Dobbeltseng Dimensioner

Hvis der er et stykke inventar, som du bruger hver eneste dag, det er sengen. En masse tanker går til at købe sofabordet, spisebordet, det lille træ ting at holde af natlampen, men sengen? Nå, der virkelig får den kolde skulder selv om det, som jeg sagde, det vigtigste stykke soveværelse møbler i huset. Kan du bare købe noget sengen? Vil du indlevere en større bid af den nærmeste fremtid at sove på en utilstrækkelig seng? Jeg håber det ikke. Og så, her er en artikel om dobbeltseng dimensioner. Forhåbentlig i slutningen af ??denne artikel, du vil se, at der er mere at købe seng, der lever op til øjet. Læs videre for yderligere oplysninger om dobbeltseng størrelse.
Dimensioner af en dobbeltseng
Det er ikke ligesom du får en seng i kun én størrelse du kender! Her er et par dobbeltseng størrelser for dig at vælge imellem.
Standard Dobbeltseng Dimensioner; Lad os starte med den almindelig gammel dobbeltseng. Denne originale dobbeltseng er 54 inches lang og 75 inches lang. Så gør en temmelig plausibel antagelse, at to mennesker vil blive besætter det, hver enkelt person har ca 27 inches til sig selv. Ved 75 inches, kan det også indtager en 6 meter høj hjemmehørende ganske komfortabelt.
Fordele: Ikke for stor og omfangsrig. En standard dobbeltseng er ideel for mennesker med lidt mindre værelser, som det passer perfekt til i og efterlader stadig plads omkring at flytte rundt.; Ulemper: Den faste dobbeltseng desværre ikke besætte højere eller større parti. På 27 inches per person, en hel del af jer vil blive slotting jer i den ved huden af ??dine tænder. Måske du måske gerne undersøge muligheden nedenfor.
Queen size dobbeltseng Dimensioner; Mindre end kingsize seng og større end de andre er dronningen seng. Dronningen Sengen er højere og bredere, hvilket betyder, at beboerne i sengen vil få en lidt mere plads til sig selv. Hvor meget højere og bredere? Den overordnede queen size seng dimensioner queen size seng er omkring 60 meter bred med 80 meter høj, der som en lille smule matematik vil fortælle dig, giver de sovende 30 inches per person. Og du kan nemt slot i et par plus seks fødder i det, uden besvær. Mere om queen size seng målinger og hvor stor er en queen size seng.
Fordele: En større seng betyder mere komfort for de større beboerne.; Ulemper: En dronning seng er sværere at passe ind i små soveværelser. Det passer i de fleste, men det efterlader en masse mindre plads til andre ting i mindre værelser.
Kingsize dobbeltseng dimensioner, kingsize-seng eller Østre King er stort set den bredest sengen rundt, som pr standardstørrelser. Det er 76 inches lang, hvilket betyder, at to personer får en hiven 38 inches af personlige rum. Og ved 80 inches høj, vil du helt sikkert finde denne seng virkelig, virkelig hyggeligt. Læs videre for kingsize seng dimensioner.
Fordele: En god købe for en lidt større par. Hvis du har et lille barn, kan du sikkert tage imod ham / hende.; Ulemper: Den eneste con er, at sengen kan være for stor til soveværelset for at imødekomme. For hårdt at slæbe op af trapperne så godt.
Kongen seng fås også i en anden størrelse, kendt som den californiske King. Og med den antagelse, at havde Californien havde en konge, der chap skulle være som virkelig høj, har skaberne gjort californiske kingsize-seng er egnet til en 84 tommer menneskelig og stadig har en 72 tommer bredde.
Læs mere på sengen størrelser:; Full Size Bed Målinger; Full Size Bed Dimensioner; Så dette var alt om dobbeltseng dimensioner. Som du kan se, er der en fair bit variation i dobbeltsengen målinger, så vær opmærksom på dem, når du går ud for at købe en!

Ear Piercing Priser
Afrikanske stammefolk Tatoveringer
Full Size Bed Målinger
Samoansk Tattoo Design
Fake Belly Ringe
Badeværelse Farver
Soveværelse vindue behandlinger
Affordable Prom Kjoler
Brusebad Faucet erstatning
Glow in the Dark Body Paint
Bedste syntetisk motorolie