Custom Bruseforhæng

Badeforhæng er en fantastisk måde at sætte fut i det indvendige af dit badeværelse. Den næsten farvet eller smukt mønstrede gardiner kan faktisk gøre din tid på badeværelset en behagelig oplevelse! Desuden badeforhæng også opfylder deres hovedformål, som er bibringe privatlivet til brusebad området. Mest, badeforhæng kommer i en standard størrelse 72”x72”. Men hvis dimensioner din bruseniche ikke er standard, skal du muligvis ændre færdigsyede gardiner. Alligevel ville den bedste løsning være at lave din egen skræddersyede badeforhæng. Før vi lære at lave brugerdefinerede badeforhæng, lad os diskutere mere om specialdesignede badeforhæng. Mere om stall størrelse badeforhæng.
Custom Bruseforhæng: Design og mønstre
Hvis du ikke ønsker at gå efter den standard badeforhæng, kan tæppet producenter gør brugerdefinerede badeforhæng til dig. Du bliver nødt til at forklare dine specifikationer og præferencer, så gardinerne kan foretages i overensstemmelse hermed. Du kan få til at vælge din favorit mønster fra kataloget til rådighed i butikken eller hjemmeside. Du kan vælge et værk af en moderne kunstner, eller du kan gå til en komisk tema, for din badeforhæng. Custom vinyl badeforhæng er holdbare og lette at vedligeholde, mens tilpassede stof badeforhæng give mere variation i form af mønstre, mønstre og farver. Told badeforhæng kan også stilles til rådighed til at matche gardiner, badekar, piedestal dræn og andre badeværelse forfængelighed. Du kan bruge din egen kreativitet, således at en personlig kontakt til din badeforhæng. Mere om unikke badeforhæng.
Hvordan man laver Custom Bruseforhæng
Realiseringen af ??en brugerdefineret badeforhæng er forholdsvis let projekt for entusiastiske gør-det-selv. Alt du behøver er en ren og glat badeforhæng, enten i vinyl, plastik eller stof. Blandt andre krav, skal du akrylmaling, blyant og dine foretrukne monogram eller logo. For det første får monogram eller logo blæst til en plakat størrelse. Dette kan ske ved en kopi butik, uden at bruge mange penge. Læg tæppet over monogram plakat og spore konturer af bogstaver eller logo ved hjælp af en blyant. Du skal muligvis en markør for sporing på vinyl eller stof gardiner. Når du er klar med en skitse af monogrammet eller logo, udfyld bogstaver med akryl maling. Tillad malingen tørre helt og lad det stå natten over, før hænger det i dit badeværelse. På denne måde kan du tilpasse din badeforhæng ved at male dine initialer eller logoet for dit favorit hold. Bruger du kreativiteten til at komme med dine egne ideer til monogram.
Ved hjælp af en lignende teknik, kan du også oprette et selvportræt på din badeforhæng. Tag en familie fotografi eller et foto for den sags skyld og få det blæst til en plakat størrelse. Læg tæppet på billedet og spore kun omridset af din fremtrædende features såsom øjne, jawline osv. Mal dit billede i passende farve til at gøre din egen portræt. Alternativt kan du kun spore en skitse af dit portræt med hjælp fra en sort markering på en klar hvid gardin. Selvportræt er en ultimativ måde at personliggøre din badeforhæng. Nu, at du er ved det, kan du også overveje at male din hunds portræt på din gardin.
Læs mere på:; Ekstra lange Bruseforhæng, Badeværelse Bruser Gardiner, således kan brugerdefinerede badeforhæng tilbyde dig ubegrænset mulighed for at eksperimentere din kreativitet og kommer op med dine egne ideer til design på badeforhæng. Du skal dog ikke forsøge at skabe komplicerede mønstre på bruseforhænget, medmindre du er god til det!

Bygning Planter Boxes
Henna Hair Color
Løvskov Planter
Udfordring Citater
Magnolia Tree
Random Citater og ordsprog
Killing Lopper i Carpet
Bachelor Party Destinationer
Crepe Myrtle Beskæring
Dark Armhuler
Køkken maling farver