Decal Fjernelse

Decals af forskellige grafik og mønstre er blevet meget populære i pryde biler, andre biler, guitarer og plastoverflader. Du kan give en personlig kontakt til en sådan ejendele ved at stikke overføringsbilleder af iørefaldende fraser og design. De anvendes ofte som flåde markeringer i køretøjer af offentlige myndigheder for nem identifikation. Mærkater er til rådighed i form af peel-og-stick, vand-dip og vand-slide sorter. Anvende dem er ikke et problem, du bare nødt til at sørge for, at der ikke er nogen bobler. Men for decal fjernelse, skal du have en masse tålmodighed og enkle forsyninger til at løsne overholde lim.
Decal Fjernelse Tips
Uanset om du er på udkig efter bil decal fjernelse eller vindue mærkat fjernelse, er vejledningen næsten den samme. Det største problem i nogen af ??disse projekter er at beskytte malingen, mens du fjerner klæbrige lim. Uden at opfylde decal fjernelse tips, ofte spor af lim rester tilbage, selv efter opgaven er slut. Og hårdhændet behandling kan beskadige de anvendte overfladen. For at undgå sådanne foruroligende tilfælde, henvises til følgende oplysninger om skiltet fjernet retningslinjer:
Anvende varmen Til netop denne metode, skal du bruge en varmepistol (eller en hårtørrer), spartel, lim remover og rene papirservietter. Først og fremmest, varme et lille hjørne af decal med en varmepistol. Ved hjælp af en spartel, hjørnet af decal løft og træk den let væk. På hårde områder, genopvarmning Decal så den bliver bøjelig og fortsætte afskalning. Når du har fjernet skiltet, gennemvædet lim rester med remover og tørre med køkkenrulle. Lær mere om varme pistol maling fjernes.
Med Cold Cream, Den simpleste og omkostningseffektiv måde at håndtere gamle klistermærker bruger kold creme. Anvende nogle kolde fløde over skiltet, og lad det sidde en halv time. Kontroller, om du kan skrælle mærkaten eller ej. Hvis ikke, gælder nogle flere og lad creme at trænge ind i skiltet i yderligere 10 minutter. Prøv derefter at trække fra et hjørne. Må ikke hengive sig til hurtig skrælning eller andet, vil skiltet rive.
Udrensning Løsning; Ved hjælp af en hjemmelavet udrensning løsning er effektiv til papir decal fjernelse. Forbered løsning ved at kombinere 2 dele opvaskemiddel og 1 del sprit. Ising denne sæbe over mærkaten med hjælp fra et stykke vat. Overvej at plasteret påføres våde mærkaten korrekt og også, at løsne limen. Så ved hjælp af en klud klud, gnid det område indtil du slippe af med mærkater samt lim. Vide mere om klistermærker til biler.
Hvid Eddike, hvid eddike er et godt alternativ til vinduet mærkat fjernes. I tilfælde af en decal, der har været anvendt for nylig, skal du blot duppe den med vand og skrotning med en spartel er nok til at fjerne det. For en resistent decal, anvende hvid eddike over den ved hjælp af en spray flaske. Som mærkaten absorberer eddike løsning, kan du nemt skrabe det med en spartel eller en sløv køkkenkniv.
Hvis ovenstående metoder til skiltet fjernelse ikke finde ud af, købe en skyllemiddel og bruge det, som pr brugsanvisningen. Søg efter et kvalitetsmærke, som ikke påvirker maling. Af sikkerhedsmæssige årsager skal gå igennem de advarsler, der er nævnt i pjecen af ??rengøringsmidler inden du bruger det direkte. I de fleste tilfælde skal du anvende skyllemiddel over skiltet med en sprayflaske, orlov for en fastsat tid, og skræl den væk. Manglende tilsyn mødet tiden kan forårsage svækkelsen af ??maling, som du ikke vil lide for enhver pris.

Fire Pit Planer
Brude Brusekabine Gift Etiquette
Vinduesvisker Størrelse
Container Havearbejde Tips
Sink Faucet Reparation
Topiary Planter
Daisy Wedding Invitationer
Nail Strengthener
Castor Bean
Labret piercing Information
Echinacea Plant