaer. Arranger til kort og spil chips og have det sjovt.
Læs mere på:; College Party Idéer; Hollywood temafest ideer; firmafest temaer; Nu var det ikke sjovt? Har du ikke bare ønsker at begynde at planlægge en fest i dag med disse store fest temaer? Så hvad venter du på så? Pluk ét tema fra disse college fest temaer og smide de bedste fester nogensinde! De bedste hilsner,

Poppy blomst
Shampoo til Fedtet hår
Hvordan man Mind Egen Virksomhed
Job Interview Påklædning
Silky Shiny Hair
Dobbelt Navel Piercing
Pretty Eye Makeup
Trust Citater og ordsprog
Rengøring lædermøbler
Udvendigt Home Farver
Haj Tattoo Design