Dæk Justering Omkostninger

En lidet kendt bilpleje job er dækket af tilpasningen som købere af nye biler er ofte uvidende om. Det er en af ??de vigtigste bil reparationer, der direkte påvirker dækkets kvalitet, levetid og retningsbestemmelse under kørslen. I denne artikel vil jeg give et dæk tilpasning omkostningsoverslag efter kort at skitsere den detaljerne i hjulsporing procedure.
De to faktorer, der forårsager slid og ælde i en bil er friktion og varme. Friktion påvirker alle mekaniske del af bilen, når der er et problem med tilpasningen, og der er mangel på smøring. Bil suspension system, herunder dækkene er også helt klart ikke isoleret fra at blive ramt af friktion. Tire tilpasningen har til formål at genoprette den retningen af ??bildæk på en sådan måde, at de ikke ujævnt udsættes for friktion og deres slitage er reduceret. Regelmæssig dæk tilpasning tjekke op rækker langt i at øge levetiden for en bil dæk. Et andet formål med hjulsporing er at give præcise kontrol i form af retningsvirkning, mens styretøj en bil.
Dæk Justering Basics
Før vi taler om dæk tilpasning omkostninger, lad mig kort diskutere, hvorfor dæk tilpasning er nødvendig og hvordan påvirker det bil ydeevne. At forstå og værdsætte betydningen af ??og nødvendigheden af ??at afholde omkostningerne til dæk tilpasning, må man kende dæk tilpasning grundlæggende. Der er tre parametre for hjulsporing der beskæftiger sig med de vinkler, hvor dækkene er orienteret i forhold til hinanden og med hensyn til suspension. De er følgende:; Camber, vinkel, som hjuldiameter linje med en vinkelret trukket fra jorden er camber. Ideelt set camber, målt i grader skal være nul, det er dækket diameter linje skal ligefrem være vinkelret med jorden. Hvis camber justering er forstyrret, kan det forårsage store slitage af dæk. , Caster, Det forreste hjul på en bil tænde omdrejningspunkterne er knyttet til bilen suspensionen. Castor er vinklen fra styretøj pivot, når man ser på et hjul fra sidelæns. En forskydning kan forårsage betjeningsanordningen problemer og hurtig slitage af et dæk. , Toe, Tå måling angiver, hvor meget for-og bagside dæk flugter med hinanden. Ideelt set bør være parallelle, men hvis de ikke er, så kan dæk slides hurtigt. ; Så dæk tilpasning indebærer at justere camber, caster og toe indstillinger for at minimere dækslid og forbedre styring retningsbestemmelse. Manglende få periodiske hjulsporing gjort, kan resultere i hurtig slitage af dæk.
Hvor tit skal Tire Tilpasningen skal skemalægges?
Et tydeligt tegn på behovet for dæk tilpasningen er overdrevet slitage af dækket forårsaget af forskydning. En anden indikator er den ikke-centrale justering af rattet under kørslen lige. Hvis ikke faste i tid, kan det føre til større bil problemer. Bilmekanikere tyder på, at en bil hjulsporing er nødvendig efter omkring 10.000 miles for at køre eller omkring et år.
Udgifter til Tire Alignment
Lad os se, hvad kan vi forvente dækket tilpasningen omkostninger at være. Tire tilpasningen er en ganske avanceret bilreparationer job og kræver specialværktøj. Det er bedst at overlade til en autoværksted. Dækket Tilpasningen Omkostningerne vil afhænge af tre faktorer, der er lønomkostninger, dæktype og placering. Der er to typer af hjulsporing job, som omfatter enten to hjulsporing eller fire hjul tilpasning. Den gennemsnitlige fire dæk tilpasning koste varierer fra $ 50 til $ 95. Fire hjul tilpasning omkostninger pick ups og lastbiler kan koste $ 55 til $ 80. Højtydende dæk justering udgifter til sports utility vehicles (SUV) kan variere fra $ 90 til så meget som $ 160. De fleste autoværksteder tilbyder en garanti certifikat på dæk tilpasning. Det anbefales, at du altid gå efter en fire hjul tilpasning, i stedet for en to hjul én (hvilket udelukker baghjul tilpasning).
Læs mere på:; om at udskifte Dæk, hvordan du roterer Dæk, hvordan du ændrer et dæk, Sådan Læs dækstørrelser, således dækket tilpasningen omkostningerne er forholdsvis lav, og dens en lille pris at betale for at forlænge levetiden på din bil dæk . Sørg for, at du planlægger en periodisk hjulsporing check sammen med andre bilpleje væsentlige. Korrekt hjulsporing reducerer også gas kilometertal omkostninger som dæks friktion falder. På den måde er det kun forsynet med dæk tilpasningen omkostningerne er billigere i forhold til udskiftning af dæk omkostninger, der er væsentligt højere.

Vindue skærm Reparation
Tæppe Rengøring Tips
Anden Baby Shower Etiquette
Trompet Flower
Eyeliner Tips og tricks
Vindue Behandling Styles
Middelhavet rhus
Påske Salmer
Steder at have et Birthday Party
Blonde hår med Brown Højdepunkter
Binde en Windsor Knude