Design Room Layout

Der er en indretningsarkitekt i os alle. Vi har alle en drøm rum, vi gerne vil slappe af i, en, der taler for sig selv, og en, der taler for os. Men for at designe indretning kan virke som en skræmmende opgave for nogle. Ideen er bare at frigøre din kreativitet og give alle mentale blokeringer at smelte væk, for at komme op med et layout, du er mest komfortabel med. Uanset om du er på udkig efter almindelig gammel komfort, eller ud at gøre en stil redegørelse, lad dit værelse til at bringe ud til din personlighed ved at designe sit layout på en lignende måde.
Hvordan man designer lokalets indretning
Tage et kig på disse grundlæggende trin til at designe rummets form som pr dit valg og komfort. Som nævnt ovenfor, er det ikke nødvendigt at være genial plan, men blot en, der giver dig mulighed for at slappe af og slappe af efter en hård dags arbejde, som vil være din egen lille oase.
Målinger Mål dit værelse, og kridt de grundlæggende layout af rummet på en graf papiret, forudsat hver firkant på papiret er lig med én fod. Redegøre for alle åbninger, dvs, døre og vinduer i rummet, og nedskrive målinger ved siden af ??hver væg og åbning på diagrammet. Sikre, at diagrammet du har lavet er pænt. Lave flere kopier af den tomme layout. Du kan også prøve og design et værelse online med forskellige hjemmesider til rådighed for dette formål i dag.
Planlæg Layout, samtidig med at beslutte rummet layout, først redegøre for alle de møbler, du ønsker at placere i det. Senge og sengelamper er grundlæggende for et stort soveværelse. You måske ønsker at placere et tv med et kabinet at en synsafstand fra sengen. Måske en kærlighed sæde kunne indpasses i rummet. Det hele afhænger af dine personlige behov. Hvis det er en teenager værelse og måske en enkelt seng med en natbordet ville være grundlæggende. Så en desk for computeren kan være nødvendig. Hvis teenager spiller et musikinstrument som tastaturet, kan rummet være forpligtet til at placere det. If teenageren er en ivrig læser, til en enhed gemme alle hans / hendes bøger bliver nødt til at finde plads i lokalet. Bundlinjen er, at du først gøre plads til det grundlæggende. Enlist disse krav, inden du begynder at placere møbler i layoutet.
Start Placering af Møbler, måle alle de møbler, du vil du placerer i rummet, da og i den tomme layout, markedsføring starte møbler i forskellige positioner, som pr 1 firkant = 1 fod ratio. Dette er grunden til du har brug flere eksemplarer af den tomme layout, så du kan lave forskellige placeringsmuligheder, som vil hjælpe dig med at vælge en, der er mest egnet til dig. Men når du designe lokalets indretning, holder disse grundlæggende i tankerne:; Efterlad en mindst 30 inches omkring enhver møbler emne for klare passage. ; Anbring ikke nogen møbler emne for tæt på nogen døråbningen, da dette vil hindre passage og åbning af døren. ; Sørg for tilstrækkelig belysning i alle dele af rummet. Der bør ikke være nogen svagt, og mørke hjørner overalt. ; Undgå rod oppe rum. Vil du måske have alt i dit værelse, men rod bidrager til svær forvirring, selv i sindet, så holde det minimale. , Du kan få så kreative, som du ønsker, og afprøve nye og unikke positioner for forskellige møbler krav, at holde ovennævnte regler interiør design i tankerne.
Tilføjer i Tilbehør; Når du har besluttet om den endelige udformning, og placeres i alle de basale fornødenheder, skal du starte udsmykning lokalets indretning ved at tilføje alt det tilbehør for at øge udseendet af rummet, hvis pladsen tillader. Mens der er altid afholdt den kabinetter og på vægge for billedrammer og lignende, måske du gerne vil placere en sækkestol i et tomt hjørne, eller liver op en hjørne ved at placere i det, en smuk lampe eller en høj, gulv monteret stearinlys stå. Nogle af jer måske ønsker at placere en vand-funktionen, som et springvand i et tomrum, der ikke vil hindre passage. Den slags tilbehør du placerer i rummet er det ultimative afspejling af din personlighed og valg. Bring det i en måde, som du bedst kan lide.
Find ud her hvordan du designe dit eget hjem. Tag et kig på nogle interessante soveværelse interiør design ideer og moderne udsmykning idéer.
Som hovedregel for god indretning, bør room layout holdes overskueligt omfatter endnu så mange af dine personlige behov som muligt. Man behøver ikke skal ansætte en professionel indretningsarkitekt. Få designeren i dig. Det er en mellemrum, der er personlige, og én som kun du vil bo i. Hvordan layout er, og hvordan det har været indrettet så er dit valg. Følg tommelfinger regel om boligindretning og giver ikke designe tendenser fortrinsstilling i forhold til personlig komfort og oprette din egen skive af paradis.

Anden Baby Shower Etiquette
Cracked Feet
Does Hun Love Me
Hvordan man kan se ældre
Kruset hår
Casual Sommer Kjoler
Buttercup Flower
Oldgræsk Navne
Fælles italienske sætninger
Akryl Nail Polish
Flower Gardening Tips