Deck Byggeplaner

En stille aften brugt slapper af på ett liggestol udsigt haven virker som en meget trøstende idé! Dækket fungerer som en overgangszone mellem dit hus og have. Deck er en alternativ til ett gårdhave når jorden omkring dit hus er særligt ujævn, skrå eller klæg. Naturligvis dens en spørgsmål om valg og stil også. Dækket er lidt mere ekstra udendørs beboelsesrum for dig og din familie at nyde udsigten over haven. I denne artikel jeg aksje nogle tips om hvordan gå om designe dit deck byggeplaner. Jeg diskuterer ikke pooldækket byggeplaner, da de er fuldstændig forskellige slags strukturer.
Tips om at designe Deck Byggeplaner, hvis du ønsker tingene skal gøres på en bestemt bestemt måde, er det bedst, at du planlægger og gennemfører dem selv! Samme går med at designe dæk byggeplaner. Stedet for klistrer til færdige planer, kan du designe dine dæk tage din særlige behov i betragtning. Deck bygning er en fantastisk måde maksimal udnyttelse af din udendørs beboelsesrum. Et spil, kan være et godt sted for ganske fordybelse, afslapning og det kan også dobbelt op som part sted. Her er nogle tips om hvordan man kan gå om at bygge et dæk plan.
Beslut dig for Deck Sted; Første ting at gøre, selvfølgelig, er at beslutte om placeringen af ??dine dæk. Du kunne have den tillagde forsiden af ??dit hus, i ryggen eller gøre det ett standalone dæk i haven. Du kan vedhæfte det til dit køkken indgang også. Et væsentligt spørgsmål, der skal tages i betragtning, er tilgængeligheden af ??dækket fra dit hus og det formål, som det vil blive brugt. Når du beslutter dig om placeringen, skal du kontrollere klassificeringen af ??jorden og fasthed. Et spil vil kræve fast jorden og hvis der er ett hældning, skal du niveau, det tilsvarende.
Målinger!; Næste ting gøre er måle side af hus på hvor du lægger op dækket. Med den rigtige målinger, kan du planlægge dækket bebyggelsesplan af retten dimensioner. Brug en målebånd og få en idé om pladskravene rådighed for sætte op dækket.
Kend Grundlæggende Dele af ett Deck; Kende den grundlæggende dele af en dæk struktur. At designe deck byggeplaner, skal du kende forskellige dele der gør ett firma dæk. Dette omfatter pier blokke, stillinger og støtte sokler som skaber dækket kælderen. Ledgers er orner der forbinder dækket med det solide struktur huset. Så er der bjælker som er grundpillerne som understøtter en dæk. Pyntede og fælg strøer er de dele der gør top struktur. Et gelænder er en vigtig del af et dæk, som du har brug for at inkludere i designet. Trapper vil skal tilføjes til dækket fra ene eller begge sider. Læs mere om, hvordan man opbygger en stakit, hvordan man opbygger Deck Trapper; gennemse Deck Design; Gå gennem hjem forbedring blade for nogle interessante dæk byggeplaner. Du kan også søge online for nogle gode dæk design og dekoration ideer. Notér designfunktioner, du lide.
Beslut dig for ekstra bekvemmeligheder, Beslut, om du vil have en grill facilitet på dækket. Du sørge at der er tilstrækkelig plads til stole. Hvis du ønsker mere privatliv på din dæk, kunne du planlægger at har skærme. En generel idé om formålet for hvilke du agter bruge dæk vil hjælpe dig beslutte de bekvemmeligheder at inkludere. Vil du også have planlægge ud dæk belysning og dræning. Læs mere på dækket belysning tips.
Tænk Om Byggematerialer & Budget “; Der er en masse muligheder, når det kommer til at vælge byggemateriale til dine dæk. Du kan gå til trykbehandles hem gran, sydlige fyr. Anden mulighed er gammel vækst ceder eller palisander men det er helt dyrt. Tjek sammensatte pyntede materiale, der er flittigt brugt til dæk bygning. Beslut træsort tage din budget hensyntagen.
Foretag en Rough Sketch; Når alle brainstorming, gør en skitse på idealet dækket byggeplan kan begynde. Lav en ru skitse på en graf papir og gøre det til skalaen at få en realistisk idé. Du kan lave mere end én plan og vælg ett det er mest praktisk og rimeligt med dit budget. Når mønstret er klar, kan du indsende skitsen til en kontrahent eller et landskab designer. Hans job vil gøres lettere skyldes din ru planlægge. Han kan foreslå nogle forbedringer og fremsætte nogle praktiske forslag i kortspillet byggeplanerne som du kunne omfatte. Med at du er klar til starte dæk konstruktion, hvilket vil sikkert opfylde dine forventninger.
Læs mere på:; Wood Deck Design Idéer; Sådan Design en Deck; Deck Protection; Forhåbentlig designe deck byggeplaner ikke længere opfattes som en hård job efter læst denne artikel! Tiden sat i planlægningen er bestemt værd den, når slutproduktet er grundigt tilfredsstillende.

Styling kort hår
Gardin rumdelere
Wolfram Ringe til kvinder
Carnival Party Games
Dark Armhuler
Crazy Tattoo Idéer
Keramiske fliser backsplash Designs
Køkken vindue Behandlinger
Lav vedligeholdelse Garden
Magnolia Tree
Dobbelt kedel Stedfortræder