Crabgrass Control

Crabgrass invasion i din plæne gør en ubehagelig syn og kan være virkelig generende til tider. Hvem ønsker at se grimme pletter af crabgrass i deres græsplæner? Selv fuldstændig udryddelse af crabgrass fra plænen er næste umuligt, er der flere måder at minimere det og forhindre dens fremtidige vækst. Crabgrass kontrol er noget, græsplænen entusiaster og landscapers er mest bekymret for i de varmere årstider. Inden diskussionen om crabgrass kontrol, skal vi se i kort hvad der rent faktisk er denne crabgrass og hvorfor er det så generende. Læs mere om ukrudtsbekæmpelse.
Hvad er crabgrass?; Crabgrass, videnskabeligt kendt som Digitarian spp, er en varm årstid årlig græsukrudt, som er almindeligt forekommende i græsplæner og haver. Det drejer sig primært trives i varme og tørre forhold, og bliver hvilende eller delvis sovende i de køligere måneder. Det har bred, flad blad blade og stængler, der breder lave på jorden, men kan de nå op til en højde på 3 meter. En type crabgrass, kendt som glat crabgrass, vokser ikke mere end 15 inches i højden og breder sig på overfladen af ??jorden. Det anses som en af ??de alvorlige plænen skadedyr det hurtigt kan tage over hele græsplænen. Lad os nu læse om crabgrass kontrol.
Hvordan man Control crabgrass?, Crabgrass er en sommer årlig, der udbreder af små frø. En enkelt plante kan producere så meget som 150.000 frø hver sæson. Disse frø er fortsat i dvale, indtil midten af ??maj og spirer i slutningen af ??foråret og forsommeren. Fuld eksponering til varme somre giver planten til at vokse sundt hele vejen rundt. Den bedste måde at crabgrass kontrol ville være at ødelægge frøene og stoppe crabgrass vækst. Hold din græsplæne tæt og sund er en anden måde at forhindre invasionen af ??crabgrass. Følgende er nogle måder at bevare sundheden for din plæne, der vil hjælpe med styring af crabgrass. Have et kig på dem:; Undgå befrugtende din plæne i somre eller foråret, i stedet gøre det i løbet af efteråret, så det udfylder og holder sollyset væk fra jorden. ; Sollys er afgørende for crabgrass frø til at slå rod. Højne plæneklipperen eller klippe plænen græs på niveau med plæneklipperen as højere græs giver skygge og holder sollyset væk, og dermed holde frøene af crabgrass i at spire. ; Fjern eventuelle plaster på crabgrass øjeblikkeligt for at undgå at den breder sig på andre områder. Træk ukrudtet og ødelægge frøene. , Skyl eller vand din græsplæne stærkt en gang om ugen i stedet for hyppige lys kunstvanding. ; Crabgrass er allergisk over for sund jord, så fremme sundheden i din plæne til at holde crabgrass væk. Beluftning den med jævne mellemrum, ved opblødning plænen dybt hjælper i jordløsning. Grave ud rødderne af crabgrass eventuelt at fjerne det helt fra din græsplæne. Læs mere på plænen beluftning. ; Hvis alle ovenstående kontrolforanstaltninger ikke give tilfredsstillende resultater, du kan blive nødt til tage ved hjælp af herbicider. Men, husk på, at kemiske ukrudtsmidler ikke er specifikke i aflivning crabgrass. Andre planter i græsplænen kan være sårbare over for herbicider så brug det med forsigtighed. Du kan bruge pre-opbygning ukrudtsmiddel i det tidlige forår og gentag ansøgningerne om nødvendigt. ; Anden crabgrass kontrol foranstaltning er at genskabe tynd pletter i plænen i slutningen af ??sommeren. Vær forsigtig, hvis du har anvendt før emergente ukrudtsmiddel, da det kan dræbe den nyligt seedede græsset også. ; Læs mere på:; Lawn Care, Græsplæne Ukrudtsbekæmpelse; Bedste Weed Killers; Det var alt om crabgrass kontrol. Følg disse enkle metoder til at slippe af med crabgrass og holde din plæne sund! Jeg er sikker på du ønsker at gøre din græsplæne misundt af kvarterets! De bedste hilsner,

Skilsmisse Sorg
Industriel Ear Piercing
Meningsfuld Citater
Vittige kommentarer
Easter Egg Hunt Idéer
Hollandsk Braid
Pool Landskabspleje Idéer
Træ farvningsteknikker
Cool efternavne
Elegant festdekorationer
Flying med Baby