Container Havearbejde Tips

Hvis du er en af ??de mennesker der har en grøn tommelfinger, og elsker havearbejde, men kan ikke opfylde dine hobbyer pga. ett pladsmangel, container havearbejde er for dig. Det er særlig populært blandt urbane beboere, hvem svært ved at tendens til deres hobby for havearbejde. Container haver bogstaveligt henvise til voksende ett række planter i et pot, og placere dem hvor bekvem, endda på din vindueskarm. Tag en kig på disse container havearbejde tips, der vil hjælpe dig underholde dine passion for dette vidunderlige hobby.
Tips til Container Havearbejde
Opbevar disse tips i tankerne, mens en tendens til dit container haven, som vil hjælpe dig med at opnå den blomstrende grønne du altid har ønsket.
Haven beliggenhed Et af de vigtigste container havearbejde tips er først afgøre den tilgængelige plads, du er nødt til at designe din egen container haven. Hvis det er af en vindueskarmen, skal du vælge planter og beholdere i overensstemmelse hermed. Men hvis du har en større plads, såsom en balkon, kan du sammensætte en samling mindre og større potter, på en måde, som er æstetisk tiltalende.
Valg af det rigtige Containere; Til at begynde med containeren, du vælger til din container haven, bør primært have drænhuller. Dette er for at befri jorden for overskydende vand. Hvis drænhuller er fraværende, det fører til vand skovhugst, der vil skade både, jorden samt anlægget. Stilen i beholderen er sekundær. Hvis du bor i kolde klimatiske forhold, skal du vælge lidt større gryder som jord udvider i køligere klimaer. Også størrelsen af ??puljen afhænger af, hvilken type anlæg du ønsker at dyrkes i det. Hvis det er en lille træ eller en busk, bør potten tung nok at holde vægten. Farverne og stilen af ??beholderen vil afhænge af den type tema, du opretter til din have. Frigøre sig fra den almindelige terracotta potter og krukker. Gå til keramiske beholdere i choicest af farver, der udtrykker din personlige stil.
Valg af det rigtige planter, type af planter og valget af containere går hånd i hånd. Så hvis du vælger at holde farverige blomstrende planter, så sikre, at farven på dine potter og planter ikke er i konflikt med hinanden. Som tidligere nævnt skal hele setup arrangeres på en måde, der er visuelt tiltrækkende. Som sådan, at beslutte, hvilken type anlæg du ønsker at vokse, i kombination med valg af krukker og potter, vil hjælpe dig med at opnå de bedste resultater. Et andet forhold at huske på, mens du vælger planter, der skal pottet er dem, der vil trives i de klimatiske forhold, der hersker i dit område til ophold. Nogle anlæg trives bedre i tørre områder, mens andre klare sig godt i tropiske områder. Disse er nogle container havearbejde anlæg afhængig sæsonbestemte variationer.
SeasonChoice af planter SpringBloomers: Primrose, bregner, stedmoderblomster, Fritillaries, Kalanchoe, blomstrende buske: Azalea, Lilla, Rhododendron, Grøntsager: Salat, Persille, Radise, lamper, der er blevet plantet i det foregående efterår, sommer, urter, Roses, og andre dekorative Græsser, Blomster: Wave petunier, Larkspur, Marigolds, Abutilon, Coleus, Dahlia, Fuchsia, Bacopa, urter, Geranium, Scabiosa, nasturtiums, Oxalis, Grøntsager: Squash, Tomater, bønner, agurker, aubergine, peber, Efterår, begonier , Fuchsiaer, Impatiens, Bloomers: Marguerite Daisies, Mums, Ensian Heather, Asters, Cyclamen, Heuchera, Osteospermum, bær: Pyracanthas, Cotoneasters, WinterBoxwood, Wintergreen, Juniper, liguster
Om jorden; Mens plantning af containeren, vælge den rigtige type af jord egnet til anlægget. Denne information vil blive givet dig af gartneriet du hente anlægget fra. Da beholderen du planlægger at dyrke planten i, vil blive tungere, når du har lagt i jorden, sikre, at du gøre det i den valgte placering af planterne. At lægge jord, første linje i bunden af ??potten med små sten eller flis. Dette er for at forhindre tab af jord gennem drænhuller. Derefter lå jorden og tilføjer i gødningen. Fyld op i beholderen til et passende niveau op, som du ønsker rødder af anlægget til hvile. Derefter placere rødderne af planten, du ønsker at vokse. Dække resten af ??potten med jord, op til en tomme under kanten af ??potten. Når du er færdig, vand anlægget grundigt. Drys muld med småsten, træflis eller tørret mos, for at forhindre jord fra tørring.
Container Have Pleje og vedligeholdelse Nu opretholde en container haven er enkel, selvom vanding og befrugtende krav er lidt højere. Disse er de eneste og mest vigtige pleje overvejelser om at blive holdt for øje, mens plantning en container haven. Som nævnt før, i en container haven, er jorden tilbøjelig til at tørre hurtigt ud. Således skal det vandes oftere. I løbet af sommeren. Vande planterne tidligt om morgenen, og senere på aftenen Dette vil forhindre fordampning. Også, så husk at gøde planterne regelmæssigt, med brug af en god gødning. Disse metoder vil hjælpe dig med at oprette og vedligeholde en have, ligesom den, du ønsker.
Også tage et kig på denne artikel på container havearbejde idéer. Container havearbejde er en alsidig form for havearbejde, som ikke alene er det æstetisk tiltalende, men også nem at vedligeholde og pleje. Det er også passer godt, fra et stort åbent landskab til din helt eget køkken vindueskarm. Bruge disse container havearbejde tips og nyde dine mest ønskede hobby.

Blå hårfarve
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Side Swept Bangs på Long Hair
Penge Lagring Tips for universitetsstuderende
Tall Bryllup centerpieces
Samoansk Tattoo Design
Badeværelse Bruser Designs
Valve Cover Gasket Udskiftning Cost
Plastic Bag Holder
Frøgræs Typer
Alpeviol Plant Care