Curling glat hår

Alle kvinder elsker at prøve forskellige frisurer. Det øger deres charme og appel. Curling glat hår er en sådan frisure, at kvinder elsker at gøre, når de skal deltage i nogle specielle lejligheder. Hvis du også ønsker at eksperimentere med dit udseende med krøllet hår, så denne artikel er absolut en ting for dig. Hold læsning for at lære om forskellige tricks til at curling glat hår.
Hvordan man Curl Straight Hair
Curling glat hår med Home Retsmidler, Det er en rigtig god idé at prøve curling din straight hår med en omkostningseffektiv materialer. Der kan være flere teknikker, som du kan bruge, men den ene, der er ganske eksekverbare og skridsikker, er brugen af ??fletninger. Her er de nødvendige instrukser. Wet håret grundigt med mælk. Lad det sidde i omkring en halv time. Mælk blødgør og glatter hår, og dermed vil hjælpe dig med krølle det. Når den anbefalede periode er overstået, vaske dit hår forsigtigt med flyet, koldt vand. Håndklæde tørre dit hår, men lad det ikke tørre helt. Opdel håret i mindre sektioner. Særskilt hvert afsnit af hår fra andre, der bruger et klip. Tag en sektion og flet det. Hold fletning med en elastik eller et hår klip. Gør dette til alle dele af håret én efter én. Forlader fletninger uåbnede i ca 8-10 timer. Da denne curling glat hår teknik tager mange timer at arbejde, bør du helst gøre det før sengetid. Efter afslutningen af ??den givne periode, skal du åbne fletninger med fingrene. Du finder dit hår skal krøllet. Brug en bred tandet kam at børste dit hår. Dit hår vil forblive krøllet indtil du vasker dem.
Curling glat hår med et krøllejern, Vask dit hår med en mild shampoo. Brug en balsam, der passer til dit hår. Tillad dit hår lufttørre. Påfør et lag af varme beskyttende serum jævnt på dit hår. Dette vil gemme dit hår fra varmen produceres af krøllejernet. Opdel håret i mindre sektioner. Tie hver sektion med en klo klip. Tag en sektion i front og klemme krøllejernet på spidsen. Tæt rulle tønden mod hovedbunden. Stop rullende når du når en tomme væk fra hovedbunden. Hold såret krøllejernet i denne tilstand med hår rullet på det i omkring 10 sekunder. Du kan holde lidt længere for at få mere stram krøller. Langsomt vindes krøllejernet og slip hår. Håret ville have dannet en krøllet linje. Gentag ovenstående trin for hvert hår aktionsdel én efter én. Brug en bred tandet kam at børste dit hår. Du finder dit hår til at være krøllet og omfangsrig. Her er mere om, hvordan man krølle hår med krøllejern.
Curling glat hår med et fladjern, Vask og tør dit hår som foreslået i ovenstående afsnit. Opdel håret i to dele. Binde op en sektion med hjælp fra en klo klip. Drej hårudglatningsmiddel på. Du kan søge varme beskyttende serum på dit hår til at beskytte den mod høje temperaturer eller bruge glattejern, der ikke skader håret. Tag en lille del af hår og holde sin afslutning i slutningen af ??fladjernet. Åbn afretning eller fladjern. Placer det over denne del af dit hår. Ombryde hår rundt bundpladen af ??fladjernet. Luk fladjernet at gribe fat dette afsnit. Skub den udad i slutningen af ??håret. Gentag disse trin for hvert eneste afsnit af hår separat. Du finder dit hår ser krøllet og bølget.
Læs om:; Hvordan laver glat hår krøllet; krøllet hår Styling Tips: Alle ovenstående tricks og tips til at blive krøllet glat hår er nemme at følge. Du kan prøve nogen, der passer til din komfort og tilgængelighed af ressourcer. Uanset hvilken metode giver dig ønskeligt resultater, praksis, at for at opnå ekspertise.

Allergivenlig Makeup
Bygning Planter Boxes
Vandplanter Care
Fix Dryppende Faucet
Hjernevridere for voksne
Red Carpet Hairstyles
One Liners om Life
Tøj pletfjerning
Taurus og Scorpio kompatibilitet
Legerum Udsmykning Idéer
Affaldsskakt Cleaner