Dashboard Reparation

En bil instrumentbrættet kan knække på grund af forskellige årsager. Det kunne være enten på grund af UV-stråler fra solen, et resultat af en bilulykke eller bare skyldes regelmæssig slitage som følge af overskydende brug. En revnet dashboard ødelægger udseendet på din bil indefra og skal repareres eller udskiftes hurtigt. Udskiftning ett krakket dashboard er den bedste potion er sådanne tilfælde, selvom en meget kostbare én. Men du kan følge den nemme instrumentbrættet reparation instrukser yderligere at reparere skaden.
Bil Dashboard Reparation
Tabellen nedenfor tyder på alle mulige løsninger, deres fordele og ulemper til at hjælpe dig træffe beslutningen passer bedst til dig.
OptionProsCons, Udskiftning med en ny dashboardVery god finish, Post udskiftning, vil instrumentbræt ser store; Bedste mulighed blandt alle andre, når det kommer til kvalitet, mener en stor indsats for at fjerne den gamle instrumentbrættet og installere en ny på plads, er høje for en helt ny instrumentbræt, finde en ny dashboard nøjagtig samme i størrelse og udseende som den gamle er et hårdt job
Inddrive instrumentbræt fra companyEasy arbejdet overvejer høj kvalitet reparere produkter til rådighed i disse dag, nr. besvær på udkig efter en helt ny del, de fleste producenter har visse instrumentbrættet reparationer er dækket af garantien, ligesom revner, Bil kan være nødvendigt at stå på en workshop for reparation af et par dage; Det tager en vis indsats i udbedring af instrumentbrættet; De reparerede tankestreg kan få problemer i løbet af en periode, hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt, ser ud i instrumentbrættet vil tage en slå som det plejer er som fejlfri , da det tidligere plejede at være
Udskiftning af gamle instrumentbrættet med en brugt oneIt er en særdeles omkostningseffektiv løsning på problemet i forhold til at få en helt ny instrumentbræt, kvaliteten står for at være god, da det er en original del, selv om der anvendes et stykke tid; Igen, dette job finder en vis indsats for at erstatte de nuværende instrumentbrættet; Der kan være mulighed for, at de anvendte instrumentbrættet, kan knække så let som det allerede har været udsat for slid og ælde
Fastsætte en »cap« på det skadede dashboardThis er igen en billig løsning som “cap” er i vid udstrækning billig; Den hårde plastik installeret cap er overraskende mere holdbart end den oprindelige instrumentbrættet selv; Der er ingen grund til at fjerne det gamle instrumentbræt eller installere en ny, og dermed mindre indsats; Da den fælles landbrugspolitik ikke er et originalt del, det ser klæbrig udseende, Der er en risiko for yderligere skade på instrumentbrættet, hvis jobbet ikke er gjort godt, Chancer af hætten ikke passer godt er også høj, og desværre den eneste valgmuligheder finde ud af dette er at prøve hætte
Cracked instrumentbræt repairProbably den mest omkostningseffektive blandt andre muligheder, specielt når du er færdig med dig selv; Tager ikke en stor indsats som i andre reparation og udskiftning arbejdspladser; Der kan være forskelle i kvaliteten af ??det reparerede instrumentbrættet i forhold til den oprindelige; Chancer af instrumentbrættet revner op på samme steder i fremtiden er høje

Hvordan man kan reparere en revnet Dashboard
Den bedste måde at reparere en krakket dashboard er ved at bruge silikone caulking, idet der til ansvar sin styrke til at holde revner sammen og dets fleksibilitet. Også denne er en enkel og billig metode, du kan prøve, ved at følge nedenstående trin:
Trin 1: Ved hjælp af en hobbykniv, lave en ‘V’ form indfald omkring knæk. Undgå at gøre skåret for dybt, så silikone tætningsstrimler kan anvendes nemt. Før du gør noget andet, rydde op i knæk indefra såvel som udefra. Tag alle støvet indefra ved hjælp af blæser eller en fugtig klud og lad det areal, der helt tørre, inden du flytter fremad.
Trin 2, at sikre, at silikone tætningsstrimler forbliver i revnen, stikke en malers tape på hver side af revnen. Dette vil forhindre enhver caulking i at sprede sig til og fordærves instrumentbrættet, som silikone tætning skinner efter tørring.
Trin 3: Udfyld knæk på instrumentbrættet med silikone caulking og lad det tørre i cirka 15 til 20 minutter, hvorefter du fjerner tapen. I tilfælde rack er lille, kan du fjerne tapen første og dem lad det tørre. Hvis knæk er større, kan du anvende ett lag vinyl om silikone tætningsstrimler før det helt udtørrer ellers det plejer blød i belægningen.
Trin 4; Lad silikone på instrumentbrættet tørre i 2 til 3 timer, og derefter anvende maling på større revner, så de ikke er synlige nok.
Læs mere på:; Bil problemer; Bil Reparationer; Bil Safety; Da væsentlig årsag til ett krakket instrumentbræt er eksponering for sol og UV stråler, ett god måde at forhindre dette ville være ved at dække instrumentbrættet når bilen holdes udenfor i dagtimerne . Du kan bruge et håndklæde eller et stykke klæde for det samme. Anvendelse af visse stoffer på instrumentbrættet som solcreme, baby olie eller vaseline, kan gå langt i ikke behøver at foretage en bilens instrumentbræt reparation job selv.

Kirke-Bulletin Idéer
Affaldsskakt Installation
Aften Hairstyles
Snefnug Dekorationer
Fest Centerpiece Idéer
Møl Repellent
Crabgrass Control
Tyggegummi Fjernelse fra Tøj
Konvektion Toastmaskine
Rosmarin Plant
Kinesisk Drage kostume