Demi permanent hårfarve

En af de bedste måde at skabe en forfriskende forandring i dit udseende og personlighed er ved at ændre din hårfarve. I dag er hårfarver kategoriseres i fire forskellige typer. De er: midlertidig, semi permananet, demi permanente og permanent. Den grundlæggende forskel mellem disse farver er, i hvilket omfang disse farver trænge ind i håret akslen. Med andre ord, har hver en af ??dem sin unikke virkning på håret. Demi permanent hårfarver er for det meste valgt af de mennesker, der er interesserede i at ændre farven på deres hår fra tid til anden, men ønsker ikke nogen drastiske ændringer i dem. Find mere om semi permanent hårfarve.
Hvad er Demi permanent hårfarve?; Demi permanent hårfarve er et farvestof, der kan forbedre både farve og glans i håret. Den består af en alkalisk aktiverende agent, som hjælper til at opnå denne form for indflydelse på håret. Dog ingen ammoniak er til stede i denne hårfarve. Af denne grund, at det er mere sikkert på hår end de permanente hårfarver. Den indeholder en lille mængde af peroxid i det som en aktivator der åbner hårstrået en smule for at lette indtrængen af ??farven ind i håret akslen. Denne hårfarve bliver vasket ud efter 18 til 20 shampoo. Generelt tager det omkring 4 til 6 uger for denne hårfarve at fade ud.
Anvendelser af Demi permanent hårfarve; Mange mennesker ved ikke, hvad de kan forvente fra en demi permanent hårfarve, og hvornår de skal bruge det. For dem, har de vigtigste anvendelser af denne hårfarve er nævnt nedenfor:; Det er populært bruges til at forbedre farven og teksturen i håret akslen midlertidigt, men for en lidt længere periode end den midlertidige farver. ; Det er et fremragende valg for mørkere farve hår. Af denne grund er det meget anvendt til blanding af grå hår. Men det er ikke egnet til at lette de hår. ; Efter et hår afslappende behandling eller hår perming, hvis du er på udkig efter nogle hår farve idéer, der kan bruges uden at skade den nyligt behandlet hår, så du trygt kan vælge demi permanent farve. ; Det bruges til at skabe ændringer i tonen i håret og for at fremhæve hår som allerede er blevet farvet med permanent farve. ; De, hvis hår er allerede blevet beskadiget på grund af gentagne kemiske behandlinger kan bruge demi permanent farve på deres hår uden yderligere forværring i håret tilstand. ; Demi permanent hårfarve Removal; Demi permanente farver er formuleret på en sådan måde, at det ville fade ud på egen hånd i løbet af et par uger. Men hvis din hårfarve dårligt er gået galt, så kan du ikke råd til at vente så længe, ??og du nødt til at handle omgående. Vælg den rigtige form for shampoo, der skal bruges flere gange for at fjerne farven. Stop med at bruge shampoo, at din skønhedssalon havde anbefalet, fordi disse shampoo har ingredienser, som giver beskyttelse mod de molekyler af hårfarve. Snarere vælge en stærk shampoo med en alkalisk base og vaske dit hår gentagne gange med det. En varm olie behandling forud for sæbe i håret kan være gavnlig i denne forbindelse, fordi olien trænger godt ind i håret neglebånd og strips off farven. Læs om hårfarve remover.
Som demi permanent hårfarve fader ud ganske let, skal du følge en god hår pleje regime til at holde farven intakt i en længere periode. Brug altid en god kvalitet fugtgivende shampoo og balsam på dit hår. Prøv at undgå daglige hårvask af håret. Når du går ud på solen, dækker håret ordentligt, ellers solen kan forværre svækkelsen processen. Bind dit hår på ryggen, mens du gør anstrengende aktiviteter som sveden kan vaske håret farve.

Strawberry Blonde Hair
Opvaskemaskine Installation
Bachelor Party Destinationer
Patio Vindue Behandlinger
Knotty Pine paneler
Origami Flower
Elegant festdekorationer
Exotic Flower Tatoveringer
Sæbe Fordele
Fjernelse Adhesive Rest
Ballon centerpieces