Crepe Myrtle Beskæring

Der er mange typer af crepe Myrtle, nogle er på størrelse med små buske, mens nogle vokser ind i høje træer. Den blomst, der vises på disse træer kan være hvid til lyserød, magenta eller lilla i farven. De fleste crepe Myrtle er buske, men de er beskåret at vokse og form som små træer. Dette træ form er den mest foretrukne form, og kan ofte ses på landskabspleje planer. Disse træer har en langvarig opblomstring, der gør træet endnu mere attraktiv. Under visse klimatiske forhold, kan dette træ selv blomstre i seks måneder. Efter blomstringen er overstået, kan man også iagttage deres bark, som er interessante farver, og har tendens til skalle af i små afsnit. Men er disse træer lav vedligeholdelse, er man nødt til hvert år at holde udføre crepe Myrtle beskæring, at bevare sin træ som form.
Crepe Myrtle Træer Beskæring, der er nævnt nedenfor, er crepe Myrtle beskæring tips, der vil hjælpe dig i korrekt beskæring af dette træ.
Is Crepe Myrtle Beskæring Nødvendigt?; Før du starter på jobbet på crepe Myrtle bush beskæring, man behøver at forstå, hvis beskæring af crepe Myrtle er nødvendig. Beskæring af crepe Myrtle træet er normalt ikke nødvendigt at bevare sundheden af ??træet. Men hvis du ønsker at opretholde et træ form crepe Myrtle busk, skal du beskære det hvert år. Du kan beskære crepe Myrtle træer efter enhver form du ønsker. You kan beskære grenene, hvis du finder dem til at være for tæt på hinanden. Men, beskæring er ikke nødvendig, hvis du er fint med formen på grenene.
Det rette tidspunkt for beskæring til almindelig vedligeholdelse af træet, er det ideelle tidspunkt enten i slutningen af ??vinteren eller i det tidlige forår tidspunkt, hvor træet er i hvilende tilstand. Dette er kendt som den bedste tid for beskæring, hvis du tænker på at omforme træ eller ønsker at slippe af med de svage grene og fremme ny vækst. Lig mange planter, kan crepe Myrtle træet også blive opfordret til at skyde en anden runde af blomster, ved hjælp af en praksis kaldet som deadheading. Det bidrager til at bevare og koncentrere træets energi på blomsterne og træets sundhed. Dette kan ske efter træets første runde af blomster er afsluttet. Så kan du beskære ud blomstrer.
Besluttende Beskæring form; Der er forskellige måder til beskæring crepe Myrtle træer, enten at opretholde en naturlig form eller en formel højt træ form. I den naturlige stil beskæring, er fokus på de filialer, der er indad. I den formelle stil med crepe Myrtle træer beskæres, fokuserer ene om beskæring for en passiv form af træet i stedet for indvendige åbenhed. Denne stil hjælper også med at tilskynde til yderligere blomstrende, da det tvinger træet til at vokse mere nyt træ, som den nyere blomster vises.
Sådan at beskære?; At beskære en crepe Myrtle træ bruger skarpe og rene beskæring værktøjer. By-pass sakse vil give gode effektive resultater, men brug en sav til filialer, der er mere end en tomme i diameter. Så rense haveredskaber med en opløsning af 1 del blegemiddel og 4 dele vand. Derefter starte i bunden og trim alle de suckers, der vokser rundt i bunden af ??træet. Hvis du ser nogen skud, der er blød og bøjelig, så bare trække dem ud af jorden og sæt dem fra bunden. Derefter slippe af alle sidegrene fra hovedstammen indtil tredjedel højde af træet. Mens beskæring, forsøger at fastholde masser af lys og luft cirkulation, ved at begrænse antallet af de vigtigste trunke til 4-5. Slippe af de sygdomme eller beskadigede grene, og endelig fjerne alle grene, der krydser hinanden. Læs mere om hvordan at trimme et træ.
Det var alt om crepe Myrtle beskæring. Sørg for at du altid undgå grimme praksis beskæring crepe Myrtle til en kuffert, kaldes det som ‘crepe mord’ og er en meget dårlig beskæring praksis. Denne praksis ikke kun gør træet ser grimt, men er også meget sundhedsskadelige af træet, da det indbyder svampeinfektion, og nedsætter træets modstand mod stormskader.

One Liners om Life
Jødisk Bryllup Traditioner
Snefnug Dekorationer
Sjov Dato Idéer
Christian Dating Regler
Hvordan man kan se ældre
Dashboard Reparation
Tøjvask rumdesign
Dæk Justering Omkostninger
Hvorfor er jeg deprimeret
Elephant Hair armbånd