Creative Forslag Idéer

»Hun er den ene.” Realisering havde ramt Blake tidligt mandag morgen over morgenmaden. Han var faldet håbløst forelsket i Chloe. Den tilfældige dato, havde 6 måneder tilbage viste sig at være lige-så-perfekt! Faktisk så god, at det var lidt svært for kyniker in Blake til at fordøje. Men kyniker havde været tavs i lang tid tilbage, og nu 6 måneder senere, Blake vidste hun virkelig, virkelig var den eneste. Han havde brug for hende til at være i sit liv. Og da denne tanke havde ramt, har livet været en stor tørretumbler og falde af følelser. Han havde brug for at foreslå. Og han havde brug kreative forslag ideer til det. Hvordan at slippe i de mest kreative forslag, idéer, således at Chloe ville være helt fejet ud for hendes fødder?
Hvor mange af jer derude er i samme sted som Blake i her? Clueless om, hvordan man foreslå ægteskab på den rigtige måde? Hvor mange af jer tænker tilbage til den samme gamle rutine, som er udklækket og re-udklækket i den film – Ringen i glas champagne eller dessert? Det er IKKE den eneste vej at gå om et ægteskab forslag, du kender! Nope. Ikke længere. Så hvordan skal du foreslå så? Nå, tage noter, ‘coz kommer op, er nogle virkelig kreative bryllup forslag ideer! (Eller nogle romantiske forslag ideer, hvis du ønsker at kalde dem.)
Creative Ægteskab Forslag Idéer
Disse er nogle af de mest kreative forslag idéer for fyre at vælge imellem. Så gå bare i gang og gøre dine ting!
Nødopkald; Når din pige er på arbejde, så spørg en af ??dine venner til at ringe til hende og sige, at du har haft et fald. Hun vil haste febrilsk at stedet, blot for at finde jer alle pyntet op med blomster og musik og selvfølgelig lige ned på dine knæ venter på at pop spørgsmålet. Gør dig klar til nogle rapper på armen, før hun siger ja skønt!
…»Gør jeg? Må jeg ikke?; OK. Denne ene er en lille betyde, men effekten efter skal være en følelse pakkes tur. Begynde at handle lidt fjernt med hende. Ikke meget, men nok til at hun føler der er noget galt. Så efter en uges tid at gøre det på, og ikke besvare nogen spørgsmål om hvorfor du opfører på den måde, siger: “Vi har brug for at snakke.” Gør det synes som om det er en dårlig nyhed, og mens hun vil forvente, at du kommer til at bryde op – Foreslå! Chokket og lindring hun vil føle sig … uvurderlig.
A Page of Love, hvis du fyre er til bøger og elsker at læse … eller selv om hun er en stor fan af bøgerne, og du måske ikke så meget, vil hun elske dig for denne her! Få hende en bog siger, at en ven meget anbefaler det. Da hun begynder at bladre gennem bogen, du enten skrive en note, der giver anvisninger Gå til side nej. så og så, lede og omdirigere indtil du til sidst skriver i fed Vil du gifte dig med mig eller noget i den retning. Sørg for, at du rundt, så tag bogen væk, kysser chokerede udtryk væk og foreslå allerede!
Game Night, Plan denne ene med hjælp fra dine venner. På spil natten ‘Dumb Charades’ under ‘Pictionary’ eller, tegne eller handle ud ‘Vil du gifte dig med mig’. Så da hun opdager, hvad der sker føre hende bort til et andet værelse med scenen klar. Blomster, musik … værkerne. Og foreslår med en forlovelsesring til en anden gang.
I Fritid, Friluftsaktiviteter er et godt sted at foreslå. Tag hende ud på en skovtur, så spørg hende om at passere dig en boks fra picnickurv (som du allerede har placeret der). Så spørg hende om at åbne den. Hun vil gøre det, blot for at finde en ring inde, mens du klimpre guitar til en romantisk melodi. Er det ikke en af ??de sødeste, mest kreative forslag idéer? Læs mere om forslag til, på stranden.
Flere kreative forslag Idéer
Det er nogle andre kreative forslag, idéer, som du kan bruge til at gå ned i historien:; Sørge for en skattejagt i huset. Med én besked, der fører til den anden, indtil den sidste endelig fører til et rum komplet med dig og hele opsætningen klar. En af de mest romantiske måder at foreslå! ; Skriv et brev til hende, hvori alle de grunde, hvorfor du elsker hende og derefter afslutte det med et forslag. ; Tag hende ud i regnen, plaske rundt, gå en tur og derefter foreslå lige der i midten af ??torden og lyn. ; Hvis du fyre er ikke til hele over-the-top proposing bit, foreslå hende på en doven søndag formiddag, mens du sidder ude på altanen nipper til varm te og nyde morgenen vind. Meget varm, meget fuzzy. Meget meget romantisk. ; Læs mere på:; Forslag Ideer til kvinder; engagement forslag – hvad jeg skal sige; Bryllup Forslag – hvad jeg skal sige, nu der ikke ønsker at foreslå det samme med disse kreative forslag ideer! Faktisk siger hvem du er nødt til at stoppe ved en? Foreslå en anden måde hvert år på den dag, du første gang blev foreslået! Hun vil elske dig for det! Nu, hvis du vil have mig undskyldt, jeg er nødt til at blive klar til Blake og Chloe’s bryllup … Åh men du går bare i gang og feje så heldig pige fra hendes fødder! De bedste hilsner,

Kampagne Slogans: Ideer til Campaign Slogans
Socialt Arbejde Teorier
Funky Bedding
Christian Dating Regler
Castor Bean
Entertainment Center Planer
Turtle Tatoveringer
Bedste Facial fugtighedscreme
Dating Profil Eksempler for Mænd
Kræft Traits
Taurus og Scorpio kompatibilitet