Core Values ??and Beliefs

Har du nogensinde tænkt hvorfor vi opfører den måde, vi gør? Eller hvad er det grundlag, som vi tager vores vigtige liv beslutninger? Tja, en masse af det har at gøre med den form for opdragelse, vi har haft, vores erfaringer i livet, og hvad alle vi har lært af dem. Det er på baggrund af vores erfaringer samt vores opdragelse, vores forståelse af ting omkring os, som hjælper os med at formulere vores egen, personlige kerneværdier og overbevisninger. Det er disse værdier og overbevisninger, der styrer os, når vi tager nogle beslutninger eller opfører på en særlig måde i vores liv. Organisationer også er i disse dage, styret af et sæt af deres egne kerneværdier. Selv om profit er det vigtigste motiv af alle virksomheder, men efter visse kerneværdi overbevisninger er lige så vigtigt for enhver virksomhed at opretholde deres goodwill på markedet. Lad os prøve at vide lidt mere om disse personlige såvel som organisatoriske kerneværdier overbevisninger.
Personlig Core værdier og overbevisninger
Vores personlige værdier er for det meste dannet i vores barndom og er stærkt påvirket af vores forældre og lærere. Det er kun i vores barndom, at vi lærer gennem vores ældste og også gennem observation af ting omkring os, hvad der er rigtigt og hvad der er galt. Senere, da vi bliver lidt ældre, måske når vi er i vores teenagere, vores venner har også en stor indflydelse på vores kerneværdier og overbevisninger. På det pågældende tidspunkt i vores liv, dannede vores gamle værdier fra barndommen måske endda få erstattet af nogle nye. Læs mere om væsentlige værdier at undervise børn, og etik.
Når en person erhverver voksenalderen, den slags venner, han vælger, hvilken form for erhverv, han vælger, den slags hobbyer han forfølger, den slags partneren han søger, er alle sådanne vigtige beslutninger ubevidst er baseret på nogle grundlæggende værdier og overbevisninger, som er personen. Nogle eksempler på personlige kerneværdier overbevisning er, alle mennesker er lige og mænd er bedre end kvinder, en person gør sit eget liv, eller en person ikke kan kæmpe hans skæbne. Nogle af de alment accepterede dem er ærlighed, integritet, engagement, omsorg, respekt for andre og menneskeheden.
Læs mere på:; vigtige værdier i livet; vigtige værdier i samfundet; Organisatorisk Core værdier og overbevisninger
De centrale værdier og overbevisninger en organisation, guides det i den daglige drift. Her er en liste over nogle af dem, at de fleste organisationer stræber efter i den moderne virksomhed scenario.
Kunder: Kunden er kongen. Det er på grund af kunder, at virksomheder trives. Så skal de opfyldes ved at få tilbudt nye innovative produkter og fremragende service.
Medarbejdere: En organisation kan ikke køre uden sine medarbejdere. Så medarbejderne skal være godt understøttet af den organisation, således at deres fantasi, kreativitet, innovation og potentiale kan realiseres fuldt ud.
Integritet: En organisation vil gøre sit arbejde med fuld ærlighed og integritet. Det vil udvikle tillid og meningsfuld relationer med enhver, det omhandler, det være sig kunder, investorer, medarbejdere, aktionærer eller leverandører.
Effektivitet: En organisation vil arbejde meget effektivt ved optimalt at udnytte alle sine ressourcer. Effektivitet spiller således en stor rolle i forretningsetik.
Læs mere på:; Business Ethics og værdier; centrale værdier i et Selskab; Der er ingen standard sæt af kerneværdier overbevisninger, hvad enten det er personlige eller organisatoriske. Hvad er rigtigt for én person eller organisation, kan være forkert for en anden. Men som alle vores store liv beslutninger er baseret på vores personlige kerneværdier og overbevisninger. Vores personlige udvikling og succes i livet er i høj grad bestemt af dem også. Så skal en masse tanker, omsorg og forsigtighed blive smidt i, at danne par af vores egne.

Baby Gaver til Make
Custom Bruseforhæng
Ballon centerpieces
Bachelor Party Destinationer
Naturlig Lip Gloss
Affidavit arveret
Legerum Udsmykning Idéer
Granit Rengøring Tips
Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Exfoliator til sart hud
Gødning Burn