Desert Planter til Landskabspleje

Der er to scenarier, når haven elskere vælger ørkenlandskabet design: Den ene er, når de bor i en tørke udsat område og for det andet er, når de finder det svært at afsætte den nødvendige mængde af tid til havearbejde. Men, ørken landskabspleje er også meget spændende for folk, der ønsker at hjælpe i den ædle årsagen til at spare på vandet. Ørken landskabspleje handler ikke kun om voksende kaktus, men der er talrige andre former for ørkenplanter til landskabspleje, som du nemt kan indføre i din have. Du behøver ikke at være en havebrug ekspert til at plante i ørkenen træer i haven. Det er også grunden til, at flere og flere amatør gartnere følger ørken landskabspleje som deres seneste muse.
Desert Landskabspleje Ideer, Der er to vigtigste fordele ved ørkenen planter til ørken landskabspleje. For det første, de kræver minimum af vand og for det andet, de har brug for mindst mængden af ??vedligeholdelse. Begge disse ting er virkelig til gavn for din udendørs, såvel som indendørs havearbejde. Ørken landskabspleje er en rigtig god idé for folk, der ønsker at bidrage til årsagen til bevarelse af vand. Desuden bør folk, der bor i »meget lavt vand brug zone ‘opt til ørken landskabspleje. Der er et par grundlæggende ørken landskabspleje, som gør det virkelig arbejde for den tørre zoner. Den første af dem er udvælgelse af de bedste ørkenen anlæg til landskabspleje.
De fleste af ørkenen landskabspleje planterne trives bedst i god dræning jord og tilstrækkelig bioklip. Men for bedre resultater, er disse planter skulle placeres holde passende afstand mellem dem. Ørkenen planter trives bedst, når du vedligeholder ørkenlignende omgivelser for dem. Derfor altid placere ørkenplanter ved at opretholde en afstand på flere meter mellem planterne. Som en tommelfingerregel, altid plante buske og buske langs med ørkenen træer og sukkulenter. Placer og buske som omdrejningspunktet i din landskab og brug begrænset antal saftige planter.
Desert Planter til Landskabspleje; Her er et par af de bedste ørkenplanter til landskabspleje, som er lav vedligeholdelse med høj landskabelig værdi. Læs mere om ørken planters liv så godt.
Joshua Tree, The Joshua Tree er også indkaldt som »Yucca palme«, der er en hurtigt voksende ørken anlæg til landskabspleje. Det har mørkegrønne lineær blade og er en blomstrende træ. Blomsterne af Joshua træerne blomstrer i februar til april.
Jumping Cholla Cactus, den springer cholla kaktus er også kendt som hængende kæde cholla. Det er et anlæg med en lav-forgrenet stamme og hængende grene af lænket frugter. Dette anlæg er forsynet med hvide og lyserøde blomster, der blomstrer midt om sommeren.
Flaske Pensel; flaske børste er en flerårig plante med god tørke modstand kapacitet. De er bredt tilgængelige med et stort udvalg, og de sport smukke blomster mange gange om året. De er et godt valg til plantning i nærheden af ??en drop system eller dammene.
Liste over Desert Landskabspleje træer Her er en kort liste over ørkenen landskabsarkitektoniske træer. ; Blå Palo Verde, Desert Hackberry, Desert Willow, Fern-of-the-Desert, honning Mesquite, Ironwood, lille blad Palo Verde, Palo Blanco, Sko String Acacia, Sweet Acacia; sydamerikanske Mesquite, Texas Ebony, Liste over Desert Landskabspleje stauder og Krydderurt, Her er en kort liste over ørkenen landskabspleje flerårige planter og wildfolwers; Arizona gul klokker, Arizona Palisander, efteråret Sage, Baja Fairy Duster, Bush Dalea, Brittlebush, Chuparosa, Creosot, Desert Marigold, Globe Mallow, Hopbush; Little Blad Cordia, Ocotillo, Quail Bush, Red Bird of Paradise, Red kanonslag, Texas Mountain Laurel, Texas Ranger, Yellow Bird of Paradise, Liste over Desert Landskabspleje Ground Covers og vinstokke; Her er en kort liste over ørkenen landskabspleje bunddække og vinstokke . , Mexicanske Primrose, Trailing Lantana, Trailing Ryger Bush; Queen’s Wreath; gul Orchid Vine; Liste over Desert Landskabspleje saftplanter, Her er en kort liste over ørkenen landskabspleje saftige planter. , Aloe Vera, Barrel Cactus, Beargrass, Banana Yucca, Beavertail figenkaktus, Desert Spoon, Elephant Levnedsmidler; Hedgehog Cactus, Octopus Agave, Purple figenkaktus, Saguaro Cactus, Soaptree Yucca; Det var nogle af de bedste ørkenen anlæg til landskabspleje. Der er nogle flere ørken planter, der trives fint i det relativt tørretumbler zoner, som er – bougainvillea, oleander, Lantana, orange jubilæum osv. Vælg altid den lokale arter, når det kommer til ørkenen anlæg til landskabspleje. Denne måde vil du sikre yderste skønhed i din ørken haven. Du kan tilføje en tør flod bæk-lignende struktur i gården, hvis det er muligt. Det vil helt sikkert øge den visuelle værdien af ??dit landskab samt havearbejde færdigheder.
Nå, det var alt, hvad jeg kunne fortælle dig om ørkenplanter til landskabspleje. Disse planter kræver minimal vandforsyning og mindste mængde af opmærksomhed. Men sørg for at de får den tilstrækkelige mængde vand og opmærksomhed, de fortjener! De bedste hilsner,

Fine Dining Etiquette
Ting at have i din pung
Lightening Hair
Bedste syntetisk motorolie
Gipsvæg Installation
Elegant festdekorationer
Prinsesse Party Games
Oldies musiklisten
Crazy Tattoo Idéer
Strawberry Blonde Hair
Hjemkomst Temaer