Dark Armhuler

Dark armhuler kan være en årsag til bekymring, især for fair flået mennesker. Det kan være virkelig pinligt at bære ærmeløse Apparels, afslører mørke armhuler. Hvis du er én blandt dem, der ikke miste modet. Der findes forskellige løsninger for denne tilstand, som kan hjælpe dig til at lette huden i området. Læs videre, for at vide mere om årsagerne til denne tilstand og mørke armhuler helbredelse.
Dark Armpit Årsager
Dark armhuler kan være forårsaget af forskellige faktorer, som kan variere fra én person til en anden. Mens nogle mennesker, overdreven brug af hår fjerner creme, regelmæssig barbering eller voksning af armhuler viser sig at være den mest almindelige årsager til mørke armhuler, i nogle andre, opstår denne betingelse som følge af ukorrekt hygiejne og mangel på ordentlig hudpleje. Andre årsager omfatter overdreven armpit sveden, friktion i huden med tøj eller med hud selv, armene infektion, ophobning af døde hudceller, reaktion på deodoranter, osv. Det er også blevet observeret, at arvelighed også kan være en årsag til denne tilstand. Hos nogle mennesker, især dem, der er overvægtige, udvikle en tilstand kaldet »acanthosis nigricans«, hvori, huden på halsen, armhulerne og lysken bliver mørk i farven. Det er også blevet bemærket, at brugen af ??androgen-baserede antikonceptiva kan resultere i mørke farve af armhulerne. Uanset kan være årsag, kan mørke armhuler være en årsag til bekymring, for dem, der har denne tilstand. De kan vige tilbage fra at bære ærmeløse toppe og andre kjoler. Læs mere på underarm sved og armhule pletter.
Dark Armhuler Remedy
Nu har du en grundlæggende forståelse om nogle af de fælles mørke armhuler årsager. Mens de fleste af årsagerne er i din kontrol, kan du undgå dem og forebygge tilstanden. Hvis årsagen til mørke armhulerne er overdreven brug af hår fjerner creme eller deodoranter, kan du undgå at bruge dem. I tilfælde af friktion, kan du bruge løstsiddende tøj. Hvis regelmæssig voksbehandling, barbering eller brug af hårfjerning cremer er årsagen til mørke armhuler, kan du vælge permanent hårfjerning. I tilfælde af død hud akkumulering i armene, exfoliating prøve området, to gange om ugen. Du kan også bruge armene lyn cremer for at opnå en ensartet hudfarve. Hvis du har overdreven svedtendens, undgå polyester og andre syntetiske tøj og brug bomuld. Det er også bedre at tabe nogle vægt, hvis du er overvægtig. Prøv at stramme slasket arme med motion. Bortset fra ovenstående er sagt retsmidler for mørkt armhuler, der er mange hjem retsmidler, som kan være til stor hjælp i lettelse armhulerne. ; Lav en pasta af gram mel (1 spsk), citronskal pulver (1 tsk), gram mel (1 tsk) og en knivspids gurkemeje pulver. Anvendelse på armhuler og lad det tørre. Engang, det bliver tørt, skylle det ud. Mens skylning, gnid forsigtigt området med pasta. Prøv denne gang om ugen. , Citronsaft og honning er også fundet at være blandt de mest effektive retsmidler til mørke armhuler. Alt du skal gøre er at lave en pasta af honning, citronsaft og sukker. Varm blandingen let og anvende den på armhulerne. Skyl det ud, efter tyve minutter. Gentag dette hver tre til fire dage, for de bedste resultater. ; Nogle mennesker bruger bagepulver i stedet for deodoranter, som sidstnævnte kan være årsag til mørke armhuler. Det er også sagt, at anvendelsen af ??kokos olie på armhulerne kan lysne huden. Sørg for at vaske det ud, efter et stykke tid. ; En pasta af sandeltræ pulver og rosenvand kan også anvendes på armhulerne, så de lysere huden i det pågældende område. Et andet middel er gurkemeje pulver blandes med mælk og et par dele af safran. I begge tilfælde, lad pastaen blive siddende på huden i mindst 20 minutter, før skylning. ; Ovenstående sagde forebyggende foranstaltninger og mørke armhuler løsninger kan være meget effektiv i bekæmpelsen af ??sygdommen. Med en lille smule omtanke kan du løse dette problem, men hvis huden misfarvning er forbundet med kløe, rødme og andre symptomer, vil det være bedre at konsultere en læge, snarere end at forsøge hjem retsmidler.

Nem Gaver til Make
Easter Gave Idéer
Fall Wedding Farver
Opvaskemaskine Vil ikke Drain
Ting at have i din pung
Alpeviol Pasningsvejledning
Lemon Juice Detox
Mineral Makeup Anmeldelser
Skinny Jeans for Kids
Guldfisk Plant
Workout Music